8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#72 Szerintem is nagyon jo a jatek,csak 20 fps-nel nemtudok tobbet kicsalni belole meg aminimum grafikavalse. -
#71 Jo'nak jo',sze'pnek sze'p,de megis ugy erzem "ezt" ma'r jatszottam.
az elso 1 ora a jatekbol epic-nek tunik,aztan egyre jobban mosodik ossze a mar jol megszokott mmorpg style-al.En varom tovabbra is a Tera Online-t meg a Vindictust(eu) ,keve'sbe point and click annal jobban elvezem a harcot is :) Continent of The Ninth (C9)-t meg tovabbra is remelem kiadjak majd europaban is egyszer. -
TeeKillah #70 Hát ez qrva jó gém :) -
#69 c2d ( 2.1 ghz ) , 4gb ram , 4870 , win7x64. ez ma már egy szimpla átlag gép. -
#68 Jo gepetek lehet,mert nalam olyan rossz az fps,hogy csak na! -
#67 "Nekem sokszor a warhammer online ugrik be"
nekem is az jutott eszembe róla a hangulat hasonló , csak jobb a grafika viszont nem akad és a tömeg ellenére nem volt lag.
a grafikai desgin meg kicsit eq2/vg keverék számomra . -
Probatbicol #66 Az első benyomások abszolút pozitívak. Nagyon szép grafika, kiváló pályatervezés és hangulat, a harci animációt kicsit szokni kell.
Nekem sokszor a warhammer online ugrik be, de pozitív értelemben, itt is csata közepébe csöppenünk, gépeket kell aktiválni stb. Megvolt az első riftem is, ez is a wh party questjeire hasonlít legjobban. És úgy is pozitív a véleményem, hogy most épp azért tudok írni, mert a rift utolsó stációja után kidobott a játék és most egy 170-es login queue végére rakott. Zárt béta, belefér. Amúgy elég nagy a tömeg, de semmi lag. -
#65 na bejutottam , azon a serveren csináltam karit én is. -
#64 briarcliff serveren vagyok,csak azert irom hatha befertek meg ti is oda -
#63 ahamm most ki is írták launcherbe hogy dógoznak rajta. no akkor majd később megsasolom. -
#62 nem akarsz streamelni videot?:) -
#61 lehet sokan akarnak egyszerre loginolni es nem engedi a szerver,ez mortal online-ba is igy volt az elso 2 nagyobb beta event-nel.De neked is sok sikert a bejutashoz ! -
#60 Ti be tudtok lépni ? Elvileg 7től vannak serverek de nem nagyon akarja :( -
#59 te honnan szereztél VIP invitet? -
xruu #58 Az hogy milyen levelet kapsz inkább csak tájékoztató jellegű, ha már regisztráltál valamilyen béta kulcsot vagy VIP béta kulcsot, akkor ha kiválasztanak, accounton megjelenik ez, nem kell levelekre várni.
Bár ahogy Probatbicol már pontosan leírta milyen levélben szólnak hogy tudsz játszani, valójában nem számít mit kapsz, ha belépsz az accon és ott a beta app akkor mehet a menet.
Szerencsés esetben valami ilyesmit kell látnod acc managerben:
Ps.: Aki odafigyel még utolsó pillanatban is tud szerezni VIP kulcsot, ahogy látszik bekarikáztam, dec 2. án regisztráltam a kulcsot és mégis behívtak szóval szerintem akár még event alatt is érdemes lehet próbálkozni. (Vannak akik azt terjesztik hogy dec 1 után már nem hívnak be, igazából ezt a képet is egy ilyen fake infót terjesztő fórum trollnak készítettem egy másik fórumra) -
Probatbicol #57 Akkor tudsz majd játszani, ha ilyesmi levelet kapsz:
Congratulations! You've been selected to participate in this weekend's RIFT™ beta event!
The RIFT beta will be kicking off this weekend with the first beta event, Rise of the Defiant, which is set to begin Friday, Dec. 3, 2010 at 18:00 GMT and run through Monday, Dec. 6, 2010 at 18:00 GMT...... -
#56 "Closed beta is a series of invite-only events, so keep an eye on your email in the coming weeks to see if you've been invited."
ott van, hogy meghívásos alapon megy, figyeld az íméleket, mert szólnak majd, ha mehetsz játszani az elkövetkező hetekben valamikor :) -
#55 én is kaptam valami beta key-t de nekem nem világos:
RIFT™ beta officially announced
Your patience has been rewarded, because Trion Worlds is pleased to announce that the first closed beta event for RIFT is scheduled to begin on Friday, December 3rd, 2010.
Closed beta is a series of invite-only events, so keep an eye on your email in the coming weeks to see if you've been invited. For more information on the beta program (and to discover ways to increase your chances of receiving an invite), visit www.RIFTgame.com/beta.
And for being a loyal newsletter subscriber, we present you with this beta key. Apply this beta key to your account to be eligible to receive an invite to our beta events. If you already have a beta key applied to your account, give your friend or loved one a chance to join you in Telara for an early peek and a chance to test this revolutionary game. You can see any keys that have been applied to your account and enter new keys at the Trion Worlds Account Center.
és itt alatta van egy beta key, ez beraktam, de semmi mást nem kaptam eddig, és a klienst sem tudom még leszedni. -
#54 en kedvet kaptam :) mar egy e'vvel ezelott mikor eloszor halottam rola :)
esetleg egy voice chat program este amin dumalhatnank azok a magyarok akik bejutottak a beta-ba ? nekem csak teamspeak 2 szerverem van,de barmi johet igenyeknek megfeleloen. -
darkling #53 Kedvcsináló a bétához -
#52 sikeresen átsiklottam felette -
HuffnagelSteve #51 Csupán csak kettő hszel lejjebb van, hogy HOLNAP indul a béte. -
#50 megy már a béta am, vagy csak kulcsokat osztanak? ha megy, akkor vélemény? nem akarok sztem bétázni ezzel, csak érdekel, hogy megéri-e némi pénzmagot befektetni majd :) -
#49 nu engem is engem behívtak bétába. :) -
Probatbicol #48 Akkor neked és a haverodnak azért nagy mázlija volt, elvileg ugyanis tényleg csak a vip béta key-ek nyújtanak garanciát a részvételre. És ilyet a facebookon 5 óránként osztanak 5 db-ot, amire pár percen belül több százan csapnak le.
Mindegy, szerencsére engem is behívtak az első fázisra, már csorog is le a kliens.
Első hatalmas piros pont a Riftnek: a béta indulás előtt egy nappal, max sebességgel tölthető a kliens, még telepítési útmutatót is küldtek !
A béta tervezett indulása holnap 10 am pst, ami nálunk este 7 lesz. -
#47 VIP beta kulcs ? :) es milyen a nem VIP ?
csak azert kerdezem mert nekem "nem VIP" kulcsom van es megis reszt vehetek minden beta teszten. Haverom 2 napja iratkozott fel beta-ra es mar meg is kapta a kulcsot.Azert nem ertem mi telt neked 3-4 napba? Tudom az VIP , de megis az mitol jobb ? :P nah never mind.
Ha valaki lesz holnap szoljon partyzhatunk egyet :) see you all in beta ! -
#46 Tudom kicsit hülyén nézki hogy 2tövel lentebb kértem, de akkor nem voltam még tisztéba a tényekkel, hogy nem csak ugyvan.Ugyanis ez elg durca mmo lesz. -
#45 Ja vágom, azért kértem VIP-t nem pedig invite keyt, nah mind1.Már szereztem magamnak a hivatalos rift forumon 1et, szval minden BETAa ba ott leszek majd =), ha vlk nek nincs ideje kulcsot szerezni,é n megproblhatok még, no persze nem ingyé, kb 3-4napomba telt mire szereztem et.MMORPG.com on még 2 napig osztanak ki 100-100 kulcsot,de mire elérkezik az idö hogy frissiteni kell az oldalt, 1xüen leáll és mire észheztér az oldal addigra már 180 komment volt.Szval nem 1xü szerezni, csak iránymutatoként 25-50dollár között mozog 1 ilyen kulcs, ami teljes jogot ad az összes betaba valo garantált belépéshez. -
Probatbicol #44 Nincs sajnos, ráadásul az a curse-ös link amit kettővel lejjebb betettem, az se béta kulcs sajnos, csak nagyobb esély az invite-ra. -
#43 Nincs valakinek felesbe 1 VIP kulcsa? -
Probatbicol #42 A curse.com-on béta kulcsokat osztanak. -
darkling #41 "Trion Worlds is pleased to announce that the first closed beta event for RIFT™ is scheduled to begin on Friday, December 3rd, 2010.
Register for beta at www.RIFTgame.com/betasignup, for a chance to join this invite-only event. Then keep an eye on your email to see if you've been invited.
For more information on the beta program (and to discover ways to increase your chances of receiving an invite), visit www.RIFTgame.com/beta.
If you haven't already completed your beta profile, please log in to your Trion Account (https://account.riftgame.com) and click the "Complete Your Beta Profile" button." -
darkling #40 MMORPG kipróbálta az alpha verziót -
darkling #39 Összegyűjtve a legutóbbi post óta:
Deepstrike Mines
Meridian City
Dynamic Dimensions
Water Rift
Iron Pine Peak
Abyssal Precipice
-
darkling #38 Plane of Life preview -
darkling #37 Souls and planes walkthrough:
1. videó