8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Murmur #1112 Level 4, viszont disconnect. Szopcsi. -
#1111 Szerintem warlock/necro melle felesleges a chloro, eleg magasan talentelten kepes csak gyogyitani rendesen. -
Gyogyito #1110 Doloznak rajta, de még a fórumot is lekapcsolták. -
#1109 nekem connectkor rögtön dczik -
#1108 Riftgame RIFT
Thanks for your patience as we work to get you into RIFT. There many of you trying to get in at once and we are working out some kinks ^Z
-
radical #1107 valakinek valami hír a loginről? -
Gyogyito #1106 Most írták ki, felkapcsolták az NA szervereket, 150+ sor mindenhol -
#1105 Na jólvan én ma már nem kísérletezek, majd holnap. -
Gyogyito #1104 Induláskor még többen lesznek. AION indulásakor tapasztaltuk. Itt is az várható. -
#1103 Ott is elő fog...mint mindig :p -
#1102 hát nem tom nekem 1,62mb-vel szakított le. most.
különben is mint mondtam ennek a sok kasztnak a hátránya h kib#szott sok ember kell hozzá, szerintem jól tették hogy ennyit szórtak szét, legalább mi is láthatjuk hogy mizu, nem csak ők a stress tesztjüket :) -
#1101 Mondjuk abból már lehetett érezni valami nem oké, hogy 4-5 kb/sec sebességgel jött a patch :D
Najah, rohadt sok kulcsot szétszórtak most. Nem is baj, inkább most jöjjön elő ez mint majd az éles induláskor. -
#1100 nahja minden mmoba van csak hol jobban sikerül hol meg rosszabbul khm khm rift ... -
#1099 Nem szálltak azzal el, stress testelnek. 1 hónappal megjelenés előtt itt az ideje már. -
#1098 azt olvastam róla hogy pettek tankol és hátulról ossza a dps-t :) így bejön -
#1097 Mondjuk mert 10* annyian vannak most mivel szinte OB az egész?
-
#1096 Szerintem kicsit elszálltak a béta kulcs osztogatással. -
#1095 Hát én nem értem ezt. Az előző béta eventen semmi gond nem volt. Időben indult a szeró, lag sem nagyon volt, most meg...
Amúgy Tescodr, jóóóóó a ranger, nekem is az van. Én most majd a warriort tesztelgetem. -
#1094 Eddig kerested? Na nyugi, mert hamar elvisz az agyvérzés. Inkább foglalkozz a játékoddal és ne velem
-
#1093 nesze b+
-
#1092 na én kinéztem magamnak a rangert :D más mmoba is hunter voltam xD
-
Krysael #1091 Hiába van 7 óra úgyanúgy nem akar csatlakozni, nem patchel semmi... -
#1090 Ne okoskodj, inkább csinálj nekem sütit :) -
#1089 Mert megérdemled:)
Legközelebb csinálok neked is karit sőt játszok is vele.... -
Gyogyito #1088 Köszi az infot -
#1087 És ezért le kell szólni? Te istenverte. -
Murmur #1086 Server message-ben írták imént, hogy dolgoznak a login crasheken. -
Murmur #1085 Cloudborn. Vannak még itt páran. -
#1084 De számítottak, attól még elkerülhetetlen. -
#1083 faqra katt ott van egy táblázat
én egy shaman/justicar/druidot fogok csinálni és persze defiant oldalon :P -
#1082 Te már eljutottál a dps ági ááá szerintem nézd már meg ITT te istenverte vagy a FAQba nézhetted volna már a táblázatot omg
-
Gyogyito #1081 Melyik szerveren vagy? A Szerver Státusz szerint minden szerver offline... -
#1080 Elolvasod tooltipbe. Első mondata a soul leírásnak az hogy offensive vagy defensive -
#1079 csöcsöm bele nem igaz hogy nem számítottak ekkora tömegre... -
#1078 Most komolyan, warriornak melyik a dps ága?? áááá :D -
Murmur #1077 740-es sor után most bent. -
Gyogyito #1076 Jelenleg nem mennek a szerverek -
#1075 csak nekem nem mennek a szerók? xD
-
#1074 már be voltak csak közbe már kétszer lehaltak XD -
#1073 már kilőttem én is.hangos,irritáló.