7458
IZÉ
-
#884 igazából ajánljuk fel levélben orbannak, ő az egyetlen igazi vezető a mai világban! -
KaBuTo666 #883 Szerintem nekem kellene lenni. Mert én itt senkivel sem vagyok haragba és mindenkivel egyetértek. -
#882 leszek inkább én, ha visszanézzük látszik hogy tőlem származik szinte minden érdemi információ a játékkal kapcsolatban, és teljesen képben vagyok a témában. -
KaBuTo666 #881 Akkor SL úgy fog itt élni mint pedofil a börtönben. XDDD -
#880 válalld. -
#879 Én nem akartam vállalni, de ha ez így megy tovább, és nem vállalja el valaki, akkor vagy elvállalom én vagy bezáratjuk a topikot egy időre. -
#878 Elférne ide egy hg. -
#877 "a hozzád hasonló codosok úgyis átférgülnek majd a bf táborba ha látják hogy melyik az egyértelműen felsőbb rendú játék."
1. nem vagyok codos, hanem idegesít a szar dumátok már kurvára.
2. nincs olyan hogy felsőbrendű, ez egy SZUBJEKTÍV nézőpont.
Hogy mondjak egy példát, szerintem low-ság a wow, más meg isteníti, ugyanígy fordítva.
Szóval feleslegessen kommenteltek ilyen szar dumákat.
Már az idegesítő hogy 100000x meg lettetek kérve hogy hagyjátok abba. nem kell meggyőzni senkit, a sok grafbuzi hidd el magátol is át fog menni a bf3 topikba.
Engem pl attól hogy itt az MW3-ról akarok hallani infókat CSAK az nem azt jelenti hogy más stílussal nem játszom. -
#876 az adja a ""hangulatot"", hogy iszonyatosan könnyű benne ""jónak"" lenni, mert mindenki rossz játékos, és a játék maga rájátszik arra, hogy ""jó"" lehess, minden mellékörbelövésből is frag lesz, aztán nyomhatod a csoppert mint egy kis hülyegyerek akinek a foga se nőtt még ki és röködnek a hullák jobbra balra..
amikor én ezt megláttam és elszörnyedtem, akkor kértem a steam supportot, hogy töröljék az accountomról ezt a konzolos szart, így nem kéne magamat bannolnom, de kösz hogy aggódsz.
a hozzád hasonló codosok úgyis átférgülnek majd a bf táborba ha látják hogy melyik az egyértelműen felsőbb rendú játék. majd jól ellesznek a rush servereken ahol operésön metrózgathatnak kedvükre, az igazi BF-től úgyis távol maradnak mert nem tudnak érteni hozzá. haha -
#875 Ezekután a hülye trollkodással el lehet fáradni meg vitakeltő kommentel a 2 másik topikba, és ott folytatni. -
#874 Ekkora sejhajj lennél hogy magadat is bannolnád? vagy mi?
Neked nincs cod?
Ha nincs akkor meg azt bizonyitja, hogy úgy kommentelsz hogy fingod sincs semmiről.
MW-kben a multiban nem a graf adja a hangulatot. -
#873 -
#872 -
#871 egyetlen bajom a bf3-al, hogy az nem steames, így nem tudom egy kattintással megállapítani a játékosokról a serveremen hogy volt-e a múltban codja amiért azonnal bannolni kell -
#870 ha mindenki aki mw3-t akar venni megérti hogy egy évig egy nagy csicska plecsni lesz a neve mellett ha megteszi, fel fog az lendülni :) -
#869 Fellendíteni majd a BF eladásokat kell a codhoz képest -
#868 Értelmezés FAIL. -
#867 Engem nem. -
KaBuTo666 #866 Trollkodni? Kikérem magamnak...én nem trollkodni járok ide, hanem fellendíteni a topikot a sírból. -
#865 Ez az örömöd, hogy ha nincs hír a BF3adba, idejössz trollkodni?:D -
#864 ha a bc és a bf között látsz hasonlóságot, akkor nem vagy normális. -
KaBuTo666 #863 Látom megsértett. :-(
-
#862 Nem tudtok értelmessen hsz-ni, most pont erről beszélt grebber ahogy válaszoltál a kommentjére, baromságot.
BF2 topikot meg kopizd a BF3 topikba, mert elvileg ugyanaz lesz csak szebb, ha nem akkor a BC2 topikot kopizd oda.
Crysis 2-be a Crysis 1 topikot kopizd.
A fear 3-ba a Fear 2 topikot....stbstb. -
KaBuTo666 #861 -
#860 minek beszélgetni róla? egyszerűen át kell másolni az mw2 topicot, pontosan ugyanaz van benne és ugyanarról lenne szó
időpazarlás még egyszer feltölteni azokkal a kommentekkel más néven. -
#859 De azért-nem védeni akarom őket- 2007 óta megvan a topikjuk. De igazad van! -
KaBuTo666 #858 Helyes. -
#857 Codosok értelmesek.Minek offolják szét a topikot mint BF3nál? Kise jött az a game az már 10 k komment.
Itt majd a játékról fognak beszélgetni! -
KaBuTo666 #856 Mi van codosok?
Nem nagyon pörög a topik. -
#855 jo hir.
majd kiderül. -
#854 Hoszabb lesz mint az elődök, és jobban rágyúrnak a történetre is! -
#853 cod7 sem megy, szal... -
#852 UGyanaz a motor... szóval sanszos. -
OWEN24 #851 Szerintekek ha cod6 az alap beállításaival ment, akkor cod8 is fog? -
#850 Nemtudom észrevetted-e, de a MW3 és BF3-ban sem véletlen vannak félbetördelt felhőkarcolók/magas épületek. :) -
#849 crysis 2 feeling
de nem baj :) -
#848 Több helyen írták, hogy itt sem lesz. -
wc guru lehúzása -
#846 ha lesz, akkor is olyan mint a black opsnál, hogy nem te futtatod hanem egy külföldi cégtől bérled, és nem tehetsz rá semmilyen külső tartalmat. -
#845 ó, gondolom azért mert nincs dedikált játékszerver? most se lesz?