7458
IZÉ
-
#164 Hát már a teaser akkora minusz így előre. Semmi fantázia csak a 2 kopírozása-_- -
#163 gondolom nem lesz olyan rosz de akkor is már a pofájukat... azt az ócska motort dobják már, meg pihetessék az egészet vagy 3-4 évig... -
#162 persze ekkor már aki épeszű a BF3 multi videókon csorgatja majd a nyálát :D -
#161 igen, microsoft konferencia, controlleres single player baszakodás 2 pályán
:) -
#160 Valami értelmeset csak E3-on fognak mutatni? -
:D -
#158 Ahhoz képes, h teaíser, fajintos. -
-
#156 neszemélyeskedjünk... -
#155 Az kéne a szádba!! -
#154 here we go
-
#153 -
#152 vágod hogy ennek semmihez semmi köze, se modokhoz semmihez, eddigis dedikálás volt.
Ez már akkor tudta mindenki hogy kamu duma és a warez ellen van.
Ugyanaz mint ubisoftnál a DRM netes kapcsolattal.
warez ellen volt, a hekkerek kiirtották, mára már az ubisoft feladta, és visszatért az alapokhoz.
Majd ezek is feladják meglátod. :) -
#151 Jaja... hát az tényleg egy epic facepalm, hogy a warezosok jobbra megcsinálták. Ritka az ilyen játék... de hát van a PCseknek olyan rétege... akik értenek hozzá. Modderek.
Ezek után meg tök vicces, hogy sokan azzal jönnek, hogy azért nem lesz mod tools, mert hogy az mennyire bonyolult és nem tudnánk kezelni lol. -
#150 hát nekem már nincs gondom ezzel, csak 1x-3x mikor bedog távoli lownetes embereket, de hálisten warezban ezt megoldották, ott vannak dedikálások... -
#149 Kedvencem... amikor kicsit mosolyogva azt mondja egy interjúban, hogy a pcs P2P semmiben sem lesz rosszabb, mintha dedikált szerver lenne. -
#148 oks majd figyelek még életemben nem hallottam ezt a nevet. :)
azthittem alami netes flash bólingjátékról van szó. -
#147 fourzerotwo? -
#146 2 külön stílus, csakis eladásban verhetik egymást a játékok.
A többi már izlés kérdése, meg max látványban. -
#145 A bóling az egy hatalmas vastagbőrrel megáldott hazudozó. Bármit mond... nem szabad elhinni. -
#144 Hát igen, vajmi értelme van ennek a sablonszövegnek, mint a demo-knál, hogy nem tükrözi a kész játék minőségét....nem a faszt nem, de ezt ilyenkor illik odaírniuk.
Magyarul azt írják igen elbasztuk kiszivárogtak az infók...:D -
#143 Sztem a mostani csatát 2011-ben, végre a BF 3 fogja megnyerni :D (de nem eladásban, sztem)
remélem több codot nem fognak csinálni évente:S a black ops ízét most kezdem igazán megismerni :D -
#142 az a bóling az mi? egy netes játék? :) -
#141 A lot of hype & a lot of leaked info on #MW3, some still accurate, some not. To avoid spoiling the experience, I'd wait for the real reveal.
na mégis -
#140 kár, hogy bowling twitterét nem tudom megnézni, mert over capacity :D -
#139 Vannak új elvileg valós infómorzsák. :) -
#138 húú, de beindultunk :) -
#137 Ezek a szavak azt jelentik, amit a szótárban is olvashat bárki ember fia, hogy feltételezés, vagyis nem tény...lehet jobb, rosszabb, ez csak egy jelentéktelen feltételezés...ilyet bármire írhatunk... -
#136 Feltételezés? Akkor szerinted még arra sem lesz jó? -
#135 "A játék meg egy lewarezolós single körre jó lesz."
egyéni magánvélemény, feltételezés.
minden játék így kezdi, amíg nem jelenik meg csak egy lewarezolos single... -
#134 Inkább ne.
Már miért lennél kiváncsi a sztori végére?
A játék meg egy lewarezolós single körre jó lesz. -
#133 És ez rosszat jelent? -
#132 Tudnál linket adni? -
#131 és kitették tényleg a story végéig a leírást .. -
#130 csak a takarítók maradtak meg az mw1/mw2 fejlesztőiből, meg Robert barátunk akit hamarosan naponta fogunk látni megint :D -
#129 Ezt nem értem :S -
#128 átszínezett fegyverek lol
azért nagyon látszik hogy ezt már nem az IW csinálja, csak bérmunka az activisiontől. -
#127 29 új kép -
#126 jaja ez igaz....XD -
#125 ezért már kell a 4 magos proci hozzá!