7458
IZÉ
-
koocos #604 Taktika? ez cod:)) Mellesleg természetesen need, ha nem gazdagszok meg, akkor kénytelen leszek erre meg BF3ra Ps3at venni -
#603 és a predatort is átnevezték reaperre!!
van itt újítás dögivel :DD -
#602 Mi ez a szar? Rambo 10001? Megy előre 1000 ellenség és semmi sérülés... Ehhez a játékhoz aztán kell majd taktika..:D -
#601 Két kieg van a fegyón :D
red dot + Scope :D -
#600 http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html
Gyönyörködjetek XD
Battlefield 3-ra maradjatok, hogy valami jót is lássatok. -
#599 Ez mi ez te. Kb. új pályák + MW = MW3 még a fegyók és a hangok is ugyanazok. Meg a csónak is, ezt akarjáj 100x-ra is eladni. LOL.
BF3 szarrá veri ezt, amit eddig mutattak. Vicc ez a game 12k-ért. VICC. -
#598 Gametrailersen élőbe! -
morzsi555 #597 Ez már inkább egy interaktív film, mint játék. -
tibi206 #596 hol? -
#595 Megy demo!!!! -
#594 Ó tényleg...
Játékosok: -
#593 Miből gondolod hogy befejezik? 2 év múlva jön mw4. -
#592 Véleményemet elmondtam.Ennek ellenére kíváncsian várom, hogyan fejezik be a sztorit mert fordulatos volt az elődben... -
#591 Saját véleményed számunkra szent és sérthetetlen.
akkor, go BF3 topik. -
#590 Ez egy rakás szar!!!! Mintha csak az mw 2-nek a kiegészítőjét nézném most.2-nél még azt mondtanm hogy jó lesz meg minden de ez ? Unalmas egysíkú etvasz
Persze biztos lesz benne élvezhető meg jó rész az sp-ben de...
Játékmenten kéne változtatni grafikán audio részen mindenen!
Bf 3 mindenbe porba dönti -
#589 21:00-kor újra demozgatnak, valszeg most új részt láthatunk gondolom. :) -
#588 Akkor januárba vedd meg az MW3-at és akkor lehet az év játéka a mortal. :P -
#587 mi? -
#586 rail shooter lesz az új rész? -
#585 szokás szerint nagy flash lesz, de
eddig még mindig Mortal nálam év játéka cím legfőbb esélyese
;) -
#584 MW3 gameplay -
#583 1.5 óra múlva EA konferenciát ajánlom figyelmedbe. Főleg ha a Respawn játéka is előkerül, de azzal még lehet várni kell egy évet :) -
#582 hát úgy érzem még a singlet sem fogom megnézni, ez már halál unalmas -
#581 Semmi... ismétlés... fenn van minden. -
#580 MW3 megint. -
#579 Elsőnek féltem hogy az MW engine-jével csak mese ez a nagy város, meg a nagy repcsis harcok, de látom nem az, és így elsőre brutálisan néz ki a látvány, ahhoz képest hogy tudjuk nem egy vadonatúj engine. -
#578 Engem a single-vel MW-knél mindig megvesznek, mert annyira jól van megrendezve, mint egy film.
A multit meg majd megnézem, mert arról nem láttam semmit, de látom az irányitás maradt a régi ennek örülök... -
#577 ha lesz benne
min 20 küldetésből álló OFFline splitscreen co-op
engem/ minket megvettek :D -
#576 Íme egy szar 5-6 éves foltozott quake motor.... -
#575 ne tedd :)
hidd el, h csak megszokás kérdése -
#574 -
#573 Csak meg kell nyomni a kék gombot hogy lemenjen a létrán meg a pirosat hogy betörje az ajtót, és nézhetsz mint a moziban,, nem egy ördöngősség :D -
#572 Én most tesztelem xbox 360-at és fps az szokható.Igaz jóval lassabb a célzás mint egérrel de bele lehet jönni.
Egyedül a kaszabolós mászkálosok amikkel abszolút nincs gondom minden mással van :D -
#571 Amikor látok valakit gamepaddal FPSt játszani... egy kicsit meghalok bent. -
#570 -
#569 +1 -
#568 XD -
#567 legyen igazad! -
#566 Majd az Alteriw-sek megoldják. -
#565 Jelenleg én nagyobb gondnak látom, hogy nem lesz dedikált...