8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • 0Fritz0
    PvP szerveren csupán a kezdő térképen van kikapcsolva alapból a PvP?
    Vagy csak meghatározott területeken aktiválódik?
  • TDC Geronimo
    aoc az egyik, ha nem a legszebb az összes mmo közül ez eddig se volt kérdés...
  • RaSzTaH
    Nesze neked semmi, fogd meg jól :)
  • Bhalage
    remelem mozgas kozben jol nez ki metr ennel az aion/aoc szebb oO
  • TDC Geronimo
    Hivatalos post az alacsony fpsről.
  • Neutralpoint
    Valakinek van jó aoe kombója? Csak ki szeretném próbálni hogy Riftekben hogy aprítja a sok addot.
  • TDC Geronimo
    Csináltam pár képet sanctum körül. Legszebb így estefelé :)

• Gyogyito
    Az eredeti poszt Az eredeti poszt itt olvasható olvasható
  • Gyogyito
    Pont az imént posztoltam a blogomra :) Talán mégis fogok még tudni kockulni ( ha pénteken lesz netem )
  • [NST]Cifu
    No az mondjuk érdekes.
  • BoneDragon
    Ööö, guardians oldalon nyert már valaki warfrontsot? Nálam 8-1 az arány.. siralmas!
  • Morpheus_v2
    Hello! Most találtam a hivatalos forumon:
    "Beta 5 Extended!
    Hello!

That’s right! We are having so much fun with you in Telara that we have extended the Beta 5 event through Saturday morning at 10 a.m. PST!

Thank you for all of your feedback and we hope you enjoy the extra time in RIFT!"
  • csul1337
    Nem a szolgáltatóval van a probléma a Patcher van szarul összerakva... De amit linkeltem nálam segített maxxal húzom lefelé. Aki még játszani akar vele az meg csinálja, akit meg nem érdekel az nem..
  • Probatbicol
    Cinematic trailer
  • Lord Zax
    SZiasztok.

Valaki hivjon be egy magyar klánba cloudborne Zaraquer néven vagyok 23as paladin/reaver/warlord.

Eddig tetszik a játék, jol össze van rakva de 90% ban wow másolat minden egyes pontja. A rifteknek sok értelmét nem látom, és tul sok van és könnyüek. A fejlödés is tul gyorsan megy.
  • Probatbicol
    Persze elrontottam, mert 1 Mbyte/sec-ot akartam írni. Fél perc alatt lent volt a patch, pedig az én netem csak tizede a lenti képen láthatónak.
  • TDC Geronimo
    Na játszadoztam kicsit a graf beállításokkal. Akinek jó gépen furcsán alacsony az fps annak a következőket ajánlom. Érdekes egy engine ez mert ahány játékkal toltam 16*os antisotropic filtering 0 fps veszteséggel járt. Itt levettem 16-ról 8re és nyertem 3-4 fpst úgy, hogy a képi minőségben semmi változást nem tapasztaltam. A másik a betazok nyomására beeszkábált AA. 2*es AA felére csökkenti már fpst, nagyobb felbontásba mondjuk alapból nem kell itt használni, mert recéket itt nem nagyon látni már. A másik érdekes dolog az a lightning quality. 10es és 8as között szinte semmi különbség nincs látványban, max annyi, hogy az árnyékok egy kicsit homályosabbak. Viszont! levettem 8ra és ez +10-15 fpst hozott. Így már meg vagyok elégedve :D
  • Tatyla
    a netemmel semmi gond

• Robcuskilla
    jah, nálam sem változott semmi... miközben tegnap minden flottul ment, peccs is jött ezerrel, most meg ez :S hát akkor ejtem ezt a bétát, annyira azért nem vagyok besózva, hogy kísérletezgessek
  • Probatbicol
    Nekem fél órája 1 Mb/sec-al jött mint mindig. Nem tudom mi lehet a probléma, de gyanítom a magyar szolgáltató.
  • Tatyla
    jó hát persze majd mindent átírogatok meg ilyenek mert ők balfaszok normális downloadert csinálni...
  • csul1337
    Megvan a megoldás... de faszán szedhetem le az egészet megint mert letöröltem hátha jó lesz :D
    akinek ez a problémája itt a link :
    http://trionworlds.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/393/kw/1012
  • Tatyla
    most nekem is 3,4kb-al szedi lehet ebből nekem se lesz már semmi..
  • csul1337
    érdekes akkor mert minden mást maxxal szedek..
  • TDC Geronimo
    1 órája patcheltem 440el :o
  • csul1337
    Csa alle! Ma el akarom indítani a gammát és 1 Kb/seccel tölt az udatet ez így elég szopás mert csak péntekig lehet vele játszani... :S
  • Neutralpoint
    14-es riftblade-champion-reaver eddig a legállatab 2h dps amit kreálltam, főleg a riftblade miatt.
    Am a riftes téma nekem nagyon bejön, nagyba questeket, erre szól haver ts-en hogy gyere 19-es shadow rift itt-és itt...És az ember rohan oda hátha csurran-cseppen valami neki is, érdekes módon mindig haver kapja a warri cuccokat pedig ő rugo:D
  • Jockey
    khmm szinten minden szerveren qoue van deifiantkent, azt hiszem veglegesbe lhet megis inkabb guardian leszek, ott instant hiv:P
  • Robcuskilla
    lol, mér jön a peccs 2k-val...? basszus :SS
  • Probatbicol
    Azért szerintem nem ilyen egyszerű, a bonyolultságot nem csak a talentfák száma határozza meg. Itt egy classnál 8-ból lehet 3 soult választani, az 8 alatt a 3 = 56 lehetőség. Szorozva 4-el = 224. Tehát összesen 224-féle soul 3-ast tudsz kiválasztani, mintha a wowban 224 class lenne a 9 helyett.
    (persze ez kis csalás mert azok ahol csak a 3. soul különbözik amire esetleg 1 pontot se rak az ember valójában nem sokban különböznek, de egy-két skillben mégis)
  • Agnate
    1999 EQ ;)
  • Bhalage
    2001 daoc ;op
  • BoneDragon
    Még a critterekből is lehet artifactot szerezni!
  • BoneDragon
    Nekem warrior nem jött be, ezért kezdtem egy Chloromancer/Necromancer/Warlock kombót! Valami kegyetlen durva. Így az elején 7 féle dotja van, mondjuk abból csak 6 szívja az enemy hp-ját, de az is elég sok! Kíváncsi leszek milyen lesz magasabb szinten, ha már most igy darál. Ráadásul questelésnél behúzok 2-3 mobot. Egyikre felrakok 2 dotot, rányomom a csonti petemet és jöhet a következő 2 mob, amit lazán kiszedek és ha kell csonti besegít a vége felé! Meghalni nem tudok, mert healelem magam közbe, mana nem tud elfogyni, mert ha kell akkor szívok manát! Nagyon táp! PvP-nél is csak dotolni szoktam általában és igy is 3-4. vagyok dps-ben úgy hogy nálam általában 4 szinttel nagyobb csapattársak/ellenfelek vannak! Egyszerűen imádom! :)
  • 0Fritz0
    Én legelőször csak néztem, hogy ki az anyám gitározik éjfélkor az ablak alatt. :)
    Most már én is azzal megyek és adom a metált rendesen az istenadta népnek.
  • e57
    köszi a shift+Z-t
  • e57
    Lotroban már 2007-óta ilyen a bárd (ott minstrel).
  • TDC Geronimo
    Ja, poén mikor megjelenik egy rift a környéken és csak azt látod, hogy minden játékos otthagyja a questelést és rohannak a rift felé, majd ha végeztek megy a tömeg vissza a dolgára :D

Más...Bard karakter valami kegyetlen :D Végre azt csinálja a bard, amit kell, zenél, trombitál stb. Mikor először megláttam, illetve meghallottam majdnem leestem a székről :D
  • TDC Geronimo
    "Egy dologra nem jöttem rá: Hogy ,lehet gyorsan átváltani távolsági, és közelharci fegyver között. Le tudnám puffantani a 10% élettel menekülő varázslót." Shift+Z
  • BoneDragon
    Egyet értek az észrevételeiddel, de nekem kifejezetten tetszik a riftelés! Szerintem marha jó, mikor megtámadják a mobok (lehet az nem rift) a kisebb bázisokat hullámokba és gyorsan be lehet lépni egy publikus raidba, aztán osztani az észt! Ráadásul elég szép jutalom van belőle! Ezt hiányoltam más mmo-ból, hogy ha nem vagy guildbe egyszerűen lehetetlen normális csapatot találni, vagy nincs összjáték, itt viszont van és ez tetszik!:)