8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Probatbicol
    '19:00 tól fentvagyok'
    Kis optimista :). Már látom magam előtt: you are 450th in queue, estimated time 3 hours....
    Bár most nyitnak egy új angol szervert hátha javul az induló bumm.

• j0nNyKa
    köszönöm mind2töknek, akkor úgy tűnik, guardian oldalon kezdek

fajok külön területről kezdenek? Blightweald a... szerver neve, ahova mennem kéne?

illetve chilios: játékbeli neved?
  • chilios
    Mint írta Probatbicol,Blightweald guardian oldalon már létezik magyar guild,tehát aki csatlakozni szeretne dobjon rám (instant) egy whispet és beveszem. 19:00 tól fentvagyok :)
  • Probatbicol
    Itt nincs igazán gonosz oldal mind a két frakció Telarát akarja megvédeni az inváziótól, csak más módszerekkel, a guardian az istenekben bízik, a defiant pedig a mágikus technológiában. A háború azért tört ki mert a guardianok megtámadták a defiantot és elpusztították a gépeiket amiket elleneztek, emiatt viszont az invázió védtelenül találta őket és gyakorlatilag Telara elbukott.
    Úgy is indul a játék, hogy guardian oldalon egy angyal, defiant oldalon pedig egy géppel feltámasztanak, aztán visszakerülünk a múltba.

A guardian terület nekem is jobban tetszik, valószínű ott kezdek majd, de ha lesz open beta akkor ott kipróbálom a defiantot is még egyszer, nehogy amazt megunjam.

Egyébként a Blightweald szerveren guard oldalon van magyar guild #148-ban a leader leírta a nevét.
  • 0Fritz0
    Kaptam béta meghívót, a "gonosz" oldal reám vár.
  • j0nNyKa
    khm :)

anyway, aki már tolta: én mindenféleképpen a rossz oldalon szeretnék kezdeni, ha jól sejtem, az ebben a játékban a defiant

lesz rá esélyem, hogy magyarokkal játszak együtt?

érdemes karakternévbe beleírni a HUN tagot, vagy megtalálhatóak a magyarok valami normális úton?
  • Jockey
    eédekes dolog ez, egyenlőre nekem guardian oldal területei (amit eddig láttam) jobban bejött, fajok közt viszont nem nagyon tetszik semmi, a törpéket imádtam mindig is, de itt olyan kis esetlenek, nem elég dagik és nem tetszenek az arányaik, így inkább a human kinézetű fajból csináltam karikat...
    Másik oldalon meg pl a nagy böhöm kari nekem túl nagy lett:), és a human kinézetű fajokon kívűl miknd szűrke tónusú..:-p
  • TVelvet
    nem tudom, de biztos van valami megoldás.
  • XenHai
    Engem is érdekel van valami guild kereső a gamben?
  • j0nNyKa
    most kaptam invet én is

magyarokat hogy fogok találni a játékban?
  • Probatbicol
    Este 7-kor indul
  • XenHai
    Nincsen szerver??
  • Probatbicol
    Guardian oldalon van egy pár fős magyar guild, a másikat nem tudom.

A hétvégi eventben lesz egy warfront - The Core (lvl20-29). A típusa bázispontfoglalós, pont jár a birtoklásért és a pk-ért is.
  • XenHai
    Kaptam invet de nem tudom folytatni a régi karimat!
    A kérdés az ,hogy guardianban vagy a másikban gamelnek többen mert magyarokkal akarok gamelni akkor azt kezdek !
  • chilios
    A tegnapi Patch notes szerint a lvl korlátot 27 re emelték.
  • chilios
    Nekem megjött a meghívás :) 1.18GB os update van.
  • chilios
    Igen majd meghívnak,még nekem sem érkezett invite.
  • Jockey
    nah, elorendeltem lesz ami lesz...:P
    buktam mar ennel tobbet is es nem 1er mmo-kon..:p
    elvileg ilyenkor be kene tudjak lepni az osszes beta eventbe ugye?
  • XenHai
    El kezdték be hívni az embereket!
    Van valakinek fölös vip kulcsa??
  • TVelvet
    majd lesz :) hamar fellehet húzni
  • XenHai
    De kár ,hogy nincsen 20 karim
  • 0Fritz0
    Ha jól látom, akkor a Warfronts cross-server által nem csak a saját, hanem az összes szerveren lévő játékos ellen lehet majd pvp-zni.
  • darkling
    Itt találsz pár oldalt.
  • Torzonborz
    "alig van koztudatban a game."
    mmorpg.com-on és massively-n elég sokat cikkeznek róla szóval azért annyira nem ismeretlen max csak itthon. ezen meg nem kell csodálkozni ( mer' csak wowowowow pfff ).
  • Hamed
    En is kutattam tegnap este, egyelore a hivatalos forum a legjobb forras. Ez a fo aggodalmam amugy, hogy alig van koztudatban a game. Igy hiaba lesz profi cucc, par tizezer jatekossal elstartolni eleg necces.
    Meg fellohetnenek mar valami jo adatbazis oldalt is amivel elszorakozhat a nep meg theorycraftolhat megjelenesig. Amit talaltam (riftrolebuilder.com) eleg kezdetleges, arra jo hogy nagyjabol kepbe keruljon az ember melyik kaszt mit tud.
  • Probatbicol
    Szerintem a hétvégén már okosabbak leszünk (vagyis lesztek, mert én sajnos alig leszek itthon)
  • Jockey
    amúgy ezt nem vágom, hogy sehol semmi értelmes info pvp-ről, már unom a cikkek olvasását, megjelenés előtt 2 hónappal azért jó lenne ha lenne már valami érdemleges infó..:-p
    ebben is semmi konkrét nincs...
  • XenHai
    Ez jó hír!
    Én is jobban szerettem !
  • Probatbicol
    Itt egy jó cikk, ami azoknak ajánlja a Riftet akik jobban szerették a vanilla wow-ot mint a mostanit. Van egy kis szó a pvp-ről is.
    Ezek szerint a Warfronts a pvp gyűjtő neve, biztató a hétvégi eventre nézve.

http://horrifticintentions.wordpress.com/2011/01/05/why-should-a-wow-player-give-rift-a-shot/
  • radical@work
    Sziasztok, van valami magyar fan oldala Riftnek?
  • Jockey
    de vajon lesz direkt open pvp zona, vagy annyi kulonbseg lesz pvp/pve kozt, hogy pvp szerveren lvl 20 flet armilyen qelo helyen begankelhetnek...
    ez eleg fontos kerdes, mert pvp beallitottsagu vagyok, de kurva nem akarok a kocka powerlevelezo karakterekkel bajlodni fejlodes kozben, de csak akkor ha a battleground szeru pvp-n kivul lesz normal dedikalt pvp zona is..:p
  • XenHai
    Ez jó hír!
  • Probatbicol
    Preorder FAQ

A legfontosabb, hogy eus accal lehet US és EU szerveren is játszani, és a head start mindkét régióban febr.24-én indul.
  • Probatbicol
    A questekből és npc-kből úgy láttam, hogy battleground-szerűségek lesznek.
    Lvl 20 felett meg valószínű közös területeik lesznek a két frakciónak, gondolom ott lesz jelentősége a pvp/pve szervernek.
    Meg amit még láttam, hogy kisebb ellentétes frakcióbéli seregek is betörnek néha, még alacsonyabb szintű területre is, nem tudom ennek lesz-e jelentősége pvp-ben.
  • Jockey
    hmm ezt a pvp-t en sem ertem hogy lesz, van valakinek infoja rola?
    az sem tiszta miben kulonbozik pve es pvp szerver...
  • chilios
    Nem,3 napos betak szoktak lenni,a kövi (Warfronts) 7. én pénteken lesz.
  • tzjh89
    Rift-nél most folyamatosan béta van vagy h van ez?
  • XenHai
    Komolyan mondom itt 1 aréna rendszer egészen élvezetes és változatos lenne a sok soul kombináció miatt!
  • 0Fritz0
    Arról sem lehet tudni, hogy miként képzelik el a pvp-t?
    (Battleground, pvp terület, foglalósdi?)
  • Jockey
    amit eddig láttam az egyben volt, ez nagyon ritka, nagyobb bugokat sem találtam, ment minden mint ahogy kell..
    pvpről sajnos nem láttunk sokat, gyak semmit, az még vakvágány, de ami eddig elérhető tartalom volt rift-ben az teljesen rendben ment, legalább is én véleményem szerint..