7458
IZÉ
-
#964 DarkSector a prowarezos :D
-
#963 fegyver lista -
#962 Volt csak későn, ahogy előttemszoló is irta.
Bár lehet pc-re nem. -
#961 Dehogy nem volt demo... félévvel a megjelenés után. -
koocos #960 Hamár Bobbyék nem adnak ki demót (legalábbis eddig codokból tudtommal nem volt:)), akkor megérdemlik, hogy kipróbáljam, fut-e. BOval is ez volt, és be is jött, (akkor még) nem ment el a gépemen -
#959 Én szerintem is várj vele, én soha nem veszek 0day-es játékot pc-re, tudom piszkos lelkem van de elsőnek torrent, és ha lesz pénzem bevásárlok akcióssan, nem azért mert szar vagy lagg lenne (lagg vvan sok játékba induláskor, nem tart sokáig).
Hanem mert nincs rá lóvém bármennyire AAA vagy ZZZZ játékról van szó.
Nem tanácsolom a warez-t, csak saját tapasztalatomat írtam le, de nem tanácsolom hogy warezolj!!! :) -
#958 Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad
:D -
koocos #957 Egy kis ON: (bár elnézve az utolsó 100 hszt, inkább lesz off...)
Van aki már előrendelte? Hol a legolcsóbb? Először 576ban akartam, mert ott a BF3 mellé adnak erre 1000ft kedvezményt, de ahogy nézegettem, lehet, hogy máshonnan olcsóbban megúsznám... előrendelés meg nem fontos, első napokban úgyis laggos minden, és a gép biztos, hogy elkészül addigra:))
-
#956 Akkor jössz majd RO2-zni? -
#955 Lehet már más kérdezte de nincs valami gépigény infó ? -
#954 1.: Aki nem tud normális hangnemben és kultúrált formában fórumozni, azt kivágom a fenébe.
2.: Ha nem tetszik a játék, nem mész a topicjába.
3.: Van MW3 vs. BF3 topic. Van Konzol vs. PC topic. Ez itt nem arra szolgál.
+1.: Engem nem érdekel sem az MW3, sem a BF3, mindkettő túl arcade az én izlésemnek. :) -
#953 gecire idegesítő hogy itt valaki védi ezt a konzolos szart és mindenkit büntetget
tegye át a konzolosok fórumában ha annyira szereti
vagy vegye el feleségül -
#952 14 évestől mást ne várj el
Mellesleg dear LordLoss, ha úgy játszol amilyen a helyesírásod, akkor kontrollerrel is simán alázna bárki -
#951 De "furcsa" stilusban irsz. -
LordLoss #950 nem de most az a kontroller fúj mi az mire lehet használni billentyűzet + egér igen de az elkezdesz játszani és fél perc alatt az ujjaid összecsomózódna és mivel az ujjban 3 csont van és ez által a csomózódás lehetetlen így nyilván szilánkosra törik az ujjban ha ez valakinek megéri...
egy ilyen kis vacakkal játszani fel nem fogom
ez tényleg nem sértés csak a kontrollerre nézve esküszöm veszek egyet és szétlövöm felgyújtom és feloldok királyvízben (sósav salétromsav 3:1 arányú elegye) -
#949 Támogatom!
+1 Darksectornak -
#948 Legyen már valaki HG! -
#947 Légyszíves visszamenőleg sem sértegetni, te most ugyanazt csináltad leszóltad hogy ha valaki megveszi konzolra az hülye.
Ezeket is hanyagoljuk léccike.
Köszi. :)
Senki sem hülye, mindegy MIVEL és mindegy HOL és MIN játszik. -
#946 Hangsúlyoznám, hol a probléma.
Mi csak próbálunk titeket lebeszélni...
MÁR LETT NEM 1X SZÓLVA HOGY NEM KELL, mindenkinek szive joga mit választ. -
#945 Ha write only módban működtök szóljatok, és élből kapja mindenki az egy hónap kitiltást... -
LordLoss #944 az mw2 multia igenis jó és nem fogyok 60k-t költeni egy ps3-ra és áttérni ilyen fos konzolos irányításra csak billentyűzet és egér aki mást használ hülye
Ezt nem sértésnek szántam :D -
koocos #943 Warez -
#942 Az MW2 multija( AlterIW ) igenis jó. -
Hellsing47 #941 hadd döntse már el mindenki maga hogy neki mi tetszik és mi nem -
#940 Ha 2 perccel később írsz be, már két büntipontot ért volna minimum ez...
Jó lenne, ha végre leakadnátok a témáról... -
#939 Ezúton figyelmeztetek mindenkit, hogy innentől kezdve ha benézek, és egymás provokálása megy, vagy trollkodás, esetleg flém, akkor alapból 2, maximum 5 büntiponttal jutalmazom azt. Provokálás, trollkodás és flém az, amit én annak tartok.
Ha valakinek nem tetszik valami, nem ír ide. Uff, én beszéltem... -
#938 Hülye vagy ha azt hiszed trollkodom. Bár ha szerinted az MW2 multija jó pcn, akkor amúgy is hülye vagy. Sokat nem számít akkor... -
koocos #937 Játszottam vele és tudom milyen szar... SEMMILYEN
Szerintem az előző 2 MW rész is nagyon jó volt, és megjelenés után pár hónappal ezt is meg fogom venni... a BF3al együtt -
#936 Mi csak próbálunk titeket lebeszélni: Aki játszott az MW2vel PCn, az tudja milyen szar... Ha most itt sem lesz dedi, akkor megint szar lesz... ne dőljetek be neki második alkalommal. -
LordLoss #935 de azért kicsit felháborító hogy csak mert ők nem szeretik a mw2-őt vagy mi több akár a cod-ot sem, ezért ide jönnek szarozni ... -
#934 Megtennétek, hogy egymás helyett a topic témájával foglalkoznátok?
Köszönöm. -
Hellsing47 #933 ki is nézem a kis szarkeverőből amúgy -
#932 Ezzel vitáznék nekem láthatod milyen gépem van és 4 füstben is megvan a fix 100FPS -
#931 lolSL az titokban CoD rajongó napmintnap azon kockul -
#930 épp az a baj hogy játszottunk.. és tudjuk milyen volt egy jó cod régen -
koocos #929 vagy egy szarszemétszar alak vagyok... esetleg nagyon nagy makker -
LordLoss #928 fogafjuk soha nem játszottak cod-al vagy nagyon szarok benne és irigylik a jóktól -
#927 Szokásos...nincs BF hír akkor jönni kell ide ... :D -
strebacom #926 Van valami újdonság vagy csak a szokásos fos döl a falból?? -
#925 Azért van a baszogatás... mert olyan, mint a dohányzás: Ha csak magatokra lenne következménnyel, akkor senkit nem érdekelne. Csak sajnos mindkét esetben másokkal is kibasztok.