7
  • consono
    Persze, hogy megértem a te véleményedet, ezért is tettem a smileyt :) Érdekes ez a kijelző érzékenység különben, mert engem az asszony ledes lcd-je jobban zavar, mint az én régebbim...
  • Szefmester
    Kiegészítés: Az én szemem rohadtul bántja az LCD kijelzők tűéles képe és a háttérvilágítása. (bár a ledesek már nem ilyen vészesek, de míg a CRT monitor előtt elvagyok 8-10 órát gond nélkül, egy ledes LCD már 2-3 óra után lefáraszt)
  • Szefmester
    Értem a véleményed, de te is értsd meg az enyém... Ha elmegyek pl egy hétvégére pecázni pl (rühellem amúgy) akkor ha nincs sehol konnektor akkor beszoptam úgy kb a felénél.. Az meg hogy villog a lapozáskor.. hát meg kell várni.. a könyvet sem úgy lapozod hogy 2 oldal/sec.. max ha keresem hogy hol tartottam :D, az pedig hogy lámpafény kell hozzá.. A mostani könyvekhez nem kell? Mellesleg egy kis kiegészítő ledes megvilágítás külön áramforrással megoldhatja ezt a gondot is. Anno asszem a Gameboyokhoz lehetett kapni, meg nagyítót is hogy nagyobbnak lásd a kijelzőjét. :D És egy leharcolt telefonaksi ami önmagában már nem bír ki a telóban 1 napot készenlétben az pár ledet simán elműködtet pár órát.
  • kel634
    12 óra ha egyfolytában lapozol megállás nélkül. Ez nem fogyaszt áramot csak ha lapozol, ha 1 oldalt olvasol 1 napig akkor semmit nem fogyaszt a E-ink miatt, és olvastam az egyik másik e-book readernel (az is e-inkes), hogy ha fel van töltve az akku akkor kibír vagy 1000 lapozást, szóval én csak félévente tölteném az akkut xD. Asszem Samsung vagy Sony e-book reader volt amiről olvastam...
  • silanor
    Ez még mindig nagyon drága. Majdnem a feléért már a Sony belépőkészülékét meg lehet venni.
  • consono
    Hát, ha 12 óra üzemidő nem elég neked, akkor meg is érdemled :) Én ritkán olvasok ennyit egyszerre. Nekem is bejönnek az ebook olvasók, de az einkkel nem vagyok kibékülve:lassú a frissítés (villog lapozáskor). Illetve még egy dolog is van ,de ez személyes probléma inkább: az elmúlt pár évben csak "lámpaoltás" után van időm olvasni, arrameg nem jó az eink, mert kell neki a lámpa... Ezért olvasok én lcd-ről évek óta:nem zavarom a mellettem alvót. És a szemem sem fárad el tőle.
  • Szefmester
    Azért nem lenne rossz ha elkezdene elterjedni ez a technológia.. és majd szép lassan átváltana színesbe.. Azonnal lecsapnék rá. És nehogy valaki azt mondja hogy vegyek ipadot vagy egyéb ilyesmi szutykot erre a célra.. szeretek olvasni, és nem szeretem ha a legizgalmasabb résznél lemerül a cucc..