12
-
bmw #12 En eleve nem 3d-ben neztem meg.
Igy szerintem nem volt olyan rossz...
A 2.-at is megnezem... -
#11 "ez közel sem mindenki."
Már megin nem megy az olvasás mi? Mit is írt a kolléga?
"...mert szinte mindenki meghalt egymás után...." -
Beepitettember #10 Az tény, hogy bűzlött főleg amikor megtudtam, hogy konvertálják 3d re.
De mivel nem tudtam, hogy milyen is egy konvertált 3d-s film így adtam neki egy esélyt. Kár volt. De hát utólag már könnyű okosnak lenni... -
winnie #9 a második rész simán lehet jó is. az első részről már messzire bűzlött, hogy csak lenyúlás, plusz a korai vélemények is erről szóltak - ilyenkor jó, ha egy film nem világpremier, mert lehet tájékozódni. -
Beepitettember #8 Na, na ez tévedés. Mert hát előre ki tudhatta volna, hogy ratyi lesz a film a konvertált 3d ről nem is beszélve? Az igazi lúzer az lesz aki a (gondolom szintén konvertált 3d-s) második részt is megnézi... -
winnie #7 jut eszembe, az ilyen titánok 2 fórumtopik a sucker bagázs gyülekező helye, az összes kommentelő (én is, én is!:) felragaszthatja a homlokára a "lúzer vagyok, mert megnéztem a titánok harcát" matricát - hadd röhögjenek a kiválasztottak, akik messze elkerülték a filmet:) -
winnie #6 volt mondjuk 8-10 fontosabb szereplő és ebből 5-6 megmaradt. ez közel sem mindenki. -
hitman08 #5 Jah, mondjuk a két vadász csókát bírtam, ők meg is úszták egy skorpió hátán lovagolva, Io is tutira visszatér, aminek férfiszem csak örülni tud :) -
opeca #4 Az ilyen Leterrier féle emberek mit keresnek rendezői székekben? Egy 16 éves jobban meg tudta oldani a feladatot... -
FefeeX #3 Sajnos egyet kell értenem. Egyszerűen szar volt, nulla, azaz NULLA 3D hatással. Összecsapott, rövid, mégis nyögvenyelősnek és nagyon szenvedősen hosszúnak ható, és még a CGI sem volt olyan hűha... -
#2 Én ennél azért tovább megyek: szerintem nagyon szar volt -
crowmf #1 Ja már aki életben maradt,mert szinte mindenki meghalt egymás után gyorsan,am nem rossz a film csak kicsit összecsapott szerintem.