7458
IZÉ
  • DarkSector
    Az nemszámít, van a magyaroknak bivaj pc-re pénz.
  • FSpofon
    nem, a cs-re mondtam egy hasonlóan jó játékot. még te is ismersz ilyeneket.
  • Rayden02
    Jah,de legalább elfut a gépemen!
  • DarkSector
    Tudom tudom szar quake 3 engine...
  • FSpofon
    q3
  • szabii98
    had ne kelljen mondanom erről semmit :DDD
    Moh+BC2 keverék. Nemistudom xDD
  • DarkSector
    Kösz nem baj ha itthagyod csak menj át a másik topikba.

Amúgy visszajöhetsz, nem kell ezt kiközösítésnek venned, csak ha normálissan tudsz komunikálni, és hanyagolod a bf3 agymosásunkat.

Amúgy minden jót. cs. :)
  • FSpofon
    Megyek is, csak ezt itthagyom:

:D
  • DarkSector
    Nem baj ha a véleményt mond, de lehetőleg csak 1x vagy 2x, és ne egyfolytában a sok fanboy szarságot, ami max a körülötte lévő lila ködöt mutatja.

Ráadásul kedvessen megkértem sokszor hogy van egy erre a célra kitalált topik.

Csak abba nem tud kivel megbeszélni a hülyeségeit, mert csak bf trollok járnak be.
  • koocos
    Hát ideje lenne, ne itt verje a nyálát...
  • DarkSector
    Bannaer alatt a kék szövegre katt.
  • FSpofon
    Vannak, csak nem lehet a kör végéig mögöttük bujkálni, mint a codban :)
  • DarkSector
    Jah bf-ben nincsenek is dobozok.

User fail.
  • FSpofon
    Csak megszokás kérdése, és te is átélhetsz ilyen epic pillanatokat
    A codban meg bújkálhatsz dobozok mögött :)
  • DarkSector
    Bc2

- lagg
    - szar iráányítás
    - szar hitbox

és ez a véglegesben is volt.
  • FSpofon
    TE kapod ugyanazt a szart. Emlékszem még a kommentjeidre már a bc2 beta idején hogy sírtál hogy nem tudsz senkit lelőni :DDD

• DarkSector
    Nekem semmi bajom a BF-ekkel, én is néha játszom velük, csak a játékosok irritálóak mint pl te.
    Mert a sok erőlködéssel az ember agyára mennek.

Nekem ugyanugy a gépemen lesz akkor majd a bf3 is, de nem fogok többet játszani vele csak mert fb2 motorral lövöldözök agyatlanul.

majd megnézem milyen az irányítás ha jó akkor játszok azzal is. De te egy videó alapján engem ne oktass.
  • DarkSector
    Nincs kint segítened. Te vagy homály, mert azt hiszed érdekel bárkit amit írsz és hogy te vagy a tisztánlátó, mert az arcodba küldenek egy 3 perces bf gameplay-t nagy robbanásokkal, holott ugyanazt a szart kapod csak 150-200 ezres gépen és szebb engine-el.

Majd akkor szólj ha ott nem embereket kell ölni, hanem logikai feladványokat megoldani.
  • DarkSector
    Ki mondta hogy nem tetszik?
    lol
    nem fura hogy nem viccből vagyok itt meg trollkodni mint te pl.

igen engem érdekel, csak azt mondtam HOGY NEM a kedvencem...én TPS fan vagyok, de ha fps multizok akkor legtöbbet cod-al, és igen ebből a szemszögből érdekel.

eddig sem hazudtam.
  • FSpofon
    Látod te is beismered hogy rosszul gondolkodsz, és tetszik még a cod. Az agyaddal van probléma, beteg vagy. Aki már kigyógyult ebből, az próbál segíteni, próbáld kicsit kedvesebben fogadni ezt tőlük, a te érdeked.
  • Reg5
    Neked ez miért fáj? Nem tetszik, nem nézed, nem trollkodsz.
  • DarkSector
    Bioshock?
    Hol van a bioshock? hány ember is multizik vele?
  • DarkSector
    Nem én nem állítok semmit.
    én azt állítom hogy nekem tetszik és hogy nekem az irányitás a mulétiban megmarad és ennek happy-zek.

Énnekem az szur szemet hogy mások jönnek ide, és MÁSOKRA erőszakolnak álltaluk kedvelt játékot, amit itt szart se érdekel, de egyfolytában csak szarják a hülyeséget.

Miért nem mennek át az adott játék topikjába?

Ha ezt szarnak vélik miért pazarolnak időt?
    Ez a trollkodás. ez a baj, nem az hogy nekik nem tetsziok az MW3...

nem is kell hogy tetszen, csak akik kiváncsiak még mindig erre a szarra, azokat hagyják nyugton.
  • HeadHunter86
    Naaa ne mond hogy nem lehet újat mutatni. Bioshock újat mutat, Bf3 újat mutat. Kis kreativitással lehet, de itt nagy 0 van. Na megyek a másik topicba mert jön a BF3...
  • DarkSector
    FPS-ben már nem tudnak újat mutatni, mégis mw-knél egy érzése van az embernek hogy nah ezt is le akarom nyomni, még ha klissékből is áll, amit a crysis2 már leadott egyszer.

Amúgy ennek van egy zsír közkedvelt multija is, ez csak egy körítés.
  • Rage47
    nem érdekel a bf3
    unalmas lesz a cod :| és nem értem, más hogyan nem veszi észre, hogy sokadjára tolják ugyanazt az arcába, és mégis megveszi
    tiszta mcdonalds, mindig ugyanazt kapod
    bár veled nem érdemes vitázni, se beszélni, úgyhogy húzok innen
  • HeadHunter86
    Az én kommentjeimnek mindnek volt köze az MW3-hoz, igaz nem túl pozitív, mivel túl sok jót nem lehet elmondani 2011-ben erről a gameplayről.

Szerintem csak te állítód még az Mw3-ról hogy hú de jó lesz, meg hú de megéri. Ha neked ez jó régen rossz, azért készül még mindig mert ilyenek miatt van rá igény, és nem is vártok el a játéktól többet. Ők meg kiadják ugyanazt, a paraszt úgy is megveszi. Csak azt ne mond hogy nincs igazam.
  • Reg5
    A CoD sorozat mindig erről szólt.... Amúgy a gameplay videó faszának tűnik, de egyetlen eredeti jelenet nincs benne.
  • DarkSector
    Te ebből látszik hogy sok barom jár ide.

Az Activision pont hogy elismerte hogy szép a BF3 és nem is akarnak versenyezni látványban, mert nincs idejük új motort rakni már a játék alá, és hogy grafikában nem versenyeznek...de annyira vak vagy látom hogy az borzalom. Még fikcionálsz is megnem történt dolgokról...grat.
  • DarkSector
    Pedig a trollkodás megy itt, de lehet nem sokáig.

Ha titetek a bf3 jobban érdekel miért nem ott fröcsögtök?

Jah mert akkor már nem érdekes a dolog?

Ki a fasz mondta hogy szebb lesz mint a Forostbite 2 ami egy új engine?
    senki?

de sokan még mindig itt fröcsögnek és trollkodnak, nyitottam a szarságnak külön topikot oda lehet menni trollkodni.
  • HeadHunter86
    Ki emlékszik arra amikor kijött a Frostbite 2 motor videó, Activision rögtön azzal jött hogy zsír új motor hajtja majd az MW3-mat, erre még mindig ugyanaz a motor. De nem is ez a lényeg, hanem hogy még mindig ugyanaz az egész felépítése a játéknak, semmi újdonság extra. Rohadt unalmas script hegyek 4 órában. + egy ugyanolyan multi rész.
    Ez 12k-ért, sőt még a sávszélért is kevés.
  • Rage47
  • DarkSector
    Hagyd a sok troll idejön csak hogy visszaigazolást nyerjen hogy az ő bf3-a jobb mert ha nem jön ide szart dobálni, akkor már nem is érdekes a bf3.
  • Rage47
    akkor is kéne a codba vmi újítás, mert MW óta ugyanaz
    nem zavar senkit, csak engem?
  • Rayden02
    Legalább már az a csúnya vérszörp hatás le lett cserélve!
  • HeadHunter86
    Nem hát, sok vérpistike kell aki COD multin nevelkedett. Ennyi kell a sikeres COD-hoz, fiatal pistike meg van dögivel aki erre verheti.
  • BoneDragon
    Hát igen... az igazán IGÉNYES embereknek az is elég ami a videóba volt.
  • koocos
    Szerintem cod régóta a jól megoldott multival és a hangulatos, moziszerű singlevel hódított, nem kell alá frostbite motor, hogy fogyjon :))
  • HeadHunter86
    Sok lesz ez a gameplay már, lassan vége a játéknak. Lelövik a 3 órás single 1/3-át xDD
  • HeadHunter86
    Nem kell ide Mw3, Bf3 dühönhő, ez úgy fos ahogy van. Szégyen hogy ezért még mindig fizetnek egyesek, támogatják ugyanazt a koncepciót, nem más csak marketing az egész COD. Semmi új játékelem vagy valami, 5 éve kb ugyanazok még a modellek is.