8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
#1553 PvE szerveren is elég gyorsan kieszközölhető a bunyó. :) Lévén vannak közös mapok, ahonnan nem túl bonyolult tovább jutni a másik frakció oldalára.
Mint ahogy a saját frakciód térképein is vannak ellenséges inváziós csapatok (mobok) ott is találsz ilyet. Ezekhez csatlakozva részt vehetsz a támadásban. Tudod gyógyítani a mobokat ill .támadni a várost védő npcket. Természetesen azonnal pvpre flaggeled magad. -
#1552 Nem mondod. Az tök unalmas lesz, ha nem gyepálhatom a törpéket. :( Akkor a pvp szerveren nem fog megtámadni a saját frakcióm? Én eddig azt hittem hogy ott mindenki mindekit megerőszakolhat... -
#1551 PvE szerveren nem tamadhatod meg az ellenseges frakcio embereit, ezert pve ;) Egy eset kivetel, ha direkt PvP-re flaggeled magad, es toluk is szinten valaki, akkor mehet a meccs. -
#1550 Én úgy vettem észre hogy csak a mobokra volt 2x-3x annyi xp, mert egy nagyobb riftben simán szintet (kétszer is) lépett a karakter (0%-tól 100%-ig).
Tudom hogy buta kérdés, de a 2 frakció karakterei úgye ellenségnek fogják látni egymást a Pve szerveren?
A bétában csak duelra tudtam kihívni őket... -
e57 #1549 Mi a helyzet az open pvp-vel (RvR)? Sajnos olyanban sem volt részem. Esetleg valakinek tapasztalat? -
Bhalage #1548 tera ne vicceljunk kerem szepen..
rift tor gw2, a tobbi csak fluff -
Gyogyito #1547 Sajnos nincs pontos infonk, csak jelenleg aránytalanul sok Rift nyílik, és aránytalanul sok XP-t ad. Úgy véljük ( reméljük ) ez csak a béta eventnek és a stressz tesztnek szól, live szerveren csökkenni fognak. -
#1546 Gondolom pvp szerveren a közös területeken nyílnak riftek és csata folyik azért, hogy kié legyen a rift kill. Bár lehet nagyon nagy hülyeséget írok. -
e57 #1545 Visszaolvastam pár napot, és látom azt írjátok, hogy a véglegesben kevesebb rift lesz, meg kevesebb XP. Erről valakinek vannak pontos infói? Mert ha tényleg kevesebb a rift, akkor egészen más a dolog. Én is nagyon soknak találtam.
Meg valaki arról is írhatna, hogy a rift hogy fog kapcsolódni a pvp-hez, mert én csak PvE rifteket láttam. -
#1544 Sajnos már nem él a lehetőség.
A kupon a fizetéskor jelent meg és rákattintva szépen levonta azt a 7£-t.
Jelenleg a 2 legolcsóbb lehetőség:
- dobozos verziót rendelsz
- az offgamers-nél vásárolsz -
A4tech #1543 a d2d-s lehetőség lejárt, hetente szokott lenni hasonló.. startig van idő -
domy75 #1542 Elnézést ha félreérthető voltam. A március közepét a megjelenés + szállításra értettem. A D2D-t én is néztem, sehol nem találtam ezt a fajta akciós vásárlási lehetőséget, pedig jó lett volna nekem a digitális változat is. -
#1541 Egyébként most nézem és sajnos már nem működik a "payday" kupon :S -
#1540 Ahogy KBB írta, a head start kóddal kezdesz a játéknak. Ám a szállítás, vállalási ideje 3-5 nap Angliából, és ennyi idő alatt - eddigi tapasztalataim alapján - meg is érkezik.
De ahogy - ugyancsak :) - KBB írta. A D2D-től most megtudod venni a "payday" akció keretében, digitálisan ugyanannyiért mintha dobozost rendelnél Angliából.
Erről az akcióról ugyan nem találtam infót, de valószínűleg köze lehet a hónap végéhez - következő hónap elejéhez. (payday -fizetésnap) -
#1539 Én meg az övére reagáltam rajtad keresztül. -
#1538 Nekem már megvan, digitálisan, ne miattam aggódj. A kolléga akarja dobozosan venni, arra reagáltam, mert nem február közepe lesz abból mire ő kézhez kapja, hanem március közepe. -
#1537 Ezért kell digitálisan megvenni. Tudom jól néz ki a doboz a polcon, ahogy porosodik, de hát na, fejlődünk és nem biztos, hogy jó irányba. -
#1536 De a dobozos játékot a megjelenés napján, vagy csak utána kezdik el postázni, onnan számítva 1 - 1.5 hét. -
krisz073 #1535 Ha jól tudom ha beaktiválod a headstart kódot akkor pár napig enged játszani vele, és így ráérsz akkor aktiválni az eredeti kódodat ha megérkezik.
Legalább is AION-ál így volt. -
#1534 1-1,5 hét az nem március, hanem február közepe. -
#1533 Szia!
Elvileg mailben küldik a head start kódot. A termék leírásánál megemlíteni, csak a startupmedia-nal láttam ezt.
Engem jobban aggasztana az, hogy ha kapod egy headstart kódot, akkor mivan, ha startnál nem írom be egyből a végleges kulcsot azonnal, mert késik a posta.
Egyenlőre a digitális vásárlás tűnik a jó megoldásnak, olvass vissza, van pár kedvezményes lehetőség. -
domy75 #1532 Sziasztok. A head start-ról szeretnék egy kis tájékoztatást. Ha dobozosan rendelem meg mondjuk Angliából, ami jó esetben is 1-1,5 hét alatt van Magyarországon (ami március közepe), hogy veszek részt a headstart-on? Gondolom sehogy . Vagy küldenek hedstart kódot előtte? Bocs a láma kérdésért. -
#1531 Megvallom egyszerre hallottam a Rift-ről és a Tera-ról. Elkezdtem videókat és review-eket nézni mindkettőről. A Rift videók némelyike nagyon hangulatos volt, jó zenébel, megfogott.
A Tera roppant látványos, de hamar megállapítottam, hogy ez túl koreai nekem. Hiába ígérik, hogy az EU/US más lesz, de ugye ezt már hallottuk (Aion).
Plusz ahogy olvasom a koreai review-eket, iszonyatos balance problémák vannak a játékban, illetve a játékmenet / csapatjáték terén. Tény, hogy hánnyatatott sorsú játék, de ettől még egy normális béta fázist megérdemelt volna a jelek szerint... -
gatyo #1530 Na csak nem te is TERA online gameplayeket nézel? -.- -
Bhalage #1529 ÁÁÁíííííŐŐŐŰŰŰŰ -
#1528 A lvl cap mehet a faq-ba (forrás):
"Planar War
Feb. 4th, 18:00 GMT – Feb. 7th, 18:00 GMT
Levels 1-35 (Guardian and Defiant)
Access to Scarwood Reach, King's Breach and the Whitefall Warfront!
Telara the Merciless
Feb. 15th, 18:00 GMT – Feb. 18nd, 18:00 GMT
Levels 1-42 (Guardian and Defiant)
Access to Moonshade, Droughtlands and the Runic Descent Warfront!" -
Gyogyito #1527 Lesz, péntektől hétfőig. -
Gyogyito #1526 Szép szám. Tényleg stressz teszt volt... -
#1525 Remélem hamarosan megint lesz béta játékidő, mert sikerült a végére feltelepítenem :) -
#1524 Marmint ezer :P -
#1523 Inkabb 120-160 embert, igy is napi 3 oraval szamoltam, hetkoznap. Mondjuk lehet, a szombat kicsit torzitja a kepet. -
#1522 Ha jól számolom, akkor olyan 80-100 ezer játékost jelenthet ez. -
#1521 "Trion Worlds today announced dates for the sixth Rift™ closed beta event, “Planar War.” The event is scheduled to begin at 10 AM PST Friday, February 4th and end at 10 AM PST Monday, February 7th. The excitement surrounding the game continues to grow as evidenced by last week’s “Battle of the Ascended” beta. Over the course of the four-day event, players logged 2.4 million hours in game, more than double the amount of time played in the previous event. " -
#1520 -
Varian #1519 Nem olyan biztos, hivatalos fórumon azt irták, hogy a media markt is forgalmazza majd, szóval esély megvan rá. -
Gyogyito #1518 Mi mindenképp PVE szerveren leszünk, az oldal is fixnek mondható, Guardian. Ha érdekel a dolog, az Icewatch szerveren vagyunk béta alatt, a live szervert még nem tudjuk. A blogomon további információkat találhatsz. -
#1517 AzMMORPG.com -on is van a 10k kulcsból még vagy 6k, úgyhogy akinek nincs onnan is lehet igényelni. -
#1516 A banner alá össze lehetne gyűjteni az eddig itt jelentkezett guild-eket (szerver és oldal szerint) és blogokat.
Amiket eddig visszaolvasva találtam:
Guild:
Infernum http://infernum.guildlaunch.com/
Guild/Blog:
Atrium (EU PVP) http://rift.freeblog.hu/
Guild:
Clear Sky, Blightweald szerver (EU PVE)
Blog:
http://rifthungary.wordpress.com/
-
#1515 Nem, az Rift/Trion oldalon az accountodnál fog megjelenni a legtöltési lehetőség a béta előtt 1-2 nappal (tehát Február 2. körül). -
#1514 ITT egy link ahol szerezhető még néhány ezer béta kulcs, ha valakinek nem lenne még.
Én is be nézek majd remélem a következő Béta eventnél. A Klienst előre le lehet tölteni valahonnan?