7458
IZÉ
-
LordLoss #924 ja ja szerintem is de vannak hibái kétségtelen de ha nem lenne akkor már nem is emberek csinálták volna... -
LordLoss #923 ja ja ez igaz néha teljesen hibásan ad hit markot pl már fal mögött van de a lövés valahogy mégis eléri...
de én szeretem az mw2-őt és a bc2őt is bár bevallom nem sokat játszottam vele mert nincs meg nem értem minek baszogatni a másikat én mindkét játékot szeretem tehát egyiket sem lehúzni! konzolt nem veszek mert annak az árából tudom tuningolni a gépet annyira hogy lazán fusson az mw3 is amúgy én a bf3-at megvenném de ott az ajánlott rendszerkövetelménynél ott van 4 magos proci... tehát gépfejlesztés mind2 játék előtt célszerű ami 50k alsó hangon -
#922 AlterIWvel tökéletesen működik. Ebből is játszik hogy egy szar játékból egy jobb kategóriás, sőt megkockáztatom, minden idők legjobb CoDját hozták össze. -
#921 vagy hazudsz, vagy alteriwzel, vagy konzolozol. -
#920 feltehetően nem vagy elég jó játékos hogy feltűnjön hogy önhibádon kívül halsz meg és rontasz el szituációkat. -
koocos #919 Igen? Akkor nekem miért nem laggol a 6os? Miért nem laggolt a BO? -
#918 hát vannak akik azt hiszik hogy a pinget is növelni kell a frag számláló mellett :D -
#917 Erről beszéltem LoL-nak, faszt nem figyeltek oda a másikra. -
#916 Ha szerinted a laggos játék egy jó játék, akkor nem vagy normális és/vagy teljesen igénytelen vagy. -
#915 kevesebb laggal helyett kevesebb csalót akartam írni
cod nincs lag mentesen a waw óta semmilyen platformon :( -
#914 Hidd el mindenki el fog játszani pc-n vele és jó is lesz. -
#913 így van
az mw2 is már egyérteműen konzolon volt jobb játék, ők kaptak meg minden pályacsomagot előbb, nekik jól futott, kevesebb laggal. nem valószínű hogy ez a trend megváltozna. egy nagyon jó kis konzolos játék lesz az mw3, és kifizetődőbb is azon játszani, mint évente megszenvedni a gép bővítéssel egy cod miatt. -
#912 Ezt most nem rossz indulatból mondtam, gondolj csak bele...
A játék ki lesz herélve, nem lesz dedikált szerver. PCn mindenki szarrá laggolja magát. Ezért kell konzolra menni, mert jobb lesz nektek, nem fog annyira érződni a lagg, mert ugyanaz a hardver van.
Jobb lesz nekünk is, mert nem megy a pc eladások mellé, és talán még megérjük, hogy nem ad ki az activision több játékot PCre.. WIN WIN szituáció. -
#911 mit kell itt baszogatni az embereket akik csak az mw3-ról beszélnek? -
#910 Ti meg tünés a BF3 topikba vagy a BF vs COD topikba, és ti is jobban jártok meg mi is. -
#909 Aki innen megvenné ezt PCre, az szerintem menjen át konzolra... lehetőleg PS3ra. Ti is jobban jártok és mi is. -
Why #908 Lehetne már november hogy kilehessen probálni milyen lesz.De ha úgy ítélem akkor TUTTI hogy előfogom rendelni :D -
#907 Nem fogok magyarázni neked, ha nem érted akkor majd megtanulod. -
#906 milyen stílus?
ide csak úgy írhatom hogy az MW3-t a kedves programozók fogyatékosoknak fejlesztik, de a BF3-t nem, mert gonoszak az EAdajsz fejlesztői? -
#905 A stílus nem ide való. -
#904 a motor nem változása nincs arányban az idő elteltével növő gépigényeknek PC-n :]
a jóöreg CS is pentium 133 gépen elindult anno, 333 már szinte tökéletes volt a betak idején
1.5 még 1600+ amd-vel geforce 2-vel fiksz 100 fps
és most dual core alatt akad az egér, füstben esik az fps az aktuális vga generációl low end kártyáin is :D
és ez még nem a source. -
#903 Kb ugyanannyi, mint a BOnak. Motor nem változik, csak skineket cserélnek. -
#902 ez egy mw3 hír, örömömre szolgál ide beírni, máshova nem is tartozna. -
#901 Még jó hogy tudsz olvasni!!Menj már át a BF3 as topikba azt magyarázz ott,ne itt verd a nyálad -
#900 black ops + 25-50 ezer forint közti gépfejlesztés. -
#899 sziasztok
megtudná valaki mondani a körülbelüli várható gépigyényt? -
LordLoss #898 Hallod ne szólogass be! -
#897 Fogyatékosoknak fejlesztik a Modern Warfare 3. részét. -
#896 felejtsétek már el hogy az infinity ward játéka.. x db random activision stúdió férceli össze, semmi köze a régi fejlesztőkhöz. -
#895 -
LordLoss #894 mindkettő jó játék más-más atmoszférával alig van hasonlóság szinte csak a fegyverek minek versengeni? A bf3 nagyon jó lesz épp mint az infiniti ward következő nagyágyúja az mw3. -
#893 újra lesz OFFline splitscreen
remélem a sznáááááájpör küldetéseket sem felejtik ki :) -
#892 Már a COD 4 idején a világháború küszöbén "álltunk" :S -
auuuu xDD -
gémszar -
#889 OSCAR MIKE
-
#888 adblock megoldotta -
#887 Csak vicc lehetett. :)
Te nem birnád itt sokáig szerintem, mert irritál a logo is nem? :) -
#886 vicc volt, ne izzadj már le :D -
#885 Kizárt hogy olyan legyen aki AKÁR 1x is vitát szít itt a normális kommentelők között.
Kizárt dolog hogy rád szavazzanak. Bocs ha gecinek tűnök, de ez olyan mintha nem történne semmi, mert ha te magad ezt a stílust mutatod, akkor mi a garancia hogy JOGOKKAL a kezedben házigazdaként te ezt nem folytatod tovább, abban a tudatban hogy magadat kellene moderálnod, és senki nem szólhat semmit?
KB 6 nevet kapásból tudnék mondani akik itt normálissan kommenteltek és esélye sincs hogy 1 voksot kapj tőlük.
Sorry de ezt elbuktad, nem haragszom ha ezekután normálissak lesztek nem szolok, de hogy hg-ák legyetek az ki van csukva.
De nem is kellene HG mert jópár nehézfelfogású emberke, nem irok neveket, már megértette, és eddig úgy néz ki hogy meg is fogadta a jó tanácsot, hogy van BF vs COD topik, és gondolom megértette, hogy nincs értelme irogatni, vagy megunták hálisten.
Én azt mondom ti is megunjátok majd, lehet 2-3 figyelmeztetéssel de megunjátok.