8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#392 De nem is lehet annyi shard, hogy az emberek ne queue-zzanak, mert az elso heti rush utan ugyis lemorzsolodnak emberek, az Aion pl. itt baszta el, gyorsban nyitottak a hoborgok miatt 4 shardot, majd az osszes lowpop lett 1 honap mulva. -
#391 A várakozást és lagtengert már sok MMO-nál végigélveztem és nem úgy tűnik, hogy valaha is tanulni fognak belőle. :) -
#390 Őszintén szólva az eddigi tapasztalatim alapján induláskor úgy is több százezer játékos lesz (mondjuk talán az Age of Conan-hoz nem hasonlítanám, anno annak a PR-je azért egy nagyságrenddel nagyobb szinten pörgött, mint a Rift-é), szóval (ha a legutóbbi béta eventnél nem volt lag/sor probléma) ennek a hozzávetőlegesen 60'000 játékost kiszolgáló szerverparknak legalább a 5-10x várható el. Ha ezt nem teljesítik, akkor az igencsak visszavetheti a játékosok maradási kedvét. Senki sem szereti, ha a játék első élményeihez belogoláskor sorban állás, illetve játszhatatlanul lagzó szerver párosul. -
#389 Elég nagy szerverkapacitásuk van, ha ez valós adat. -
#388 Ha reálisan nézzük (napi mondjuk 6 órát számolva):
1'000'000 / 18 óra = 55'555
Szerintem az átlag 6 óra is sok, de kiindulási alapnak okés. -
#387 Nemsemmi 1mill óra 3 nap alatt :) de nyugodtan írhatnának játékos számot is.. -
Eksz #386 Nekem nem megy a link, viszont:
RIFT™ “BATTLE OF THE ASCENDED” BETA EVENT KICKS OFF JANUARY 25
Over One Million Hours of Playtime Logged in Most Recent Beta Event
Trion today announced dates for the fifth Rift™ closed beta event, “Battle of the Ascended.” The event is scheduled to kick off at 10 AM PST Tuesday, January 25th and end at 10 AM PST Friday, January 28th. As Trion’s hotly anticipated MMORPG draws closer to launch, the closed beta events continue to grow in popularity and scope, with “Battle of the Ascended” featuring a raised level cap to 30, access to the Scarlet Gorge zone, and the opening of the Foul Cascade dungeon.
In Rift statistical news, players in last weekend’s “Warfronts” beta logged over one million hours of total playtime during the three day event. The Black Garden and Codex PvP warfronts, which debuted then, will also be available to play during the next event. -
Probatbicol #385 5. event -
#384 Most mar kezd egeszen hianyozni a jatek, mas meg nincs helyette, grr :) Rohadt VIndictus sincs europaban, pedig meg 2010-re igertek. -
#383 warrior class overview videó. Egész jó. -
#382 én hamar rámentem a profession fejlesztésére, így kb. mindig a cuccaim fele volt questből, a másik fele meg az outfittingből -
#381 Quest rewardok nekem jobbak voltak lvl20 alatt. A jo receptekhez itt is token kell vagy repu. Ennek speciel nem orulok hogy atvettek, a repufarmot minden jatekban ruhelltem. -
#380 Egyebkent: http://telarapedia.com/wiki/Profession -
#379 Mondjuk a craftolhato cuccok nem rosszak, alapbol zoldeket csinal, igy elso latasra itt nem a max skill utolso 3 receptje miatt eri meg a profession, hanem vegigvisz egesz jo targyakkal. De lehet, hogy kesobb maskepp lesz, en egesz jol hasznaltam az outfittert 23-ig. -
#378 Igen, sorry. -
#377 3 -
#376 Ezek közül egyszerre mennyit lehet megtanulni? Egyet, többet, az összeset? -
#375 outfitter az a leatherworking + tailoring egyben -
#374 Van weaponsmith, armorsmith, outfitter (cloth cuccok), runecrafter talan (wow enchanter), jeweller meg meg par, amire nem emlekszem. -
#373 Lehet bányászni, meg túrni a többi izét és gyártani is. -
#372 Szakmák lesznek a játékban? -
#371 sztem azért nem volt meggyőző, mert a 13-as szintű warrior ne akarja már visszaadni az igazi pvp feelinget
nyilván egy wowban sem a 13as szintű karakterek hozták meg a kedvet, hanem a 60-70-mittomén szintű brutál harcok, amik persze itt is lesznek, majd
a 2. videónak semmi köze az assassinhoz, az egy közelharci kaszt, valami hasonló, mint a wow rouge-ja
ez a kari egy trapokra szakosodott (saboteur) íjász kari (marksman) pettel (ranger), tehát valami távolról hasolító dolog a wow hunterjére
btw így pve-re tényleg elég erős, nemtom pvpben mit tud összehozni
a riftes videó a nagy dögön kívül nem nagyon adta vissza nekem azt a feelinget, amit ténylegesen játék közben át lehet élni
megjegyzem a lenti, kicsit művészibb jellegű videó sem, mert ez nem az a játék, ahol pucérra vetkőzöl, és leállsz tóba ugrálni, meg bámészkodni - itt még a város közepén is folyamatos a pörgés
-
#370 Eddig tetszett, képekről meg videókról a játék, de amiket most belinkeltél...Elvették a kedvemet -
#369 Én egy másodpercet nem játszottam vele, de felkeltette az érdeklődésemet. A grafikát a berakott képek vagy a #354-es hsz.-ben lévő videó azt hiszem nagyszerűen példázza - ütős.
Pár másik videó:
Warrior PvP (ez mondjuk nekem nem volt túl meggyőző)
Rogue (Assassin?) PvE
Raid / Rift Event (a német VoIP szöveget lehet hallani közben)
Amit eddig olvastam róla, az bennem ha nem is teljesen pozitív, de azért egész tűrhető képet festett. A játékmenet nagyjából a WoW-éhoz (vagy bármely más konvencionális MMORPG-hez) hasonló, a különbség a különféle Rift-ek nél lévő kvázi eventek. Amit általában dicsérnek, hogy a (szerintem erősen idejétmúlt) fix kasztrendszert megbolondították egy soul-rendszerrel, vagy a négy fő kaszt több alkasztra tagozódik, és te ezeknek a talentfáját tudod keverni (legfeljebb három alkasztét egyszerre). Én ennyit tudok a játékról nagy vonalakban. :) -
#368 Erről csak annyit, hogy nekem most 5870, előtte 5850 kártyám volt (az csak kb. 2 hónapig, bár nem vagyok az a nagy cserélgető, ez most így jött össze), és mindkét kártyával van DisplayPort probléma. Ezen kötöm össze a monitorommal, és néha ugyanaz a jelenség, amit írsz. 3-4 mp-re elmegy a kép néhány óránként. Mondjuk nem 100%, hogy a kártyák hibája, lehet a(z egyébként kib*szott jó) monitoromé, bár kétlem.
Amúgy milyen ez a game, amiről a Topikban szó van? Én is kaptam hétvégére meghívót, de nem volt rá időm. Sajna elfelejtettem felajánlani másnak.
Milyenek a küldik/hangulat/grafika...? -
#367 @BélaNéni: Hajlamos eldobni a jelet, különösen játékok alatt. Ez úgy néz ki nálam, hogy GTX460 -> erősítő -> LCD TV. Na a jelenségnél a hang és a kép is elmegy, a hang jó esetben 2 másodperc után visszajön, az LCD TV-nek kell további 3-4 másodperc. Ennyi ideig fekete képernyőt bámulok. Drivercsere, kábelcsere, stb. minden megvolt. A GTX460 előtt egy Radeon 4870X2 volt a gépben (ami sajnos elhalálozott), ugyanezzel a kábelekkel, erősítővel és TV-vel - ott sose jelentkezett semmi ilyen. A hivatalos nvidia fórumban egy bejegyzést és két hozzászólást találtam. Megoldás nincs. Vagyis, de, kidobni a GTX460-at (persze ez cserét jelent majd). :)
@Fritz: Köszönöm szépen a választ, teljesen kielégítő. :) -
#366 Az alap mount 2.58 platina volt, ami simán megvan a szintezésből, hacsak nem vásárolsz percenként az AH-ból. (Nekem úgy 5 platina gyűlt össze lvl 20-ig) A következő mount pedig úgy 20-30 platina körül volt ha minden igaz. Az epic táltosok pedig 100 fölött.
Különbség a kinézetükön kívül még a sebességükben van.
Defiant oldalon így néznek ki:
Lókupecnél.
A bal oldali az alap.
A csúcslókolbász.
-
#365 Én speciel Ati (AMD) párti vagyok, de ezt a HDMI dolgot nem értem. Mi a gond ilyen téren a GTX karikkal? -
#364 A 450-es Chieftec táp a GTX460-nak elég lesz, ha nem egy agyontuningolt 4 magos procit használsz. Legfeljebb a nagyobb teljesítményfelvétel miatt jobban fog pörögni a tápventi. -
#363 @Meow!: 5pp az kb. mit takar? :)
Vagyis láma üzemmódban: átlag játékosnak LvL20-ra van-e annyi pénze, vagy farmolhat hozzá egy adagot? :)
@BélaNéni: Annyit tennék hozzá, hogy akinek viszont HDMI-n kell a hang (TV-t vagy HDMI-s erősítőt használ hangforrásnak), az kerülje az nVidia kártyákat. E téren az ATi úgy három év előnyben van. :) -
#362 Kb. így mennek sorban az egy chip-es kártyák teljesítmény alapján:
HD6850 <= GTX460 < HD5850 <= HD6870 < HD5870 <= HD6950 < HD6970 <= GTX480 <= GTX570 < GTX580.
<= alatt azt értem, hogy kb. partyban vannak.
Szerintem jelenleg a GTX460, a HD6850 és a HD6870 jó vételek. Esetleg HD5870 használtban 55k körül, én speciel ezt vettem. -
#361 Az alap bag 16-os, mount lv20-tol van es ha jol emlekszem 5pp koruli az ara. -
#360 Mennyi értelme van a Digital Collectors Edition-nak? Számít valamit a 24-es bag (mekkora az alap?) illetve az ingyen mount (mennyi farmolás kell a mounthoz amúgy?), vagy ezek annyira nem számottevő előnyök? A különféle companion petek nem érdekelnek... :) -
Since #359 LEhet majd beruházok egy ASUS GTX460-asra, de az csak februárban lesz. Remélem egy 450-es chiefes táp elég lesz neki :-) -
#358 Jut eszembe, ez az idő közbeni váltás nem biztos, hogy nyerő lesz.
Hiszen amikor a soul-ra tett pontokkal új skill-t szerez az ember, akkor nem pörgetheti fel egyből a többi skill szintjére, hanem csak szintlépésenként és ezért mielőbb ki kell tenni a létfontosságúakat.
Vagy valamit benéztem? -
#357 Épp a Youtube-on nézegetem a gameplay videókat, és kezdtem elszonytolodni, mert nagyon wow utánérzése volt a questelésnek, sőt a PvP sem volt első látásra semmi rendkívüli.
De azért ez a videó ezzel a zenével így nagyon megfogott megint.
Egy kicsit szeretem is meg nem is életérzés fogott el. :S -
#356 Úgy láttam, hogy az adott pet mindig azonos szintű volt velem.
A skill növelésével csak a megidézési idő csökkent.
Viszont a pet-eknek kötött a maximális szintjük, ezért rendszeresen kell pakolni a ranger soul-jára pontokat az új házi kedvencekért.
A szépség abban van, hogy gyorsan fejlődsz vele amíg lehet és utána meg átváltasz egy használhatóbb soul-ra. :) -
#355 En ranger/marksman/assa karit vittem most lvl19-ig. Szolozni, gyorsan fejlodni nagyon jo volt, de nem hiszem hogy ez lesz a main.
Petes kasztoknal az a szopas, hogy a pet csak akkora szintu lesz ahany pontot raktal az adott soulra.
Tehat ugy lvl 35-40 felett mikor mar az osszes ertelmes "talentet" kiraktad a petes soulon es fejleszted a tobbit akkor lemarad es nagyon nem fog tankolni semmit. -
#354 -
#353 ja és még 1, pvpben röfike nem lohol sehova, pvpben a többi pet lohol, mer azok zúzósabbak sokkal