1029
...12 megapixeles optika, HD minőségű videófelvétel, Dolby Digital...
-
#29 az ára is biztos metálabb féle. -
#28 nézzétek meg a HTC Evo 4G -t... na az már telefon :) -
#27 jó kamera, jó kijelző, de rossz oprendszer (nem értem nokia -t, miért nem androidot rak rá + ír hozzá egy saját felületet (mint ahogyan a HTC csinálja) és nem utolsósorban iszonyat ronda külső
szerintem nagyon ronda ahogyan "le van vágva" az alja és a teteje, tipikus mérnöki fasság, egyedit akartak amilyen még nincs... de szerintem inkább legyen hasonló a többiekhez mint ez... no mind1
#25: ez egy promo video, itt persze hogy minden szépen és gyorsan működik... egy rendes hands-on review -t kell nézni róla -
#26 Az nem kevés? A másfél éves telómban van 680-as, HTC HD2-ben meg már 1 gigás. Vagy az az ARM II jelent vmi jót?:D -
#25 nem annyira rossz ez az új symbian ám
-
#24 Tetszenek ezek az új telók,hogy tudnak HD-ban fölvenni -
#23 Wikipédia szerint ARM11 680MHz processor van benne. -
#22 processzorról tud vki vmit? -
#21 Az N900 csak fél centivel vastagabb viszont nincs Xenon vaku és HD videó, de Maemo Linux van rajta. Melyik a fontosabb? Van egy kis időm eldönteni mivel nem holnap veszek telefont. -
#20 Nem annyira rossz a symbian bár én is jobban örültem volna egy Maemo-nak. :( -
n3whous3 #19 úristen bazz képesek voltak n900 után symbiant rakni egy ilyen szintű nokia telefonra? Nagyot csalódtam.... -
#18 Ez mán telefon!
Mellesleg videót nem tud valaki linkelni, hogy milyet csinál?:O -
#17 Dolby Digital Plus, szóval akár a 13,1-et is támogatja! :D Gondolom a HDMI miatt tették bele, hogyha TV-re csatlakoztatod. -
#16 Dolby Digital 1 telefonra :DDDDD tán még 5.1es is :D -
#15 Android van? Akkor nem kell. -
RYO21 #14 Maradok a K750i-nél. -
#13 Igen, ez nem csak a hátlapra nyomtatott felirat miatt 12 megapixel. -
#12 jó de ez nem csak felskálázott szemét, ez tényleg 12 mp. nagyon éles képet, és hihetetlenül szép videót csinál. -
Blum #11 SE C702
23ért vettem alig használtan. Kaptam hozzá ajándékba egy 1GB-os memókártyát meg egy olyan Ericcsonos "agybadugós" fülest,amivel bitang jól szól. Ezen kívül persze a gyári dobozát,minden vacakkal együtt. Úgyérzem jól jártam,nekem nagyon bejön. :) -
#10 (pls használd az "URL BESZÚRÁSA" gombot!)
Én is fölöslegesnek tartom azt a 12 megapixelt de lehet menőzni vele. Meg azt írják "cég közleménye szerint felveszi a versenyt a digitális fényképezőgépekkel is (fényereje f2.8)"
Nokia N8 - sg.hu
A cikk után a #14-es hozzászólásban van két kép amit N8-al csináltak. Nem olyan rossz. :)
Amúgy amit kihagytam: HDMI csatlakozó és OPEN GL 2.0 támogatás!
Azt hiszem megvan az N80-om utódja! -
#9 én most vettem egy 5800-át zaelőtt 6230-as volt... nekem még bőven elég ez is:D mjd 10 év mulva egy 3d-s telot veszek:D -
#8 Ha tényleg annyi lesz, akkor lehethogy beszállok egybe ha kijön, mert a samu, se...stb. telókból elegemvan, már 1 se+1samu végezte a falon és a kerék alatt (persze nemvéletlenül repült a falnak és került a kerék alá!:D)!
A nokiákkal soha nemvolt bajom, amugy épp most akartam venni egy 5230 vagy egy 5800-át, de akkor megvárom ezt!:D -
#7 És milyet vettél? :) -
#6 http://www.telefonguru.hu/hir/Itt_az_elso_N8_HD_video_-_velemenyek-ellenvelemenyek!_2010-4-28 -
#5 http://www.telefonguru.hu/hir/Nokia_N8_teszt!_2010-4-26 -
#4 Ja de az ára még faszább. :)
Sajna ami Nokiából jó az mind nagyon drága...(Legalábbis nekem :P ).
Amúgy örömmel látom, hogy a finnek is fejlődnek érintőképernyő téren.
Csak egyet nem értek...Mi értelem van beszállni a megapixel háborúba? Szeritnem tök fölösleges a 12mp-s kamera, viszont a 720p-s film, az nagyon jó. :)
-
Blum #3 Jónak néz ki. Tetszik!
Bár én épp ma vettem telefont,szal nem mostanában lesz nekem ilyen D: -
#2 Nem vagyok oda a Nokiákért, de ez fasza! -
#1 A finn gyártó legújabb okos telefonja.
Főbb tulajdonságok:
- Symbian^3 operációs rendszer
- 12 megapixeles kamera, Xenon vaku, Carl Zeiss optika
- HD minőségű (720p) videófelvétel
- 3,5 colos érintőképernyő (multi-touch kezelés, nHD 640 x 360, OLED)
- WLAN, Bluetooth 3.0, FM rádió
- Beépített GPS és ingyenes Ovi Maps autós és gyalogos navigáció
- méretei 113 x 59 x 13 mm, tömege 135 gramm
Várható ára 370 euró körül fog mozogni.
Megjelenés várhatóan 2010 harmadik negyedévében!
További technikai adatok ITT!
Nokia N8