8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Eksz
    Jelenleg 4 warfront van a jatekban, ebbol 2 volt elerheto a betakban. Favort szerezhetsz itt, vagy world pvpvel, amibol valthatsz ki targyakat akar lowlevel, akar 50en epiceket.
  • tusken
    nem rossz, csak mi van akkor ha valaki nem szeret raidelni hanem a pvp jobban érdekli neki esélytelen lesz a pvp is mert nem lesz gear je hozzá?
  • Murmur
  • Eksz
    Egyelore csak ennyit:

Endgame Progression and Raids
  • tusken
    és az end gameről mit lehet tudni?
  • TDC Geronimo
    oO
  • gatyo
    Ebben a betaban egyértelműen a terhelést akarták tesztelni. Úgy osztogatták a kulcsokat mint Geronimo forumtársunk a Tera online like-okat facebookon -.-

Bizom benne, hogy sok info összegyűlt hol lehetne még optimalizálni és ebben az 1 hónapban mar csak finomhangolni kell.
  • Gyogyito
    Ne tessék elfelejteni, hogy ez egy Beta teszt event volt. Nyílván azért voltak ilyen sűrűn Rist eventek, hogy teszteljék őket. Nem tudhatjuk, Live szervereken milyen sűrűn fognak nyílni a riftek, ahogy az end-game-ről sincs sok információnk. Azt én is remélem, hogy csökkentik a kapott XP-t, szeretnék a riftezés és PvP mellet questelni.

Bag téma: ha komolyan akarod csinálni, nincs a slot mennyiség, ami elég lenne. Sajna ebben ( is ) nagyon hasonlít más "top" MMO-khoz. Eksz tökéletesen megfogalmazta a lényeget: egy ilyen típusú játékban sosem lehet elég helye az embernek. Pont.
  • Eksz
    Abszolut megeri mar az elejetol foglalkozni a craftal, emelett csinalni daily craft questeket. En runecraftot huzom amivel runakkal tudod erositeni a targyaidat, pl 28as cuccokra slottol fuggoen +8at tehetsz valamelyik statbol.
  • BoneDragon
    Csak guardians oldalon tudom hol van a sima paci. Nekem is olyan van.
  • Morpheus_v2
    Igen, de ne feledjük hogy most több xp-t kapunk mint amennyit majd megjelenés után kapni fogunk. Én sajnos nem kaptam annyi rewardot a riftekből hogy rendes cuccokat tudjak venni. :( Pedig nem egyszer 2-3 órát raideltem, mondjuk csak közép mezönyben voltam a rift ranking listben. :\
  • Morpheus_v2
    Nemsemmi, de gondolom lesznek nagyobb craftos zsákok majd. Mellesleg mennyire éri meg craftolni? Normális cuccokat lehet csinálni?
    Én craft nélkül elvoltam a 3x8 és 1x12-es zsákokkal. :)
    Sok játékost láttam a defiant oldalon sima lóval rohangálni, olyat merre lehetet szerezni? Én csak 2m magas gazellát tudtam venni, míg mások (lvl25-27 karakterek) mechanikus mountokkal rohangáltak, ami sok pénzbe került és min lvl40-esnek kellene legyen a karakter.
  • Hamed
    Riftekbol sokkal tobb xp/token/repu jon, mint a singleplayer szedjel ossze 10 disznobelet questekbol. Egy major invasion alatt leptem ket szintet, osszejott egy kek fegyverre valo token a vegere es egy komplett szet artifact amit bevalthattam. Mindez tok random public grouppal.

Egyebkent endgameben ez lesz az egyik opcio, hogy te nyitogatsz raid rifteket valami targgyal amit a 6 fele rift frakciotol lehet megvenni jo magas repuval, szoval nem art mar szintezes kozben is huzni ezeket.
  • BoneDragon
    Neked az a legnagyobb bajod hogy kicsi a bag?
  • Eksz
    En ezt most magamra vettem, ugyhogy reagalnek. Senki sehol nem pattogott amennyire en eszrevettem, csak arrol volt szo hogy egy ilyen tipusu jatekban sosem lehet eleg helye az embernek. En craftoltam gyujtogettem a betak soran, es sokat kellett trukkozni, hogy eleg legyen, mint ahogy leirtam 2db 16os es 2db 12es bagel is. Ez a kijelentes semmi mas tartalommal nem rendelkezik. Ez se nem jo se nem rossz, ez van. Nem ettol lesz jo vagy rossz a jatek, en nem is ertem hogy lehet igy gondolkodni. Ja es 2db 30as, 3db 20as karakterem van, just fyi.
  • Morpheus_v2
    és néha zavaró hogy egy invázió elsöpri az egész zónát és nem lehet questelni...
  • Casseus
    Nekem a riftezés is egy idő után unalmas volt. Pedig ez lenne a játék lényege.
  • Morpheus_v2
    Első ránézésre minden az, de itt a Riftek is adják az igazi nagy különbséget a hasonló játékoktól. Nem unom halálra magam questelés közben, mert mindig történik valami és ez szerintem fontosabb mint hogy hány slot van a backpackben... :) Valami azt súgja hogy akik itt pattognak azok kb a lvl7-t sem érték el, szóval a játékot konkrétan nem is látták, csak a tutorialt...
  • Robcuskilla
    az az igazság, hogy első mmo-m nekem is a wow volt, tök jó volt, szép volt, viszonyítási alapom nem volt, mert mást ki sm próbáltam. Egy jó ideje már nem játszom vele, folyamatosan várom, hogy mi más köthetne le, kipróbáltam a közben előugrott alkotások közül egy párat.
    Ami a copyt illeti, arról viszont máshol is olvastam, hogy a wow is igen sokat és persze sikerrel/jól vett át máshonnan... ezeket én nem ismerem, így cáfolni sem tudom, de biztos van benne annyi igazság, hogy aki pl. a Rift kapcsán copyt emleget, az lehet másként látná a dolgot, ha tudná, hogy a wow mit honnan szedett... de sokaknak az első a wow volt és mindent ahhoz mér. így torul a kép... nekem jó, hogy a riftben van sok megszokott, máshol már látott, jól elsajáíthahtó, követhető, bevált módszer... miért is ne lenne??
  • Gyogyito
    Ha az Apply Code-nál ez szerepel:

RIFT Beta VIP

akkor az összes beta eventen részt vehetsz.
  • fucko
    Hali!
    A faq-ban találtam egy linket beta kulcshoz és tudtam is addolni az accomhoz. A kérdés az ,hogy tudok -e ezzel az aktivált kulccsal majd a következő beta eventben játszani, és kapok-e egyáltalán így automatikusan beta inviteot? (jelentkeztem rá)
  • Gyogyito
    Igen, akkor kezdődik a 6. Beta Event.
  • Skill
    hali! ez Planar War: Február 4 és 7 között azt jelenti , hogy akkor lesz elérhető a szerver? most ért le a patch viszont mikor belogolok nem éri el a karakter szervert vagy mit.
  • Pyotr
    Te is valami lelkisérült lehetsz akit bántottak a wow-al,wow-ban?
  • Torzonborz
    nna a wowbuznyákoknak ez magas labda volt
  • e57
    Darkfall. Ott nincsenek slotok. Annyit teszel a zsákba amennyit akarsz. Az a feltétel, hogy súlyra elbírd. Ha túl nehéz akkor lassabban haladsz.
  • teb
    Az a vicc az egészben, hogy a WoW is egy jó nagy copy. Blizzard - nem elítélendő módon - mindent összelopott, és beépített a játékba, amit az az ősállat engine elbír. Akinek csak a WoW létezik, ezt nyilván észre sem veszi. A WoW olyan, mint egy szekta. Beszippant, és nem tudsz/akarsz kikerülni belőle. Minden szar, csak az nem..
  • Robcuskilla
    aki megrögzött wow fan aaz mindent bevesz, ha hello kitty pet kerülne bele azt is, ééésssss ráadásul minden más szar, fos, hulladék, illetve "jobb" esetben copy :))
    szerintem meg mindenki játsszon azzal ami tetszik neki, bőven sok mmo van és bőven sok olyan ember, akik le sem szarják a wowot és fordítva :))
  • Tomy Lee
    C.Online és CoH.F2P co még szabályozva is van egyre a slot mégis elég na bumm..
  • Sáska
    en sem ertem. nekem 2magos E8500 intel, 4gb ram, radeon hd5870 vaporx-el 25 fps- korul mozgott 1920x1200 as felbontasban. ha levettem minimumra a grafikat, akkor volt 10 fps-el tobb.. pedig a jatek maga nem rossz.
  • Morpheus_v2
    Tudna valaki írni pár sort vagy rövidebb leírást a játék guildrendszeréről?
  • Laroa
    Jaja, az ATI kártyákat nem szereti a Rift, és régebbi driverekkel jobban fut.

Egyébiránt nagyon tetszik a koncepciója a kasztrendszernek, hogy szinte nem vagy ahhoz kötve, hogy a clericcel gyógyíts, a rogue mdps legyen. Nagyon jól ki van találva. Kár, hogy a pvp soul-nak csak az első 5 pontját használhattam fel, és a maradék pontokat csak 50-en kapom meg viszont.
    Febr 4. a köv béta ott eldöntöm, hogy akarok e játszani ezzel az őszi swtorig. Ha igen akkor jó móka lesz a bard/riftstalker/infiltrator vagy saboteur.
    http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0MTcp.Vo.EIdVioskqz.xGx
    http://rift.zam.com/en/stc.html?t=0Mbcp.VVr0z0V0z.EIdVi0skqz.o
  • whisper
    volt valami ilyesmi ,hogy atival nem jó a RIFt valami régebbi 9-es drivert kell használni atival vagy mi!!!
  • BoneDragon
    Érdekes hogy mindenkinél röpködnek az fpsesek nálam meg kb meghal rifteknel. Gépem: 4magos Intel proci, ATI 4870, 4gb RAM és csak 1280x1024-ben játszok. Átlagban 40fps, rifteknél meg 10-15. Driver legújabb, úgyhogy nem értem...
  • TDC Geronimo
    Ki tudtad próbálni?
  • Bhalage
    like
  • whisper
    Én Nem tudok negatívumot mondani rá. Élveztem minden percét!!! Healerek kicsit erõsek viszont balance javítással és a healfelezõs késõbbi nagy szintû talentekkel ez változik szóval. Szerintem egy jó izgalmas játék sok ötlettel(Sokan mondták ezt lopták azt lopták. nekem az a véleményem ,ha lopták is nem érdekel,ha jó a game, ha már fizetek érte lopják is össze és rakjanak bele kicsi hasznos új dolgot és máris nem érdekel engem honnan mit loptak! 8)) ). Ahhoz képes,hogy béta azt hiszem buggal nem is találkoztam. RIFT egy nem elkapkodott jól elkészített játék, ha a fejlesztők oda figyelnek a játékra és törõdni fognak vele egy ígéretes páciens lehet. Ne legyen WOW gyilkos. kinek kell 12 millió (sok 6 éves)játékos? Legyen elég ami ellátja azt a pár servert és jusson pénz a fejlesztésekre. Hajrá RIFT Szerintem érdemes mindenkinek egy esélyt adni ennek játéknak. Nekem is warriorom volt és Riftekbe volt szerencsénk egy intenzív nagy inváziót tolni mikor jó pár player együtt ez tetszett. a hardver Req-re meg annyit, hogy nekem egy 7300-as 2 magos intelem;4 giga ram meg egy 9800gtx+ om van és 1920x1080-on hihgon rift invazionál is tökéletesen ment 64 bites win 7 alatt. Ez engem alap meggyőzött. lesz biztos hibája is ,de végre egy kellemes játék és ahogy néztem egy Betahoz képest és a kezdeti serveres hibára való gyors reagálás-ról az a véleményem,ha ez így marad akkor jó is lehet!!!!

----KELLEMESEN CSALÓDTAM---

Akinek tetszik és beruház annak jó játékot kívánok (magamnak is 8)) ),, aki nem annak sajnálom,hogy nem nyert! GL HF
  • Me0w
    Nah, elvonasi tunetek elkezdodtek :)
  • Gyogyito
    Igen, jól tudod:
  • KBB
    Tudtommal február 24-én