6
 • FoodLFG
  #6
  Inkább az ACTA egyezményre gerjedjenek az adatvédelmi biztosok. Ahhoz képest, amit a google csinál, az picsafing.

  http://www.sg.hu/cikkek/74040/az_online_szabadsagot_veszelyezteti_az_acta
 • kvp
  #5
  A publikus SSID-ket tarolhatjak. A bssid-ket (hotspot mac cimek) csak akkor ha publikus SSID-khez tartoznak. A tobbi mac cimet nem szabad tarolni, mert azok tobbnyire felhasznalokhoz tartoznak, tehat pl. egy laptop egyertelmuen azonosithato vele. A nem publikus SSID-khez tartozo vagy barmilyen alacsony szinten de titkositott halozathoz tartozo mac cimeket nem tarolhatjak, erre torvenyi tiltas van. Szerintem a google nem nezte meg eleg alaposan a nemet torvenyeket.
 • Beygír Gücü
  #4
  a gyomrodat is feltérképezi a google
 • cateran
  #3
  Hot spot lista...nyitott halozatok a "fejlettebb" vilagban altalaban hot spot helyet jelentenek,ami pl jol jon ha mobilinterneted van..lekerheto lista a legkozelebbei ingyenes wi-fi hozzaferesrol..(persze nem biztos,hogy ez az ok,sot! De ez is lehet)
 • Kara kán
  #2
  "Rögzíti többek között a MAC-címeket és a hálózatok neveit (SSID)"

  Meg mondom őszintén, vegyes érzelmeim vannak.
  Szeretem a Google-t, de minek csinálja ezt? Mit akar ezzel? Kinek dolgozik?
  Melyik titkosszolgálatnak? il-yen kérdéseim vannak.
 • B0nFire
  #1
  Az a lézeres izémizé arra kell, hogy fel tudják építeni a város 3D-s modelljét. Mivel rájöttek, hogy a felhasználókra bízott SketchUp nem igazán hatékony. Magyarországon pl Budapest egy részén kívül alig valami van lemodellezve. Mostantól ebbe is besegít a Google, természetesen továbbra is készíthetik a userek a SketchUppal a modelleket, de a Google is csinálni fogja az épületek mért adatai alapján.

  CIKK