7458
IZÉ
  • lolSL
    igazából ajánljuk fel levélben orbannak, ő az egyetlen igazi vezető a mai világban!
  • KaBuTo666
    Szerintem nekem kellene lenni. Mert én itt senkivel sem vagyok haragba és mindenkivel egyetértek.
  • lolSL
    leszek inkább én, ha visszanézzük látszik hogy tőlem származik szinte minden érdemi információ a játékkal kapcsolatban, és teljesen képben vagyok a témában.
  • KaBuTo666
    Akkor SL úgy fog itt élni mint pedofil a börtönben. XDDD
  • szabii98
    válalld.
  • DarkSector
    Én nem akartam vállalni, de ha ez így megy tovább, és nem vállalja el valaki, akkor vagy elvállalom én vagy bezáratjuk a topikot egy időre.
  • szabii98
    Elférne ide egy hg.
  • DarkSector
    "a hozzád hasonló codosok úgyis átférgülnek majd a bf táborba ha látják hogy melyik az egyértelműen felsőbb rendú játék."

1. nem vagyok codos, hanem idegesít a szar dumátok már kurvára.
    2. nincs olyan hogy felsőbrendű, ez egy SZUBJEKTÍV nézőpont.

Hogy mondjak egy példát, szerintem low-ság a wow, más meg isteníti, ugyanígy fordítva.
    Szóval feleslegessen kommenteltek ilyen szar dumákat.
    Már az idegesítő hogy 100000x meg lettetek kérve hogy hagyjátok abba. nem kell meggyőzni senkit, a sok grafbuzi hidd el magátol is át fog menni a bf3 topikba.

Engem pl attól hogy itt az MW3-ról akarok hallani infókat CSAK az nem azt jelenti hogy más stílussal nem játszom.
  • lolSL
    az adja a ""hangulatot"", hogy iszonyatosan könnyű benne ""jónak"" lenni, mert mindenki rossz játékos, és a játék maga rájátszik arra, hogy ""jó"" lehess, minden mellékörbelövésből is frag lesz, aztán nyomhatod a csoppert mint egy kis hülyegyerek akinek a foga se nőtt még ki és röködnek a hullák jobbra balra..

amikor én ezt megláttam és elszörnyedtem, akkor kértem a steam supportot, hogy töröljék az accountomról ezt a konzolos szart, így nem kéne magamat bannolnom, de kösz hogy aggódsz.

a hozzád hasonló codosok úgyis átférgülnek majd a bf táborba ha látják hogy melyik az egyértelműen felsőbb rendú játék. majd jól ellesznek a rush servereken ahol operésön metrózgathatnak kedvükre, az igazi BF-től úgyis távol maradnak mert nem tudnak érteni hozzá. haha
  • DarkSector
    Ezekután a hülye trollkodással el lehet fáradni meg vitakeltő kommentel a 2 másik topikba, és ott folytatni.
  • DarkSector
    Ekkora sejhajj lennél hogy magadat is bannolnád? vagy mi?
    Neked nincs cod?
    Ha nincs akkor meg azt bizonyitja, hogy úgy kommentelsz hogy fingod sincs semmiről.

MW-kben a multiban nem a graf adja a hangulatot.
  • szabii98
  • Fpocok
  • lolSL
    egyetlen bajom a bf3-al, hogy az nem steames, így nem tudom egy kattintással megállapítani a játékosokról a serveremen hogy volt-e a múltban codja amiért azonnal bannolni kell
  • lolSL
    ha mindenki aki mw3-t akar venni megérti hogy egy évig egy nagy csicska plecsni lesz a neve mellett ha megteszi, fel fog az lendülni :)
  • grebber
    Fellendíteni majd a BF eladásokat kell a codhoz képest
  • DarkSector
    Értelmezés FAIL.
  • DarkSector
    Engem nem.
  • KaBuTo666
    Trollkodni? Kikérem magamnak...én nem trollkodni járok ide, hanem fellendíteni a topikot a sírból.
  • szabii98
    Ez az örömöd, hogy ha nincs hír a BF3adba, idejössz trollkodni?:D
  • lolSL
    ha a bc és a bf között látsz hasonlóságot, akkor nem vagy normális.
  • KaBuTo666
    Látom megsértett. :-(
  • DarkSector
    Nem tudtok értelmessen hsz-ni, most pont erről beszélt grebber ahogy válaszoltál a kommentjére, baromságot.

BF2 topikot meg kopizd a BF3 topikba, mert elvileg ugyanaz lesz csak szebb, ha nem akkor a BC2 topikot kopizd oda.

Crysis 2-be a Crysis 1 topikot kopizd.

A fear 3-ba a Fear 2 topikot....stbstb.
  • KaBuTo666
  • lolSL
    minek beszélgetni róla? egyszerűen át kell másolni az mw2 topicot, pontosan ugyanaz van benne és ugyanarról lenne szó
    időpazarlás még egyszer feltölteni azokkal a kommentekkel más néven.
  • szabii98
    De azért-nem védeni akarom őket- 2007 óta megvan a topikjuk. De igazad van!
  • KaBuTo666
    Helyes.
  • grebber
    Codosok értelmesek.Minek offolják szét a topikot mint BF3nál? Kise jött az a game az már 10 k komment.
    Itt majd a játékról fognak beszélgetni!
  • KaBuTo666
    Mi van codosok?
    Nem nagyon pörög a topik.
  • DarkSector
    jo hir.
    majd kiderül.
  • grebber
    Hoszabb lesz mint az elődök, és jobban rágyúrnak a történetre is!
  • Rage47
    cod7 sem megy, szal...
  • Fpocok
    UGyanaz a motor... szóval sanszos.
  • OWEN24
    Szerintekek ha cod6 az alap beállításaival ment, akkor cod8 is fog?
  • DarkSector
    Nemtudom észrevetted-e, de a MW3 és BF3-ban sem véletlen vannak félbetördelt felhőkarcolók/magas épületek. :)
  • Muttley
    crysis 2 feeling
    de nem baj :)
  • Fpocok
    Több helyen írták, hogy itt sem lesz.
  • sherlock1

wc guru lehúzása
  • lolSL
    ha lesz, akkor is olyan mint a black opsnál, hogy nem te futtatod hanem egy külföldi cégtől bérled, és nem tehetsz rá semmilyen külső tartalmat.
  • Desiderata #845
    ó, gondolom azért mert nincs dedikált játékszerver? most se lesz?