8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • KBB
    Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is guildet keresnék majd head startra, csak PVE szerver érdekelne, és hoznék még egy embert is magammal. Viszont a frakciót még nem döntöttem el :S

Apropo, előrendeltem a játékot, digitálisan a direct2drive.co.uk-ról. Most van egy "payday" kódú kupon, amivel 20%-al olcsóbban lehet kapni, így 27,96 font-ra jön ki és azonnal küldték is a végleges kulcsot.
  • Rannah
    Ok, időközben rájöttem, hogy hülye kérdés volt
  • Boncmester
    Ha előrendeled, a dobozoshoz is kapsz headstart kódot.
    Magyarországon amúgy nem lesz dobozos, szóval külföldről kell majd megrendelned.
  • Me0w
    Meg nem tudjuk, hogy az elo szerver-shardoknak mi lesz a neve, lehet ugyanez marad.
  • Rannah
    Gyogyito, a végleges guildet is az Icewatch-ra tervezed, vagy még alakulhat másképp?
  • krisz073
    Na ez jó, hír.
    Azon elmélkedek, hogy Dobozos vagy Digitális kiadást érdemes e?
    De mindenképpen olyat akarok ami head start-os.
  • Gyogyito
    A VIP beta key minden béta eventre jó
  • krisz073
    Én a server listába a legelsőre mentem, mert örültem, hogy péntek délután megjött az invite a Bétára a VIP keynek köszönhetően.
    De 5-6 óra játékkal lvl 17-ig jutottam, úgyhogy a köv. bétán én simán kezdek akkor egy új karit az Icewatch serveren.
    Azt honnan tudom kideríteni, hogy a megadott VIP Key, jó a köv. béta fázisra is?
  • Rannah
    Én a mostani bétára Blightweald-en ragadtam:(
  • krisz073
    Gyogyito akkor én már be is jelentkeznék hozzátok!
  • Gyogyito
    MeOw és Krisz073: Én pont ilyen guildet szerevezek ( Béta alatt az Icewatch szerveren . Magam is munkás ember vagyok, mint ti. A Blogomon már szerveződik a dolog, szerintem a hétvégén meg is alakulhat a guild, a többit pedig majd meglátjuk :)
  • krisz073
    Én benne vagyok a Guild alapításba ha nem találunk magunknak megfelelőt :)
  • Rannah
    Ez szerintem mindenkinél benne van a pakliban:)
    Egyelőre nagyon tetszik, de úgyis a folyamatos, napi játék során derül ki, hogy kinek mennyire jön be hosszabb távra

Őszintén szólva a "kazuálság" miatt én csak pve szerverben gondolkodom, mert rövid idő alatt beleőszültem a "kisjóskapista órákig gankel" típusú kis szösszenetekbe:)
  • [NST]Cifu
    Ha nem lesz ilyen 'kazuál' guild, akkor legfeljebb csinálunk egyett. :)

Én nem merek pálcát törni, vagy bármely irányba terelni, mert nem vagyok túl megbízható ember ebből a szempontból, nem látom a játék végét és a körülményeket, lehet, hogy 1-2 hónap múlva kiábrándulok a játékból, vagy egyébb okok miatt nem tudok vele foglalkozni, nem akarok emiatt esetleg csalódást okozni... :)
  • Rannah
    Hello,

eddig néma leventeként olvasgattam a fórumot, de mivel már boldog RIFT tulajdonos vagyok, csatlakozom az előttem szólókhoz és én is szívesen tagja lennék egy kevésbé kötött szabályrendszerrel működő magyar guildnek:)
    És tudok hozni még 1 embert (már ha számít)
  • Me0w
    Na, ilyet en is keresnek :) A problema ezzel csak az, hogy az endgamebol pontosan nullat fogunk latni, de engem ez nem zavar mar, csak szolok, hogy igy keszulj ;)
  • krisz073
    Sziasztok.

Sikerült bejutni az elmúlt bétába.Köszönet a FAQ-ban található VIP Key-t annak aki közzétette.
    Igen sok MMO-t végigpróbáltam, most éppen WoW-t toltam megint a kiegészítő miatt, de szerintem belevágok induláskor RIFT-be.

Olyan Magyar Guildet keresnék esetleg ha már van, ahol hozzám hasonló (munka, család )játékosok vannak, és nem nézik ki az embert ha nem minden este ül a gép előtt és kicsit lassabban halad a fejlődésbe.
  • Eksz
    Lvl 20ra siman megvan az a penz amennyibe a mount kerul, ez nem jelent problemat. Tehat ha csak azert akarnad megvenni, mert felsz hogy nemlesz penzed ne tedd. Az meg hogy megeri e a $10t a teknosmount, a +bagslot meg a pet, neked kell eldonteni.
  • mnorbi
    csao mindenkinek!

Nem játszottam bétával ,de ugy nézem hogy collectorst érdemes megvenni a free ló miatt ? sokat kell érte farmolni ? vagy simán meg lehet venni 20 as szinten ? ,meg éri + 10 dolcsi ezért ? köszi
  • Eksz
    En minden instaban voltam ami eddig bentvolt a betaban, 2 defiant 2 guardian + 1 kozos. Eddig csak annyi volt a kulonbseg, hogy milyen teruleten voltak.
  • [NST]Cifu
    Én így értelmezem...
  • TDC Geronimo
    Fogalmam sincs. Ebbe pl nem mehet guardian oldal?
  • [NST]Cifu
    De most jól értem, hogy a 10 instance akkor valójában tényleg 5-5 a két frakcióra lebontva?
  • Gyogyito
    Nice
  • TDC Geronimo
  • Me0w
    Huh.
  • BoneDragon
    Nem semmi. Szimpatikus brigát, hogy ennyire hajtanak és sikeresek akarnak lenni. Így tovább!
  • TDC Geronimo
    Hú apám. Leakelt alpha note. Köv beta eventig gondolom még bővül, de ezek azt nem pihennek :D

Itten meg lehet nézni.
  • Bhalage
    szia, nem tudtam kiprobalni, de legkozelebb ottleszek!, nomeg febr 24+tol
  • Me0w
    En az akciok elott sem voltam elegedetlen :P
  • Pyotr
    Ez igy igaz:P
  • [NST]Cifu
    Mindenki elégedett akkor most már? :D
  • Me0w
    Viszont akkor az inkriminalo hozzaszolasomat is torold el, mert igy nem okes.
  • Me0w
    Ertettem :)
  • [NST]Cifu
    Moderátor vagyok, nem topicgazda.

Te is és Meow! is figyelmeztetve lettél. Téma lezárva.
  • t0xikus
    hiszti off plíz:) remek,h topicgazdának ha nem tetszik más véleménye, akkor cenzúra.

szóval az fair pvp miatt lebetegezni az embert, de az nem fair ha pve miatt teszi ezt más?:) ez még rosszabb mint a war topic:)
  • [NST]Cifu
    Kicsit takarítottam a topicban.
    Meow!, te légyszíves ne provokálj.
    t0xikus, te meg fejezd be a trollkodást!
  • Gyogyito
    Én is szeretem a PvP-t, de a fő szempont nálam a questelés, egyéb cselekvések ( crafting, insták, bulik ). Az AION sajnos ezért bukott meg nálam, pedig végig toltam a CBT-t, OBT-t, majd a head startnál is ott voltam. És ezért jött be nagyon a Lotro. Sajnos amióta F2P lett, már ugyanaz... :(
  • Gyogyito
    Hosszú idő után ( kb Lotro volt az utolsó ) a RIFT lesz az első MMO, amely nem PvP-vel akar hódítani ( most a fizetősökről van szó ) Az AoC, a WHO és az AION is a PvP-re helyezte a hangsúlyt, és a közelgő TERA is PvP felé hajlik. Persze semmit sem tudunk a PvP lvl 40+-os részéről, de jelen állapotában én nem várnék csodát tőle. Sajnos nem volt alkalmam kipróbálni, mások elmondása, illetve videók alapján bőven van mit dolgozniuk a PvP-. Igaz, van vissza két beta event, még változhatnak a dolgok.
  • tusken
    ty az infót