127
Egy topik, ahol nem sablonos beszólások, hanem komoly elemzések zajlanak!
  • WuFraZselic
    amúgy +fav :D

(ja, és szerintem az Inter antifocit játszik!!! )
  • WuFraZselic
    sapi :DDD
  • Narxis
    :DDDDD
  • MR ME
    akkor GLORY GLORY MANUNITEEEEEEED
  • sapkafej
    régen MU-s voltam, aztán rájöttem hogy egy olyan csapatnak szurkolok, ami 8723201 km-re van tőlem és semmi közöm az egészhez alapjában véve
    azóta jófej vagyok
  • bakkerman
    +fav,jó ötlet :)
  • Cabell
    Sziasztok!

Sokszor nem szeretik a fórumozók, hogyha komolyabb és hosszabb hozzászólásokat ereget meg valaki egy topikban. Azért hálistennek ismerek pár intellektuálisabb, és a dolgok mélyére néző fórumozót, akikkel olykor-olykor kifejezetten érdekes eszmefuttatásokba lehet bonyolódni. Szeretném, ha lenne egy topic, ahol nem csak a "GO GO GO GO GO BARCA" hozzászólások, hanem a megfontolt, komoly elemzések kerülnének előtérbe.

Szeretném, ha lenne egy fórum, ahol nem a sablonos kijelentések - pl. "Biztosan xy csapat nyeri a BL-t, mert múltkor is 5-öt rúgtak yz csapatnak.." - lennének túlsúlyban, hanem a tényleg átgondolt megjegyzések!

Én személy szerint úgy alkalmaznám a topicot, hogy a hét legnagyobb meccseiről mindig készítek előre és utólag is akár egy személy szerint reálisnak gondolt elemzést, és ugyanezt bárki megteheti:)

De persze nem akarnám csak erre leszűkíteni a teret, mert bizony a futball világában mindig akadnak problémás, vagy kivételes játékosok, vagy edzők, akik örök témát szolgáltatnak a számunkra!