7458
IZÉ
-
#204 BF mégsem tesz ellene hogy szar az irányitás meg a hitbox.
Állítólag pár szám, bezzeg a falba tudnak scriptelni lyukakat, nah hagyjad már. :) -
#203 a mozgás meg a lövésről meg annyit, hogy azok számok, bármelyik enginebe át lehet másolni.
lásd a lenti filmet amit linkeltem, vagy a team fortress modokat szinte minden nagyobb játékhoz, hl source 1:1 ugyanaz a game egy másik motoron, stb. csak a cs-t kellett elbaszni a futvalövéssel :) -
#202 semmi, csak engem irritál hogy az iw saját motorjaként beszélnek róla amikor cod1 után egy d3d wrappernyi munkával megszületett az "infinity ward engine" :D és vele együtt megindult a gépigény növelés dx9 mode lolvolt akkoriban -
#201 még1x kérdem miről van szó? kit izgat a quake, ez egy cod topik, quake-nek semmi köze ehhez. -
#200 Miaz hogy az sem kifogás hogy a régihez vannak hozzászokva.
A hozzászokás, meg a bevált szó közt van némi különbség.
Nem hozzászoktak hanem a legjobb irányítás a cod-okban van.
A cod-nak az az előnye ami a bf hátránya, és fordítva...
Nem véletlen hogy egybe akarják gyúrni mindkét oldalon a 2 játék jó tulajdonságait, ebben semmi kivetnivaló nincs csak a MoH ami az első próbálkozás volt annál az volt a baj, hogy a cod-ból néhány elemet tettek a frostbite hátrányaihoz, vagyis pont elbaszták. -
#199 mw2 meg black ops is baromi népszerű volt megjelenéskor, átlag más fps-ből sose adtak el ennyit mint azokból pár nap alatt. sztem egy BF rész se ért a közelükbe pl, tehát azért pontosan megtérülne, ha licenszelnének egy új enginet, ha már írni nem tudnak. és most hogy teljesen új a fejlesztő csapat, az sem lehet kifogás hogy a régihez vannak hozzászokva. mondjuk a Raven nagy id engine mágus, ha tényleg ők dolgoznak a multiplayeren, akkor van remény. csak legyen kibaszott mod tools mert a q4 is egy okádék fos volt alapból, aztán egy egész kellemes játékká lehetett modolni rendes mozgással stb
ha nem lett volna a black opsnak olyan gépigénye amilyen, most biztosan az lenne a #1 legtöbbet játszott fps lenne a steamen (ez még az mw2-nek is sikerült, pedig csak balfaszkodni lehetett a p2p servereken a kikapcsolhatatlan killstreakekkel). de negyed évig basztak rá, inkább kint volt a steam fórumban hogy i7 kell hozzá, azzal nemakad... de azzal is akadt még egy csomó embernek ha lőtt vmi hangfail miatt.
és akkor emlékezzünk már mikori ez a kibaszott engine, milyen gépen futott az jól eredetileg. p2? ... -
#198 Most miről is beszélünk? -
#197 maradjunk a q3 névnél, ők is csak a szégyen miatt takargatják :) -
#196 A PC-sek meg amúgyis lewarezolják, minek erőlködni...velem együtt, mert én is lewarezolom megjelenéskor... -
#195 Nem éri meg szóval nem fog... -
#194 Nem úgy új, hogy másik motor, hanem fejlesztik tovább, iw5-ös logikussan. -
#193 Szavadon foglak bazdki....! :)
Itt van legalább 7-8 ember tanúnak....!!!!!
XD -
#192 1.
Multi pályák nevei -
#191 Nem kell pc-nek fejlődnie a konzolpiac az elsődleges sajnos! -
#190 Ez a javított! -
#189 Ez nagy baj. A konzolosok, élükön a microsofttal... nem érdeke fejleszteni grafikát, motort, mert az csak felesleges pénzkidobás, anélkül is megveszik a hülyék. Emiatt viszont a PC sem fejlődik -
#188 Ha az elsőt szeretnétek majd adok másikat mert van egy kis késés. -
#187 Amikor a háttérben megy, az jobb. Felső... bár nekem pár másodpercenként megáll az oldal e maitt :D -
#186 bsnnernak melyik?
a THX nyuny01-é :)
-
#185 Valaki szeretne házigazda lenni?Mert ha nem akkor én megpróbálkoznék vele! -
#184 nem lesz új motor ebben biztos lehetsz, rengetegszer elmondták h nem váltanak motort az mw3-ban -
#183 Vajon ebben a részben hányszor fogunk meghalni? Én legalább 5re tippelek -
#182 egyrészt nem ölik a játékba szarnak ezek arra nagy ívben hanem reklámra költik hogy pistike még a műzlis dobozon is lássa, hogy új cod és milyen királyságos lesz...
motorba pedig nem tudnak rombolhatóságot rakni hisz elavult rakás szar másrészt az pénz és sok időbe telne emiatt pedig megszakadna az ütemterv... -
#181 Abba a fos régi motorba belegyömöszölni rombolhatóságot...szép lesz. nagy mapokat is majd megoldják úgy, hogy a háttérben ott figyel a 320x320as jpg háttér, mert a motor nem tud többet lekezelni :D -
#180 megveszem neked steam preorderbe 1. nap ha multiban pályán járható útvonalakat befolyásoló rombolás lesz benne. mentsd el a kommentet. -
#179 bc2 fos codbf
-
#178 Jah MW3-ról senki nem tudja egyedül te... :) -
#177 Rombolhatóság eddig nem azért nem volt, mert a motorba nem tudták volna beleintegrálni, hanem mert egyrészt visszafelé kompatibillis, másrészt optimalizált jól irányítható motort fejlesztettek ki, és nem akartak belerondítani, remélem most sem lesz káros az irányításra...
Nézd meg a BF2 és BC2-őt...melyikel volt faszább irányítani? nem mondok semmit, mindenki tudja ...ugyis. :) még te is... :) -
#176 bf-ről pontosan tudjuk milyen technológia lesz alatta, tavaly tavasz óta mutogatják fejlesztői konferenciákon. -
#175 Persze te már csak tudod, te sem dőlsz be a BF-nek.?! :) -
#174 nem lesz rombolhatóság ne dőlj már be :D -
#173 Kizárt.
Tudtommal váltanak, márcsak a rombolhatóság miatt is. -
#172 Mert ez is modern warfare csak egy új episode...és a COD6 követően meéli el a story-t, vagyis ahoz kötődik.
Valamint olcsóbb már meglvő reklámokból építkezni, nagyon is fasza volt ez a reklám ez a zöld hangsáv, és az időt, pénzt inkább a játékba ölik. :) -
#171 Hát a Ravennél ott van az UE 3.0+ verziói is.
Raven is beszállt a fejlesztésben (MW3) -
#170 De mért nem kérnek meg egy céget, hogy csináljon egy jobb motort mint pl.: a Frosbite 2? Activision-nek kéne egy olyan cég amely motorokat csinál... -
#169 De, csak picit szebb lesz. semmi más. -
#168 De ugye nem az MW 2 motorját használják a 3 hoz? -
#167 A modern warfare 2 teasere is ez a zöld hangsávos dolog volt. nem értem miért ugyan ilyen teasert adnak ki a 3hoz is -
#166 Mit kopíroz?
Azt hogy zöld? -
#165 Nem mondod hogy űrhajóval is kell menni...:D