8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#752 Elég buta kérdés volt, mert kb 10x le lett írva és ha az előző hsz-be rákattintasz a linkre ott is rögtön oda van írva. -
Eksz #751 Januar 25. 19:00 magyar ido szerint. -
micisnai #750 lenne egy kérdésem béta szerverek 25-étől lesznek vagy csak most nem tudok vele játszani? :O -
Gyogyito #749 WTB szerkeszt gomb:
Rift Blog -
Gyogyito #748 Sziasztok!
Most indult blog, segítsük a szerkesztőt:
Rift Blog -
Eksz #747 Elnezest azoktol akik mar szavaztak, de mivel sok uj nevet latok ezert talan nem haszontalan ha ujra bedobom a pollt:
Milyen szerveren es milyen frakcioval szeretnel jatszani megjeleneskor?
@titani
Blightweald (EU PVE) szerveren vagyunk paran Clear Sky guildben, akit kereshetsz invert: Instant valamit en (Eksx). Belogolok majd valamikor 6 korul hogy bentlegyek kezdeskor.
Guild quest, amit en multkor lattam 3 darabot azok a kovetkezo tipusuak voltak:
1. Nyerj 25 black garden warfrontot.
2. Vigyel vegig x realm of the fae instat.
3. Olj meg x / zarj be y riftet.
Rewardok jelentos mennyisegu platina es guild xp, 2bol megvan a szintlepes a guildnek level 2re. Ha valaki kedvet erez csatlakozni en szivesen csinalnam ezeket, eleg jo guild talentek/perkek is vannak. -
titani #746 üdv
Srácok kedden este melyik szerveren kreáljunk karit?
már ha ki akarjuk próbálni a guild questeket is !
"
4 es bétafázisban már javították a karakterek mozgását is, és mivel folyamatosak az eventek, és a klánoknak klánquestek vannak így mindig van mit csinálni, szinttől függetlenül..."
ez a klán questelés jó lehet , főleg hogyha ténleg szint független :P -
#745 Guild charter, 1pp, alairjak, lesz guld. -
#744 ah ty, valahogy sejtettem :) -
Probatbicol #743 Teleport kapuk vannak a városokban. -
#742 Guild készítés itt hogy megy? Elég 1 party hozzá?
Gyors utazást még mindig nem tudom itt hogy oldották meg. -
#741 De, ezt is eltaláltad, most hogy írtad, ellenőriztem, és tényleg ott figyelt. De mivel ugye a regisztráció és a vásárlás kapcsán is kaptam mailt a trion-tól, feltételeztem, hogy csak nem tekinti spam-nak... Grrrr.... -
#740 Nekem mar tegnap kuldtek, nem lehet, hogy fentakadt a spamfilteren? -
#739 :D -
#738 LoLKeKBuR... Ott van a letöltési lehetőség... Én meg várom az e-mailt, mint a messiást, mert eredetileg is azt írták, hogy küldenek e-mail, aztán el kell fogadjam az EULA-t, és utána tölthetem csak lefele.
Erre most ott van, hogy Invitation status: Admitted, az EULA: Agreed...
No mindegy, sok jelentősége még nincs, ráadásul kedden úgy se érek rá, tehát csak szerdán csatlakozhatok... -
#737 Lepj be az account managementhez, es nezd meg, hogy mit ir. -
#736 Én meg még mindig nem kaptam e-mailt... -
#735 Lehet -
#734 Próbáld ki! -
Cat 02 #733 Updatet lehet folytatni ? Vagy ne nyomjak Cancelt ? -
titani #732 Oh
aham alul jobbra , action , download client .
megvan thx. -
#731 Na aki izgult az op racialok miatt annak :
Kelari
•Kelari Frenzy: Increases critical hit by 10% for 15 seconds, 5 minute cooldown.
•Critical strikes deal 10% more damage or healing.
•Legacy of the Fire Islands: Fire resistance increased by 20. -
#730 Már tölthető. -
titani #729 Sziasztok
én is reggeltem , meg be is írtam a kulcsot.
" acc oldalon ott lesz a download client gomb. "
ez mikor várható? hanyadikától lehet letölteni? 25-e előtt 1-2 nappal? -
#728 Kell, hogy nyomor legyen, gondolom stress test lesz nagyreszt, mivel a level cap csak 3 szinttel megy feljebb. -
micisnai #727 gondolom havidijas lesz vagy nem? :O -
Cat 02 #726 Alant volt linkelve oldal, oda is csak regisztrálták és jött a kulcs. Remélem nem lesz nyomor :/ -
#725 Akkor már én is! Tessék 25x használhatjátok :)
XNL3-LNL9-EG9K-ZZGF-XNXX -
#724 Annyi kulcsot osztogatnak, hogy ezt már lehetne nevezni open betanak is :) -
Lord Zax #723 9CTN-TPD9-HLZQ-6QX2-C33M 25x használhato -
Probatbicol #722 A lényeg, hogy jó lett :) -
darkling #721 Még 2:
NRNH-CJRW-FEDG-WFZQ-62CE
TDEC-279M-3NNM-PYG6-TJXN -
#720 Ehh, megvan a megoldás, háttérbe futott a patch miután feltette a játékot. Azt kilőttem és utána már jó volt! Én láma :) -
#719 -
#718 Windows tűzfalam van. -
Probatbicol #717 Ha jól értem akkor már maga a patcher sem frissül, annak külön egy felugró ablakban kellene, nem blokkolja valami, tűzfal esetleg? -
#716 Rákattintok, hogy update, gyorsan végigszalad egy csík és ki is írja! -
Probatbicol #715 Hol jön ki a hiba, a patcher frissítésnél, vagy aztán a letöltés előtt, vagy applying szakaszban? -
#714 Nekem nem engedi.
"downloaded file failed to execute" -
Probatbicol #713 Már update-elhető a kliens, természetesen maximális sebességgel jön a patch mint mindig. Mondjuk ez csak 167 Mb elképzelhető, hogy lesz még újabb indulásig.