8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#192 2002 óta szinte mindent ami fizetős mmo, meg néhány free-t is..:-p -
tzjh89 #191 OFF:
Milyen mmo-kat próbáltál ki h ilyen nagy tapasztalatod van e téren? És persze mi a véleményed a rift-ről? -
#190 Nekem is de ha szar a pvp pve kontetnt akkor ez is bukik ...
Ettől tartok ,hogy max szinten unalmas lesz. -
#189 nemtudom mi van magasabb szinten, de ez a játék tűnik nekem eddig a legkészebbnek az elmúlt jópár év megjelenései alapján..szal ilyen problémától nem tartok, gondolkodom előrendeljem én is, mert a classrendszer nagyon tetszik, gyakorlatilag elég drasztikusan megváltoztatható akari akár a souljai is, ez nekem nagyon tetszik..:-) -
#188 Engem is érdekel a game de sok játékba ugrottam már bele pre orderbe ami utána eléggé silány munkák voltak mit kiderült... -
tzjh89 #187 Hali
Szívesen kipróbálnám a játékot. Van accountom is kérdés mikor és meddig lesz béta? -
Probatbicol #186 Így van, pont most próbáltam ki, csináltam egy accot országnak Belgiumot megadva, akkor már euróban jelennek meg az árak, egyébként 12€ a havidíj, viszont a félévest már 9.99-ért adják €-ban is.. Az volt gyanús, hogy az országválasztásnál mi nem az EU országok között voltunk.
Egyébként ez milyen már, hogy attól függ az ár, hogy egy mezőbe milyen országot választasz? El kéne terjeszteni, hogy Európában aki Hungaryt választ, annak majd 20 $-al olcsóbb a játék, aztán a Trion ledöbbenne, hogy százezren játszanak Magyarországról és honosítaná :DD. -
#185 Na ez jó hír köszi!Akkor nem aggódom,biztos hogy EU acc,kínos lett volna ha USA re vettem volna meg :D -
Varian #184 Előzőkben kicsit ideges lettem, most már lenyugodtam ezek után.Nem temetem azért, valszeg megis veszem, de akkor sem tetszik a 3 napi késés. Jóhir viszont ha előrendeljük akkor mindegy honnan, mindenki megkapja a február 24-ei head startot. Az előrendelés jár azzal is, hogy hivatalos leszel az összes bétára a megjelenésig automatikusan, emilben küldik az instrukciókat elvileg, hogy mit kell csinálni a játékhoz.
Egyik topikban a hivatalos oldalon azt irták, hogy ott kell euroban fizetni ahol be is van vezetve, tehát ha európai országból rendelünk viszont a hivatalos pénznem nem euro, akkor dollárban kell fizetni és ez nekünk kivételesen jó. Megnéztem, nálam is dollárt ir ha elkezdem a megrendelést. Ettől függetlenül az érintettektől teljesen jogos a rengeteg reklamálás a hivatalos forumon az 50 dollár=50 euro miatt. -
#183 Ottvan a contry-d ha az hungary akkor csak EU :) -
Eksz #182 Engem is erdekelne a jatek, a pre-ordernel enis dollart latok, viszont nagyjabol semmit nem talalni account managementen belul arrol hogy az account konkretan eu vagy us. 2. es 3. betaban vettem reszt az accounton info ennyi latszik hogy Beta_Event2_EN es Beta_Event3_EN. Akkor ennek azt kene jelentenie hogy eu acc es elorendelhetem nyugodtan az accot $ert? -
Probatbicol #181 Azért ne 3 nap miatt temessük a játékot, valószínű a terhelést akarták megosztani, az is lehet, hogy van olyan szakember aki mind a két helyszínen ott kell, hogy legyen. Ráadásul egy héten belül van mindkettő (kedd, péntek), pont az igyekezet látszik, hogy ne legyen nagy eltérés. Meg a péntek egyébként is jobb indulásnak . -
Varian #180 Az megint más dolog, hogy már több mint 1 hónapja bejelentették, hogy a ubisoft lesz az árusitó euban azóta semmi info erről. -
#179 Énis remélem,account az EU tehát csak oda :) -
Varian #178 Sajnos ismét csalódás, 3 nap késés az euban nevetséges, és még azt hittem a trion más lesz, fenét ugyanúgy tojnak az eura mint a legtöbb usa cég...
Az 50 dollár=50 euros árról ne is beszéljünk... -
Probatbicol #177 Na ez jó hír, remélem nem csak amcsi szerverre lesz jó az account.
Én itt láttam az árazást:
https://www.riftgame.com/en/products/ -
#176 Én europaiként $ ba vettem,és a havidíjat is $ ba kell fizetnem. -
#175 Hat ez az.. Latatlanban megfogott engem is, kene mar egy jo mmo (wow nalam felejtos regota). Honapokat meg ki tud varni mire kiderul van-e ertelmes endgame, milyen a balansz, nepszeru marad-e, stb. -
#174 Nagy kár így akkor tényleg drága! -
Probatbicol #173 Ráadásul félre is értettem: nem lesz 10$ az előfizetés ha előrendeled, csak ha előrendeled és 6 hónapos előfizetést választasz.
Azt hiszem akkor majd inkább dobozost rendelek Angliából, a fonttal nincs ez az 1:1 játék mint az usd-eur között. -
Probatbicol #172 Egyetértek. Ok legyen havidíj, de a beugrót sokallom. Idővel majd be fogják ezt látni, a nagyon fiatalok biztos nem is emlékeznek, hogy nem is olyan rég komoly belépési díjakat kellett fizetni, ha valaki vezetékes telefont, mobiltelefont, vagy internetet akart magának, aztán csengethette a havidíjat. Most meg szinte ők fizetnek, csak menjél hozzájuk. Itt is ugyanez van, a játék ára, tulajdonképpen a belépési díj, idő kérdése és el fog tűnni.
Egyébként bíztam egy sokkal barátibb árazásban, szerintem azzal bankot robbanthattak volna, így kérdéses.
A játék minőségével egyébként nem lesz baj szvsz, sok bétában voltam már, de ennyi elégedett emberrel nem találkoztam. Valahogy az igényesség jön le az egészből. Persze az end-game-et nem láttuk még. -
TeeKillah #171 Tehát meg kell venni 50€-ért a gémet és még havonta 10€?
Na azért annyire nem jó ez a játék. -
#170 elfelejthetnék már ezt hogy teljes áron kell megvenni egy havidíjas gamet
tényleg játszanék vele (meg játszottam volna sok másikkal is pár hónapot) ha ez nem lenne, de azok után hogy ilyen conan meg aion féle fail gamekkel már befürödtünk én nem bírom ezt még 1x vállalni
wowokat veszek mert az fix minőség, de itt meg ki tudja mi lesz a játék 2. felében -
Probatbicol #169 Elég érdekesen oldották meg, mert az account managementben már beenged a subscription plan vásárlásba - kíváncsi voltam, hogy milyen pénznemben írja az árat- és már kérne kártyaszámot a havidíjra, holott játékot még nem vettem. -
#168 a 3000 és 2000 ft havi díj nem rossz !
Ha eu ban is ennyi lenne elő rendelném! -
Probatbicol #167 Március 1-én indul USA-ban, március 4-én európában a Rift. Az a gusztustalanság itt is megvan, hogy a tengerentúlon 50$ itt meg 50eur.
Az előfizetési díj 15$ (remélem ezt már átváltják rendesen), de aki előrendeli annak csak 10$ lesz.
Akármilyen jó játéknak tartom, ilyen árak mellett nem nagy jövőt jósolok neki, pláne az euban. -
#166 Király!
Csak megint 3 nap ... -
#165 Jan. 7. én jön a következő beta a Warfronts,a szintkorlátot felemelik lvl 25 re! -
#164 Igen az a hóvihar az nagy hangulatot ad,megláttam eléggé meglepődtem :)
Szerintem szintet nem emelnek,legalábbis eddig nem volt róla szó,PvP és BG tesztek lesznek,de azér bizakodok! Lv20 már unalmas volt. -
Probatbicol #163 Nem volt még pvp az eddigi béta fázisokban. Ami eddig látszik, az hasonló lesz mint a wowban, lesznek pvp és pve szerverek, meg battlegroundok.
Ami kicsit egyedi az szintén az alosztály(soul) rendszerhez kötődik, mert lesznek speciális pvp soulok, direkt pvp harcra kihegyezett skillekkel. Ez mondjuk számomra kicsit megkérdőjelezi a pvp szerver elviselhetőségét, mert ha valaki pve-re beállítva összefut egy pvp spec. gank játékossal/csapattal, nem sok esélye lesz. -
#162 Pvp-rol meseljen mar valaki lecci. -
#161 Ez jó hír !
Csak azt sajnálom ,hogy nem jutottam le instába! -
Probatbicol #160 Nagyon jó képek, pláne az utolsó kettő FAE végéről, épp írni akartam, hogy az a hóvihar ott egészen elképesztő, ilyet mmo-ban még nem láttam.
Egyébként lesz 4. event:
http://forums.riftgame.com/showthread.php?17761-Beta-3-Draws-to-a-Close
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, magasabb szint, vagy esetleg pvp? -
#159 par kep a betaról.
kep1,kep2,kep3,kep4,kep5,kep6 -
#158 Mindenki guardian?? -
Probatbicol #157 Közben láttam a hirdetésed, csak épp FAE-ben voltam, nemzetközi guildben vagyok azóta.
Közben kipróbáltam ezeket a soul-questeket, simán meg lehet csinálni, ad némi pénzt, xp-t, és onnantól az N menüben bármelyik soul-treet le lehet cserélni bármelyik másikra. Nem tudom így marad-e, elég rugalmasak lesznek a karakterek az biztos, de már-már zavaró is ennyi lehetőség. Meg látom magam előtt a veszekedéseket a dungeon bejáratoknál, hogy mindenki a másiknak akarja megmondani, hogy mire váltson :) -
#156 Blightweald-en
én Cleric - ward,puri,sent
puri főágban,warden csak 10% mana miatt sent meg pont híján pihen :)
Fae-t tökéletesen kihealelek vele. -
#155 en sokat teszteltem, de ez jott be a legjobban:
sentinel/warden/shaman
senitnel a fo osztaly, ez group-raid heal eros single, warden eros dot healek, shaman meg ha kozeledbe jonnek+buffjai miatt -
#154 Clericel játszik itt valaki ?
Kéne 1 jó healer össze állítás. -
#153 warlock necro dom !
Igazi dotolos gonosz karakter!