7458
IZÉ
  • LordLoss
    ja ja szerintem is de vannak hibái kétségtelen de ha nem lenne akkor már nem is emberek csinálták volna...
  • LordLoss
    ja ja ez igaz néha teljesen hibásan ad hit markot pl már fal mögött van de a lövés valahogy mégis eléri...
    de én szeretem az mw2-őt és a bc2őt is bár bevallom nem sokat játszottam vele mert nincs meg nem értem minek baszogatni a másikat én mindkét játékot szeretem tehát egyiket sem lehúzni! konzolt nem veszek mert annak az árából tudom tuningolni a gépet annyira hogy lazán fusson az mw3 is amúgy én a bf3-at megvenném de ott az ajánlott rendszerkövetelménynél ott van 4 magos proci... tehát gépfejlesztés mind2 játék előtt célszerű ami 50k alsó hangon
  • szabii98
    AlterIWvel tökéletesen működik. Ebből is játszik hogy egy szar játékból egy jobb kategóriás, sőt megkockáztatom, minden idők legjobb CoDját hozták össze.
  • Fpocok
    vagy hazudsz, vagy alteriwzel, vagy konzolozol.
  • lolSL
    feltehetően nem vagy elég jó játékos hogy feltűnjön hogy önhibádon kívül halsz meg és rontasz el szituációkat.
  • koocos
    Igen? Akkor nekem miért nem laggol a 6os? Miért nem laggolt a BO?
  • lolSL
    hát vannak akik azt hiszik hogy a pinget is növelni kell a frag számláló mellett :D
  • DarkSector
    Erről beszéltem LoL-nak, faszt nem figyeltek oda a másikra.
  • Fpocok
    Ha szerinted a laggos játék egy jó játék, akkor nem vagy normális és/vagy teljesen igénytelen vagy.
  • lolSL
    kevesebb laggal helyett kevesebb csalót akartam írni
    cod nincs lag mentesen a waw óta semmilyen platformon :(
  • DarkSector
    Hidd el mindenki el fog játszani pc-n vele és jó is lesz.
  • lolSL
    így van
    az mw2 is már egyérteműen konzolon volt jobb játék, ők kaptak meg minden pályacsomagot előbb, nekik jól futott, kevesebb laggal. nem valószínű hogy ez a trend megváltozna. egy nagyon jó kis konzolos játék lesz az mw3, és kifizetődőbb is azon játszani, mint évente megszenvedni a gép bővítéssel egy cod miatt.
  • Fpocok
    Ezt most nem rossz indulatból mondtam, gondolj csak bele...
    A játék ki lesz herélve, nem lesz dedikált szerver. PCn mindenki szarrá laggolja magát. Ezért kell konzolra menni, mert jobb lesz nektek, nem fog annyira érződni a lagg, mert ugyanaz a hardver van.
    Jobb lesz nekünk is, mert nem megy a pc eladások mellé, és talán még megérjük, hogy nem ad ki az activision több játékot PCre.. WIN WIN szituáció.
  • lolSL
    mit kell itt baszogatni az embereket akik csak az mw3-ról beszélnek?
  • DarkSector
    Ti meg tünés a BF3 topikba vagy a BF vs COD topikba, és ti is jobban jártok meg mi is.
  • Fpocok
    Aki innen megvenné ezt PCre, az szerintem menjen át konzolra... lehetőleg PS3ra. Ti is jobban jártok és mi is.
  • Why
    Lehetne már november hogy kilehessen probálni milyen lesz.De ha úgy ítélem akkor TUTTI hogy előfogom rendelni :D
  • DarkSector
    Nem fogok magyarázni neked, ha nem érted akkor majd megtanulod.
  • lolSL
    milyen stílus?

ide csak úgy írhatom hogy az MW3-t a kedves programozók fogyatékosoknak fejlesztik, de a BF3-t nem, mert gonoszak az EAdajsz fejlesztői?
  • DarkSector
    A stílus nem ide való.
  • lolSL
    a motor nem változása nincs arányban az idő elteltével növő gépigényeknek PC-n :]

a jóöreg CS is pentium 133 gépen elindult anno, 333 már szinte tökéletes volt a betak idején

1.5 még 1600+ amd-vel geforce 2-vel fiksz 100 fps

és most dual core alatt akad az egér, füstben esik az fps az aktuális vga generációl low end kártyáin is :D

és ez még nem a source.
  • Fpocok
    Kb ugyanannyi, mint a BOnak. Motor nem változik, csak skineket cserélnek.
  • lolSL
    ez egy mw3 hír, örömömre szolgál ide beírni, máshova nem is tartozna.
  • soo277
    Még jó hogy tudsz olvasni!!Menj már át a BF3 as topikba azt magyarázz ott,ne itt verd a nyálad
  • lolSL
    black ops + 25-50 ezer forint közti gépfejlesztés.
  • uikka
    sziasztok
    megtudná valaki mondani a körülbelüli várható gépigyényt?
  • LordLoss
    Hallod ne szólogass be!
  • lolSL
    Fogyatékosoknak fejlesztik a Modern Warfare 3. részét.
  • lolSL
    felejtsétek már el hogy az infinity ward játéka.. x db random activision stúdió férceli össze, semmi köze a régi fejlesztőkhöz.
  • DarkSector
  • LordLoss
    mindkettő jó játék más-más atmoszférával alig van hasonlóság szinte csak a fegyverek minek versengeni? A bf3 nagyon jó lesz épp mint az infiniti ward következő nagyágyúja az mw3.
  • Muttley
    újra lesz OFFline splitscreen
    remélem a sznáááááájpör küldetéseket sem felejtik ki :)
  • Prince23
    Már a COD 4 idején a világháború küszöbén "álltunk" :S
  • szabii98

auuuu xDD
  • sherlock1

gémszar
  • Drephis
    OSCAR MIKE
  • lolSL
    adblock megoldotta
  • DarkSector
    Csak vicc lehetett. :)
    Te nem birnád itt sokáig szerintem, mert irritál a logo is nem? :)
  • lolSL
    vicc volt, ne izzadj már le :D
  • DarkSector
    Kizárt hogy olyan legyen aki AKÁR 1x is vitát szít itt a normális kommentelők között.
    Kizárt dolog hogy rád szavazzanak. Bocs ha gecinek tűnök, de ez olyan mintha nem történne semmi, mert ha te magad ezt a stílust mutatod, akkor mi a garancia hogy JOGOKKAL a kezedben házigazdaként te ezt nem folytatod tovább, abban a tudatban hogy magadat kellene moderálnod, és senki nem szólhat semmit?

KB 6 nevet kapásból tudnék mondani akik itt normálissan kommenteltek és esélye sincs hogy 1 voksot kapj tőlük.
    Sorry de ezt elbuktad, nem haragszom ha ezekután normálissak lesztek nem szolok, de hogy hg-ák legyetek az ki van csukva.

De nem is kellene HG mert jópár nehézfelfogású emberke, nem irok neveket, már megértette, és eddig úgy néz ki hogy meg is fogadta a jó tanácsot, hogy van BF vs COD topik, és gondolom megértette, hogy nincs értelme irogatni, vagy megunták hálisten.
    Én azt mondom ti is megunjátok majd, lehet 2-3 figyelmeztetéssel de megunjátok.