7458
IZÉ
  • Smithwarden
    A hangulatra es a filmszeru feelingre szallnak ra egyre jobban mint az elozo reszekben is, ami fontos es jo is, csak mostmar jo lenne ha ezt nem ezzel a regi motorral csinalnak meg, ami sok helyen kodos, elmosott, elnagyolt es olyan ket dimenzios erzete van.
    Multiban ha lesznek nagy mapok, azok erdekelnek meg talan engem is, de nagyon kellene mar az engine valtas.
    Sztem van penzuk egy ujat irni/iratni.
  • FSpofon
    Nem képes megújulni a sorozat, úgy érzem ha jövőre(?) elkészül az eredeti cod fejlesztők új játéka, akkor arra a sorsa jut majd a cod mint anno a medal of honor. Mint tudjuk a történelem ismétli önmagát, és ez nem csak az MW részekre igaz :).
  • Sir Cryalot
    Amig LCD displayen jatszol vele igazabol tokmindegy, a tobbi belemagyarazas.
  • DarkSector

Régi motorhoz képest szép!
  • grebber
    Jó kis csata lesz itt BF3-al :D
  • TDC Geronimo
    Nem szeretem codot de... Elég jó hangulatú a trailer szó se róla.
  • Rayden02
    Ide:
  • Fpocok
    A zinternetre :D
  • DarkSector
    Hova is erkezik?

• Gabe18
    Gamer365.hu:

">> Ha valaki hajlandó beáldozni az éjszakáját: holnap, magyar idő szerint hajnali három magasságában érkezik az első Call of Duty: Modern Warfare 3 gameplay trailer."

Na, csodát látunk vagy semmit...
  • DarkSector
    XD nem élvezkedek többet mert nem szeretek úgy írni véleményezni hogy ha a másik nem tud rá reagálni...nem leszek genya.

De ezt a poént nem hagyhattam ki...:D Bocs lolSL! :)
  • KaBuTo666
    Addig élvezd míg lehet, mert a ban nem tart örökké...:DDD
  • DarkSector
    A COD széria ugye jobb mint a BF?

Hallgatás beleegyezés. XD
  • DarkSector
    Én veled vagyok, de a világ ellened... :P
  • soo277
    Beteg vagy ember!!!
  • lolSL
    a világ problémája a cod, nem az enyém
  • DarkSector
    Biztos normális tag, csak kár hogy a saját dolgait erőlteti másra. :)
  • lolSL
    itt csak a topic marad abba nélkülem érdeklődés hiányában
  • Muttley

hagyjad máááá :)
    ha nincs közönsége, majd abbahagyja
  • soo277
    +1
  • rikkcsicsi
    Most meg nyalod a "valagunkat"
  • lolSL
    ha vki meg akarja ütni most londonban van nincs messze
  • lolSL
    We haven't gone into detail on the engine yet but we've moved beyond the MW2 engine and added a lot of cool stuff for #MW3.

na ehhez már az i5 sem lesz elég.
  • Fpocok
  • Prince23
    HC-n, PC-n megnézném mit produkálna az ürge :S
  • shaddam
    Beszarom.A végén kiderül hogy a cod álmaim játéka és nem is tudtam róla.
    Remélem a szenzort már nem tudod rászerelni a fegyverre...
  • lolSL
  • shaddam
    Tudom honnan volt ismerős az a kemény katona a második képen.Az alienben volt colonial marine.Mozgás..izé szívverésszenzor már úgyis van a játékban.Ha lehet a fegyver aljára lángszórót ragasztószalagozni lehet megveszem
  • lolSL
    nem gond
  • DarkSector
    Multiplayer infók...bocs ha már lett volna.
  • DarkSector
    Jó de manapság azt a szintet a játékokban már szimulációnak szokták nevezni, nem mondtam hogy ettől valós vezetési élményt kapnak...:)
  • Bogdogege
    "Akinek kell jármű is, szimulációzni akar, az értelemszerűen BF-ben találhatja meg azt ami neki kell"

Azért ez kicsit erős
  • lolSL
    sok mindenre el lehet költeni a pénzt, de egyik sem jobb mint a CS 12 éve :)
  • DarkSector
    Erről van szó 2 maguk műfajában.

Amúgy az idióták valóban wh-val agyatlan hentelnek a cod-ban (szóval agyatlan hent az megy minden fps-ben, ez hozzáállás kérdése, ), de a jobban (mint én is) eleve taktikussan megyek/megyünk és ha jó vagy előre ki tudod találni kb ki hogy viselkedik nagy valószínüséggel, mit fog reagálni és merre menni, ha team kell akkor SD WAR. Szóval egyben bennevan minden.

Akinek kell jármű is, szimulációzni akar, az értelemszerűen BF-ben találhatja meg azt ami neki kell, aki High-Tech-et akar, az Crysis2-be tép...

Ez így normális, nekem is megvan Cod, BF, Crysis meg meg lesz (a 2. rész)
  • mijki
    Nekem van BF-em és Cod-om is. Megvan a BF2, BF BC2+Vietnam, meg a CoD2, CoD 4 és CoD6.

Ha taktikára vágyom, akkor BF2, ha rombolgatásra, akk BC2(másra úgyse jó xD), ha meg agyatlan hent-re, mindenféle kicicomázott fegyóval akk CoD 6.

De szerintem az MW3 és a BF 3 is nagyot fog aratni, a saját műfajában.
  • DarkSector
    Nem parancs volt.
    Minden ember magának parancsol, nincs olyan hogy muszáj, csak olyan van hogy ajánlott.

ez csak egy tanács részemről. hogy a továbbiakban nyomod-e ezt a flémelést rád van bízva.
  • lolSL
    tényleg bf-be kéne jönnöd ha így szeretsz parancsokat osztogatni (hint: commander) :>
  • DarkSector
    Flém off szerintem...THX

BF3 a legfaszább játék csak már hagyjuk a témát.
  • lolSL
    dehogy jönnek át
    mindig népszerűbbek voltak az egyre szarabb codok az előzőeknél
  • DarkSector
    XD