8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Eksz #1593 En ugyanigy kezdtem a hozzaszolasomat, semmi ertelme megmondani a masiknak, hogy hogy jatsszon. Azota nemhiszem hogy barki is basztatni akarna a masik, ez maximum aggresszivabb velemenycsere, legalabbis reszemrol. -
Bhalage #1592 elszabadult a hangulat D: sztem mindeki oda menjen ahova a szive huzza, felesleges egymast basztatni, hogy melyik server tipus a wtfprawn -
e57 #1591 Szerintem is jó az OPvP (ORvR). Nem feltétlen nyerő a létszámfölény.
Szóval riftben milyen orvr-re lehet számítani?
A Warhammeres nem pvp szerverek megoldása szerintem jó. Alapból ami nem pvp terület az biztonságos, de azért ügyesen provokálva ki lehet csikarni a támadást. -
Eksz #1590 Az, hogy egy 50es flottaval beversz egy 100+ost, vagy 3an 10 embert, mert kitalalsz valami strategiat ami mukodik. Hogy a pvp allandoan valtozik, mert reagalni kell arra, hogy milyen hajot hoz az ellen, hogy fitteli. Az, hogy baitelsz valakit, es utan ra kell jojjel, hogy valojaban teged baiteltek. Ez nem kapugank. A majd 500 killembol 50 ha kapun volt, a tobbi vagy solo roam vagy 1vX az en hatranyomra. Szal nem, ez nem kapugank.
Es mint irtam elegge sarkitott, amit irtam, de a lenyeget aki akarja kiveszi belole. En nem tartom sokra, mondjuk inkabb semmmire az openworld pvpt. Sokkal tobb ertelmet latom egy premade bgnek,warfrontnak,scenarionak. A lenyeg, hogy ez a velemenyem, es nem azt mondom, hogy igy van, mielott meg valaki belekotne.
Na uff. -
A4tech #1589 Számomra elképzelhetetlen, hogy valaki azt gondolja az openpvp-ről hogy mindig az az oldal nyer, ahol többen vannak.
Ami az eveben van az nem pvp, hanem betűzöm 'KAPUGANK' -
A4tech #1588 látom Sogron, megtaláltad a helyed a barátaid között :D -
Eksz #1587 En nem akartam belefolyni ebbe a pve-pvp faszsagba de sajnos nem birtam ki. En mindenkit megertek, azzal kapcsolatban hogy mire vagyik vagy mit var el egy jatektol, DE:
1. Azert, mert te pvpzni akarsz, nehogymar masnak is azt kelljen csinalni, mert ha nemcsinalja akkor az alsobbrendo, szartseer, stb. Sosem tudtam megerteni ezt a hozzaallast amikor az egyik ember megakarja mondani a masiknak, hogy hogyan jatszon.
2.Szamomra elkepzelhetetlen, hogy allitolag sokat tapasztalt, tobb jatekot megelt jatekosok vannak itt, es, hogy szamukra a pvp csucsa az open world pvp, ami semmi masrol nem szol csak hogy melyik fel van eppen tobben,gyakorlatilag a legalja az egesznaknek,nyilvan ez sarkitott megfogalmazas, de nemmondhatja senki hogy nem ez a helyzet. En ha pvpzni akarok, azt valamilyen kompetitiv formaban szeretem tenni. Legjobb pelda, amit valaki irt, EvE Online. Ami ott van, az pvp.
-
#1586 Koreai... Ha nincs egy jatekban legalabb npc szinten valami idetlen szormok nepseg akkor instant fail. -
#1585 Nem én fogok swtorban ewocokkal rohangálni :D -
#1584 :dd Most belegázoltál bíszt lelki világába :( -
Boncmester #1583 Na ja, mert egy MI-t könnyebb megölni, mint egy másik embert... Craft gombot nyomkodni mégkönnyebb, és mekkora sikerélmény, ha sikerül :P -
#1582 Pontosan az ;) -
Kalinka #1581 Már elnézést de a TERA meg mi a jó bánat...nagy hörcsögök ütnek 3x akkora alabárddal kis hernyókat meg mindenféle cickányt. -
krisz073 #1580 Sziasztok,
2 kérdésem lenne :)
1: tudtok e egy megbízható weboldalt ahonnan meg tudom rendelni a digitális head startos verziót, esetleg kicsivel olcsóbban?
2: ha megjön a kod, akkor itt is külön lesz a head start-s key és a végleges key? Vagy egy kulcsot kapok amit már most be tudok aktiválni az elkészített accountomba? -
Kalinka #1579 ha lenne, mennénk sokan... :/
Amúgy tényelg felesleges a vita, WoW is megmutatta (és még mindig), hogy a tömeg a pve iránt érdeklődik inkább mint a pvp. EVE-en kívül sajnos az összes pvp MMO behalt.
Nézzétek el nekünk ha kicsit jobban rápörgünk egy új MMOnál a pvp-re mert nem kicsit hiánycikk sajnos a jó fajta... -
Boncmester #1578 Én attól még tudok pvp szerverre menni, ha úgy döntök, elkezdek játszani a rifttel, szóval az nem probléma... Pusztán az érve, amivel alátámasztotta a pve szervert, az hülyeség, ezt leírtam, ennyi. Nem tudtam, hogy itt mindenkivel egyet kell érteni... :)
Amúgy ha javasolsz egy jó pvp játékot, meghallgatom az ötletet. -
#1577 Látom téged mar csak a pvp tud begerjeszteni ha mar másnak nem megy... Nem lenne egyszerűbb keresned egy pvp játékot? -
Boncmester #1576 Igen, ezt emeltem ki... -
#1575 Nem vagyok ideges, csak utalom az ilyen megmondoembereket, akik bejonnek a topikba, fikkantanak egyet, majd mosolyogva kozlik, hogy ok csak beszelgetni jottek es nem ertik mi ez az idegesseg. -
Boncmester #1574 Miért, rank 50 után szerinted mit fogsz tudni csinálni?
Warfront
Insta
Crafting
Azt jóccakát. Ezek közül csak craftingolni mész egyedül, szóval a virágszedés tök jogos. :)
Nem háborodtam fel, csak nem akartam, hogy itt szívrohamot kapj idegességedben :) -
#1573 Látom hogy te kb csak kötekedni akarsz itt... Én csupán leírtam a dolgok menetét, sehol sem említettem azt hogy a fél vesémet el kell adnom a healernek... -
#1572 Egyet értek. -
#1571 Te tamadtal a hulyesegeddel meg a viragszedessel, szoval nem tudom mire haborodsz fel ennyire. -
#1570 Szerintem nem kell feleslegesen a flame a pvp vs pve szerverekről, azért van kétféle, hogy mindenki megtalálja a saját vérmérsékletéhez illőt.
A fórumot meg próbáljunk inkább az érdemi információk megosztására használni. -
Boncmester #1569 Mi van, macsek, elgurult a gyógyszer? Nem téged bántalak, csak véleményt arról, amit leírtál, és másik aspektusba helyeztem. -
Boncmester #1568 Nem akartam beletaposni a lelkedbe azzal, hogy hülyeségnek neveztem, amit leírtál, de mind1, szóval fölösleges faszozni meg szintezni.
Azért vannak a mobok a respawn point környékén, hogy leverjék a gankelőket, vagy ha még nem is lennének, akkor is bevezetik őket fél pillanat alatt szerintem.
Amúgy felőlem mehettek pve szerverre, csak nekem ez ilyen hello kitty online/farmville szintűnek tűnik, hogy belogolok azt egész nap várom, hogy poppoljon a resource.
Én inkább azt akarom, hogy ha éppen gatheringelni támad kedvem, és nem tudom megtenni, mert valami nyomoronc éppen előttem ért a területre, és ő farmolja, akkor igenis el tudom onnan kergetni. -
#1567 Én minden bizonnyal instázni avagy warfronton fogok pvpzni, a barátaimmal.
és világbéke... :) -
#1566 Nem minden jatek Aion, ugye tudod, korlatolt baratom? -
Boncmester #1565 Megnézném, milyet fogsz anyázni, amikor lesz 1 órád játszani, mennél virágot szedni, és a botok ott szedik előtted 0-24-ben, te meg nem férsz oda, és ki se tudod őket nyírni :D -
Boncmester #1564 Hát már bocsi, de a fél arany azért szerintem nem egy akkora érvágás, mikor 10-es szintre már 40-50 arannyal rohangálsz csak questekből, sé akkor még semmiféle craftolásba meg AH-zásba nem fogtál bele... -
#1563 @Boncmester: Kiveve, ha a respawn pontot campelik le, mivel jelenleg a jatek akkor is oda rak ki, ha egy tavolabbinal respawnolnal. De hogy a szinteden maradjak: fasznak szolsz bele olyanba, amihez kozod sincs.
@Fritz: Magasabb szinten valoszinuleg tobb lesz a Soul Vitality gyogyitas, 26-on 30%-ot mar eges pofas osszegert gyogyitanak. -
#1562 Viszont jelenleg ez az összeg aprópénz.
Néha amikor lusta voltam gyalogolni, akkor inkább megölettem magam és így teleportáltam. :) -
#1561 Belépsz, bejelentkezel warfront-ra és játszol. Ellenben akit a virágszedés köt le, mert szeret a játékban a különféle szakmákkal pepecselni, tegye nyugodtan.
A hozzászólásodból nekem az jön le, számodra kell az adrenalin fröccs, a lehetőség hogy megtámadhassanak, hajrá. Ezért lesznek pvp szerverek.
Én személy szerint nem mindig vágyom erre, akkor kifejezetten zavarna a dolog. Így marad a PvE szerver. -
#1560 Nem hülyeség, mert ha szellemként elmegy a hullájához akkor csak 10% lélek energiát(vagy mi is volt?) veszit, míg a ressu npc 25%-t vesz le és rád rak egy debuffot, amit ugyebár a healer szed le pénzért. A hulládhoz érve feltudsz éledni 50% hp-val. -
Boncmester #1559 Ja, rohadt bosszantó lehet...
Bemész, és 1 órán keresztül rohangálsz virágról virágra, és kattintgatsz az egérrel, vagy pedig inkább harcolsz az ottlevő ellenséggel... Az első tényleg mennyivel nagyobb fun :P
Amúgy meg ez nem WoW, itt nincs hullán ülés, hanem a respawn pointnál éledsz föl, és el kell menned a healerhez, szóval totál hülyeség amit írtál. Másik topic, ember... -
#1558 Akik a pvp szervereken voltak azok tudnának egy kis helyzet jelentést adni? Mennyire megy a gankelés? -
#1557 Ne egen ... ez a kellemetlen része. Ha valaki kikapcsolódni lép be, mondjuk munka után játszani; nem feltétlen ilyen szórakozásra vágyik. #vigyor2] -
#1556 Akkor lehet csak bosszanto a PvP szerver, ha eppen van egy orad jatszani es azt avval toltod, hogy hullakent rohangalsz, es remeled, hogy tizenharmadszorra mar nem gankel le a 4 fos brigad, akik a hulladon ulnek :) -
#1555 Máris nem hangzik annyira rosszul a pvp! Köszi a felvilágosítást! -
#1554 Nem.
PvP szerveren is csak az ellenséges frakció tagjai támadhatnak meg. A saját frakciód nem fog bántani.
Ellenben folyamatosan pvp aktív vagy. Tehát bármikor, bárhol megtámadhat az ellenséges frakció tagja.