17
-
#17 Tök mindegy mit írnak itt a fotelfikázók, számomra zseni. Nem csak a Gyűrűk Ura miatt, nekem tetszett a King Kong is, de a leginkább a nyilatkozatai érdekesek. -
Betonparaszt #16 Fanyalgóknak sós mogyorót Gondoltam, hogy majd jó páran háborogni fognak majd a lovaggá ütés miatt. Nem értem, hogy miért baj ha valakit elismerésben részesítenek ha a hazája hírnevét erősíti. Peter Jackson is elismerte, hogy a megtisztelő cím nem csak az ő egyedüli érdeme. -
1Obi1 #15 Nem mondom hogy nem érdemelte meg, mert nagyon is jó filmeket csinált.. De ha emiatt lovaggá ütnek valakit, akkor nagyon sok más ember is megérdemelné, sokkal jobban is. -
Kferro #14 Mindazoknak, kik kétségbe vonják Peter Jackson valódi tehetségét, ajánlom, nézzék meg a Gyűrűk Ura DVD extráit. Abból majd kiderül, miért is zseni... -
Zaraki Kenpachi #13 A D9-t nem ő rendezte, ott csak producer volt. Story, rendezés, forgatókönyv egyikhez sem volt sok köze. -
cateran #12 Sot,1x kiment a transformers forgatasra is es tessek mi lett belole.....sot volt hogy csak ranezett a forgatokonyvre 15 meterrol es sikerfilm lett belole.... -
#11 Egyszer véletlenül?
3 filmből állt A gyűrűk ura, és mindegyik nagy siker lett. 3-szor véletlen?
Ott van a Hullajó, ami a maga idejében szintén jó film volt.
District 9 illetve Lovely Bones tavaly. Ezekben is benne van a keze és mindegyik film jól sikerült. -
#10 Hát ha nem is zseni, rendezőnek kiemelkedő, és igazi álmodozó, amiből kevés van a szakmában.
Csak legyen Hobbit... !!! -
cateran #9 Nem 1 nagy wasistdas, manapsag minden hulyet lovagga utnek (hiaba sipakoltok,ot a LotR miatt utottek lovagga,nem pedig addigi munkassaga miatt,ahogy a cikkbol is kitunik)
A kormanyzo meg mintha a marsrol jott volna..erdekes fejformaja van..:D -
Kindred Blades #8 A lovaggá ütés kicsit talán tényleg extrém, de...
hogy véletlenül belenyúlt egyszer?
Ez a Forrest Gump egy sorát idézi: Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak megjátszod? -
opeca #7 Az Oszkár-díj az egy vicc.
Azt ne nagyon hozd fel példának:) -
opeca #6 Zseni?
Mitől? Mert belenyúlt egyszer véletlenül?
Szerintem azseni az ott kezdődik, hogy csinál 7-8 ilyen formátumú filmet.
A King Kong volt az utolsó filmje, ami ugye valljuk nem votl valami nagy szám.
Azt elismerem, a Gyűrűk Ura jó volt, de egyszer mindenki belenyúlhat a jóba véletlenül. -
#5 Áááá nem nagy rendező. Talán éppen azért kapott Oszkár díjat, mert nem nagy rendező...
The Lovely Bones-t meg nézd meg mert szerintem igényes filmet sikerült csinálnia a könyvből. -
Johnny Maize #4 hogy lefogyott. -
Zaraki Kenpachi #3 öööööö.
Lovaggá ütni? Annyira nem nagy rendező. Továbbra túlságosan sztároltnak tartom a rendezőt, azóta csinált egy King-kongot (látványosnak-látványos, de már kis milliószor feldolgozták/át dolgozták, újat nem mutatót ez a film sem).
Ugyan a legújabb filmjét a The Lovely Bones-t nem láttam. -
#2 LOL -
#1 Ideje volt már, ez a pali egy zseni.