7458
IZÉ
  • DarkSector
    Ez igaz, a MW2 elején is nagy laggok voltak.
  • Fpocok
    Amúgy tök nyolc, hogy jó e a fizetős, vagy elég ingyen is... HA NEM LESZ DEDIKÁLT SZERVER, SZART SEM ÉR.
  • DarkSector
    Figy lehet igaza van és lesznek perkek is, ez nem kizárt.
  • Drephis
    ez pl. megint nem igaz, in-game itemeket nem lehet venni (kivéve a mapok, amiket cod eliten kívűl is meg lehet venni)
  • DarkSector
    lehet engem nem izgat, ha nem lesz ellene ballance akkor ugyse engedik alap klassokkal egy helyre őket. ezekután engem nem izgat mit vásárolnak extrába az elvetemült kockák.

MW2-nél megvan mégsem vettem semmit hozzá, és tök jól megvoltam.
  • tibi206
    Majd meglátjuk, még korai erről vitatkozni mikor még 5 hónap van a játék megjelenéséig
  • Cris99
    ???, nemérted? perkek, ráadásul eléggé csicska perkek lesznek fizetősök...
  • DarkSector
    Azok eddigis úgy voltak hogy nem mehettek 1 szerverre, vagy 1 mappra ha map függő az eltérés, de pl ha lesznek skinek, az a kutyát nem érdekli majd. :)
  • DarkSector
    Nem nem fizetős az ELIT, ezért mondtam hopgy léccike ne pánikoljatok. Ingyenes, csak van egy része, ahol tudsz klánokat szervezni meg meccseket az fizetős, és mellé kapsz majd ingyen tartalmakat, amiket amugy külön is tuti meg lehet venni 1x áron dlc-be ahogy eddig.
  • tibi206
    Igen csak amíg az új pályákkal nem ,addig a fizetős perkekkel akik előfizetnek előnyhöz jutnak és ez így nem fer!
  • Cris99
    De mw3nál fizetős az elite, mw2nél a steam NEM!
  • Cris99
    Csakis..., max voltam, de megutáltam 1 életre! Lehúzás az egész
  • DarkSector
    Amúgy nem azt nézem hogy milyen játék hová jön ki, hanem hol jutok hozzá előbb :)
  • DarkSector
    Jobb egy fokkal...:)

• Bogdogege
    Te meg konzolos cod-os láma ,így jó
  • DarkSector
    Igen én is így vagyok ezzel.
    Csak itt nincs hiba.

Mert nem kötelező fizetni az ELIT-re és egy része ráadásul ingyen lesz.

Csak baszott unalmas ezen lovagolni hogy akkor az MW3-nak csak a felét kapjuk meg, nem tudják felfogni hogy az Elit csak egy külön rendszer, mint az MW2-nél a STEAM.
  • Bogdogege
    Kibújt a szög a zsákból kis codos farok vagy.
  • Cris99
    Megvan mw2 és BO, is én sem vagyok szűz, nem érzem magam elfogultnak ami igaz az igaz ami nem az meg nem, ha bf-nek is lesznek hibái és ezt szóváteszik akkor nem prédikálok!
  • DarkSector
    Nem vagyok cod fan.
    De te ha látnál nézhetnéd az aláírásomat.
  • Bogdogege
    Ha ha meg le lett szavazva a szar banneretek .
  • DarkSector
    És akkor mivan? Nem voltak eddigis DLC-k?
    Én nem mondtam hogy vedd meg a játékot, ha nem kell ne vedd.

Szívetek joga, de unalmas a sok rinya olyanokért, ami eddigis volt, mert ezek dlc-k, csak most a cod online programért kell havonta fizetni és az mellé megkaod ingyen. amúgy külön is tuti meg lehet majd venni a szolgáltatás mellett.

Ez kibaszott egyszerű, csak ugye most hirtelen minden szar ami eddig ugyanúgy megvolt más játékban csak mert mw3.

És úgy írjátok mintha ezt meg kellene venni mindenkinek.

Vietnam-ban volt tartalom? miért a cod DLC-kben nem? 5-5 map...az nem tartalom?
  • Bogdogege
    Mit nem értesz Ő egy cod fan , nem ő van a másik topikban nem tudom hogy fröcsögne a nyálad , ha átjönnének a bf topikba powerkodni .
  • Cris99
    De lesznek fizetős perkek is!
  • DarkSector
    Ezt te mondod, rengeteg embernek segítettem már.
    Normális vagyok elsőnek mindenkivel...

Aki nekem jön a hülyeségeivel annak szoktam visszaszólni ahogy te most nekem.
  • Cris99
    Én akárhol látom a hsz-eidet mindenkinek beszólsz meg semmivel sem értesz egyet!
    Ez így van PUNK TUM!
  • DarkSector
    De értsd már meg az MW3 egy játék, a COD Online az is egy külön dolog, nem az MW3 része, csak azon keresztül az ÖSSZES cod-hoz lehet tartalmakat venni +ba de nem az alap MW3 dolgait kell megvenni!

OMG rajtad csodálkozom hogy nem látod át miről van szó. :)
  • DarkSector
    Beszólok ha hülyeségeket hallok, úgy hogy engem nézettek vele hülyének.

TÖK INGYENES az hogy semmilyen steam-en bellüli szolgáltatásért nem kell fizetni.

csak nem olvastál vissza miről beszéltünk ez a baj.

de nemgond a többiek sem értik holott eddigis olvasták a hsz-kat.
  • Fpocok
    Mit nem lehet ezen érteni?
    Veszel egy játékot emelt áron... 60Euró... aztán csak akkor kapod meg a teljes tartalmat, ha fizetsz is. Szerintem elég világos.
  • Cris99
    Te látom mindenkinek beszólsz....
  • Cris99
    Te mondtad :SS
    "Ez olyan hogy én is megvettem a MW2-őt miért nem tök ingyenes a steam??? "
  • DarkSector
    Te nem érted szerintem a lényegét ennek. Nembaj.
  • DarkSector
    Te nem figyelsz miről van szó ne szolj akkor közbe. THX.
  • DarkSector
    Ki mondta hogy kell?
  • Fpocok
    A vietnam dlc pénzért tartalmat ad. Az elite viszont, ha nem fizetsz, elvesz. Ez a különbség.

Lehet itt csűrni csavarni a szavakat, attól az elite még egy nagy lehúzás.
  • Cris99
    Ja
    És a vietnam nem szaros COD féle "DLC" lehúzás, hanem az kiegészítő, ahol nem csak pályák hanem fegyverek, járművek, stb vannak!
  • tibi206
    A steam-ért mióta kell fizetni?
  • DarkSector
    Steam-en megveszed a BF BC2-őt mégsincsen ingyen a Vietnam DLC...mintha eddig nem lettek volna hasonló dolgok...:D
  • DarkSector
    Csakhogy te az MW3-at veszed meg nem az Elite rendszert.

Ez olyan hogy én is megvettem a MW2-őt miért nem tök ingyenes a steam??? ne vicceljünk már.
  • Fpocok
    Én általában ha játékot veszek, akkor szeretném az egészet élvezni.
    Persze lehet nélküle játszani, de minek...
  • DarkSector
    "A kiadó azt is megjegyezte: mindegy, hogy előfizetünk-e vagy sem, a Call of Duty: Elite használata opcionális, és a későbbiekben sem kell kötelező jellegű előfizetési díjtól tartani."

para off.