13
-
Garfield #13 Az, hogy valaki elhúz, nem zavar.
Az viszont annál inkább, amikor külföldről játssza a hazafit és veri más f*szával a csalántt. -
cateran #12 Zavaro,hogy volt annyi esze,hogy elhuzzon a posvanybol?:D
En pl csak ide irok magyarul,mindenhova mashova angolul,ezert az 1 oldalert meg nem valtoztatok a billentyu kiosztason,berakva a magyar nyelvet...
De hat csak remenykedjetek es begessetek nyugodtan:D
-
Garfield #11 Hagyd, mindig van annak egy spéci hangulata, amikor egy külföldön - történetesen Angliában - élő "hazafi" pampog összefogásról meg hazafias érzelmekről.... -
#10 1. Mifele gyulolet? Azt a te hsz-edben erzek..
2. Jelenleg nem vagyok ekezetes billentyuzet kozeleben. Bocsanat, hogy megis magyarul probalok irni.
3. A Jobbikrol sokan hulyeseget hordanak ossze, inkabb tajekozodj, jarj utana te magad es lathatod, hogy a sok ragalmazas nem igaz.
4. Minden mondatom igaz, legalabbis ugy velem, te pedig nem cafoltal ra, csak hulyeseget irtal eddig is. -
quentit #9 "A magyarok ahelyett, hogy osszefognanak es egy eros nemzet lennenek"
Kedves Tetsuo!
Ez mind az olyanok miatt van mint te!
1. Hazafiságnak álcázott gyűlölet az amit te képviselsz
2. Te nagy hazafi, még az ékezeteket sem találtad meg a billentyűzeteden, nem használod a magyar nyelvet rendesen, csak zülleszted.
3. Hülyeséget én is tudnék írni pl. a jobbikról (vagy bármiről) de nem fogok. -
#8 Sok, de igaz.. -
Ferrer #7 " nekem ex fiatal szocik szadesz reinkarnációs rááászistázós szemétmagyaros, szcientológiát támogató pártjának tűnik :)"
Nem sok ez a hülyeség így egyszerre?
Amúgy kalozpart.org. -
Oláh Herkules #6 hát nemtudom neked honnan tűnik az lmp kalózpártnak... nekem ex fiatal szocik szadesz reinkarnációs rááászistázós szemétmagyaros, szcientológiát támogató pártjának tűnik :) -
#5 "az angolok a legnagyobb birkak a foldon, talan a magyarok utan"
A magyarok ahelyett, hogy osszefognanak es egy eros nemzet lennenek, szep lassan eltunnek a sullyesztoben.
A dolgokra amikre buszkek lehetunk, lassan elfogynak, mar csak multunk van, azt is hamisitjak es degradaljak.
Csak Magyaroszagon szegyen az, ha vki hazafi erzelmu es hagyomanyt apol.
Bar a konzervativ erkolcs (amit meg erkolcsnek lehet hivni) az egesz vilagon megszunoben van. A nagy konzervativ Anglia is ettol lett olyan szar amilyen.. -
Ferrer #4 "talan a magyarok utan. ;)"
Miért, nálunk bejutott a Kalózpárt az LMP színeiben. -
#3 Angliaban nem jutnak be sehova.. az angolok a legnagyobb birkak a foldon, talan a magyarok utan. ;) -
#2 -
#1 A Prirate Bay ügy nem siker volt, hanem elégtétel:) Azóta is vidáman üzemel az oldal, sőt gyorsabb mint valaha:)
Egyébként látom magam előtt, ahogy a Kalóz párt jön le Brüsszelbe nagy 12 árbócossal, halálfejes fekete zászlót lobogtatva, úközben levadászva a holland és francia kereskedő hajókat:)