Lovaggá ütötték Peter Jackson filmrendezőt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Tök mindegy mit írnak itt a fotelfikázók, számomra zseni. Nem csak a Gyûrûk Ura miatt, nekem tetszett a King Kong is, de a leginkább a nyilatkozatai érdekesek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fanyalgóknak sós mogyorót <#mf2> Gondoltam, hogy majd jó páran háborogni fognak majd a lovaggá ütés miatt. Nem értem, hogy miért baj ha valakit elismerésben részesítenek ha a hazája hírnevét erõsíti. Peter Jackson is elismerte, hogy a megtisztelõ cím nem csak az õ egyedüli érdeme. <#wave>

Nem mondom hogy nem érdemelte meg, mert nagyon is jó filmeket csinált.. De ha emiatt lovaggá ütnek valakit, akkor nagyon sok más ember is megérdemelné, sokkal jobban is.
Mindazoknak, kik kétségbe vonják Peter Jackson valódi tehetségét, ajánlom, nézzék meg a Gyûrûk Ura DVD extráit. Abból majd kiderül, miért is zseni...

A D9-t nem õ rendezte, ott csak producer volt. Story, rendezés, forgatókönyv egyikhez sem volt sok köze.
Sot,1x kiment a transformers forgatasra is es tessek mi lett belole.....sot volt hogy csak ranezett a forgatokonyvre 15 meterrol es sikerfilm lett belole....
pepe792
Egyszer véletlenül?
3 filmbõl állt A gyûrûk ura, és mindegyik nagy siker lett. 3-szor véletlen?
Ott van a Hullajó, ami a maga idejében szintén jó film volt.
District 9 illetve Lovely Bones tavaly. Ezekben is benne van a keze és mindegyik film jól sikerült.

Chocho
Hát ha nem is zseni, rendezõnek kiemelkedõ, és igazi álmodozó, amibõl kevés van a szakmában.

Csak legyen Hobbit... !!!

Gaming is believing.

Nem 1 nagy wasistdas, manapsag minden hulyet lovagga utnek (hiaba sipakoltok,ot a LotR miatt utottek lovagga,nem pedig addigi munkassaga miatt,ahogy a cikkbol is kitunik)
A kormanyzo meg mintha a marsrol jott volna..erdekes fejformaja van..😄
A lovaggá ütés kicsit talán tényleg extrém, de...
hogy véletlenül belenyúlt egyszer?
Ez a Forrest Gump egy sorát idézi: Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak megjátszod?
Az Oszkár-díj az egy vicc.
Azt ne nagyon hozd fel példának😊
Zseni?
Mitõl? Mert belenyúlt egyszer véletlenül?

Szerintem azseni az ott kezdõdik, hogy csinál 7-8 ilyen formátumú filmet.
A King Kong volt az utolsó filmje, ami ugye valljuk nem votl valami nagy szám.

Azt elismerem, a Gyûrûk Ura jó volt, de egyszer mindenki belenyúlhat a jóba véletlenül.
pepe792
Áááá nem nagy rendezõ. Talán éppen azért kapott Oszkár díjat, mert nem nagy rendezõ... <#bohoc>
The Lovely Bones-t meg nézd meg mert szerintem igényes filmet sikerült csinálnia a könyvbõl.

hogy lefogyott.
öööööö.

Lovaggá ütni? Annyira nem nagy rendezõ. Továbbra túlságosan sztároltnak tartom a rendezõt, azóta csinált egy King-kongot (látványosnak-látványos, de már kis milliószor feldolgozták/át dolgozták, újat nem mutatót ez a film sem).
Ugyan a legújabb filmjét a The Lovely Bones-t nem láttam.
Tetsuo
LOL

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Narxis
Ideje volt már, ez a pali egy zseni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.