8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Gyogyito #1633 Köszi, akkor nem nálam van a hiba. -
Rannah #1632 Én emiatt az egy ok miatt nem indítok soha pvp szerveren karaktert, inkább a "virágszedés" és egyéb nyugdíjas tevékenységek.
Ha emiatt kevesebb vagyok más szemében,mert neki a pvp/gankelés stb kell ahhoz, hogy jól érezze magát a játékban, ám legyen.Nekem estére általában már meg szokott lenni a kellő adrenalin:) -
#1631 Nezd, szerintem pedig az ilyen pvp huszarok azok, akik altalaban a legnagyobb pocsok egy jatekban. Wowban is rengetegszer fordult elo, hogy altokkal volt egy kis villongas valahol, es a tamado, miutan meghalt, azonnal logolt at a 80-as akarmilyere, majd kepes volt fel oran keresztul ott gankelni minden szerencsetlen lowbiet, mert megsertettek azt a kurva bonyolult lelket. Tevedes ne essek, en is szeretek pvpzni, de az ertelmetlen gankelest, es tarsait gyerekesnek tartom. Megvannak a warfrontok, stb., ahol mindenki szabalyzott keretek kozott, kompetitiv formaban olheti a masikat.
A burkolt celozgatast pedig nyugodtan el lehet hagyni, megint csak ovodas modszer. -
#1630 Miért nem lehet egy hsz-be leírni az egészet? Nem csak a te okosságodat akarom olvasni. -
Eksz #1629 Ha en, maradjunk ennel a peldanal mert nekem nagyon tetszik, szedem a viragot, es 5en a szart is kiverik belolem, akkor ki a pug es ki a premade? De majd jossz szepen velem, fogod a kezem, amig viragot szedek, hogy NEKED legyen rune a cuccaidra, hogy nagyobbat ussel meg tobb hpd legyen amikor pvpzel, oke? Na meg mindig egy viragszedo kalap *** vagyok ?
Az meg hogy integetni kell, meg vihancolni kell az ellenseges frakcioval egy baromsag. Soha senki nem mondta, hogy ha szembejon valami nyunyo nem megy vagy nem megyek neki. Es igen szervezett pvp >>>>>> random majomsag. De ettol meg, aranyaiban sokkal tobb lesz az ido amit ugy tolt el az ember, hogy agyon*****hatjak, kiabalhat segitsegert, hajnal 4kor amikor senki nemlesz online aki segiteni akar.
Nem picsog.™
Ertsd, en nem sirni akarok, csak megtudom erteni, hogyan gondolkodik egy olyan ember aki pvpre vagyok es hogyan egy olyan aki el szeretne donteni, hogy mikor keruljon pvp szituacioba.
Zomg. -
Boncmester #1628 Hős NPC-t kísérni? Warhammer online v1.4
Nem vált be. -
Boncmester #1627 Jól van Cifu, amíg nem ugrunk anyázva egymás torkának, hanem max "agresszív véleménycserét" folytatunk, mint eddig, szerintem addig nincs mit moderálni, de köszönjük ó nagy vigyázó tekinteted fényét. -
Boncmester #1626 Elképzelhető, hogy lesz ilyen, akkor majd szólunk. -
Boncmester #1625 Ez nekem tetszik. -
Boncmester #1624 Az open pvp-ben az nyer, akik többen vannak? LOL? Azért amikor Warban egy 12 fős partyval összemarhultunk 300 killt fejenként 1 halál mellé dragonwake-en, az nekem nem egészen ezt támasztja alá. PUG vs PUGnál igen, de premade vs pugnál már a 3-4x-es túlerő is lazán leverhető.
Ezt mondjuk nem mondtam ki, hogy aki egy mmo-ba a virágszedésért logol be, és egyből besír a szája, ha megölik más játékosok, az szart sem ér, de ez a hullagankelős érv baromság volt, amire reagáltam, plusz hogy az ilyen ember mit ér, azt mindekinek szíve joga eldönteni. -
Eksz #1623 Hat erdekes megoldas ez. Pl High elfnel Wisdom of the Ages tobb mint max manat toltott, Kelari meg ugy tudjuk milyen OP volt. Az ok hogy ezeken "javitottak", de nagy kar hogy nem gyengitettek oket hanem egyszeruen kivettek es beraktak helyettuk ilyen ********. Mindjuk annak orulok hogy a high elf legalabb wisdomot kapott, jo lesz a sentinelemnek. -
#1622 Igen. -
Gyogyito #1621 A TRION acchoz belépve a weben nektek is az szerepel a beta résznél, hogy : You have not yet been invited to a beta event.A letöltési link is eltűnt... -
#1620 Ez tuti fake... Legalabbis nagyon remelem, mert erosen vicc kategoria. -
#1619 hivatalos fórumra is linkelték páran meg leakerz.netre is. Igaz nem patch notekent szal lehet leakerzesek is a fórumról szedték. -
#1618 Most írta össze unalmába. :) -
#1617 Mondjuk ez csak alfa, nem biztos, hogy atmegy a tesztereken, mert ez szar :) -
#1616 uhh, ez most komoly? Tudnád linkelni az oldalt ahol találtad? -
#1615 Nekem meg az nem, hogy combatba nem használhatók :D Mindenesetre jobb, mint amik voltak, Törpének valóban nagyon gyenge. -
#1614 A törpe racialon mondjuk röhögtem egy jót. :)
Haladunk a balance felé, csak nekem nem tetszik, hogy ennyire "tükörképek" lettek a racialok. :\ -
#1613 RACIAL ABILITY REVAMP
* Updated all Racial Abilities.
MATHOSIANS
* Removed Heroic Resolve,
* Thedeor’s Will now increases Dexterity by 10.
* Added: Hibernate: The Mathosian collapses and enters a deep sleep for up to 1 minute, causing enemies to ignore them and despawning any pets the Mathosian may have. After 1 minute the Mathosian will die unless they wake themselves up. This ability cannot be used in combat.
HIGH ELVES
* Removed Wisdom of the Ages.
* Tavril’s Grace now increases Wisdom by 10.
* Added: Angelic Flight: Flies toward the selected area. Cannot be used in combat.
DWARVES
* Removed Second Wind.
* Bahralt’s Mettle now increases Strength by 10.
* Added: Density: Dwarves can fall twice the distance of other races safely.
ETHIAN
* Removed Eth-Made Shield Generator.
* Sun’s Fortune now increases Intelligence by 10.
* Added: Agility: Increases movement speed by 70% for 15 seconds. This ability cannot be used in combat.
KELARI
* Removed Kelari Frenzy.
* Flame’s Ferocity now increases Dexterity by 10.
* Added Camouflage: The Kelari transforms into a fox for up to 30 seconds, causing enemies to ignore them and despawning any pets the Kelari may have. This ability cannot be used in combat.
BAHMI
* Removed Sefir of Power.
* Removed Sefir of Constitution.
* Added: Sefir of Strength: Increases Strength by 10.
* Added: Mighty Leap: Leaps at the selected area. Cannot be used in combat. -
#1612 PvP szerveren ezt a tökös oldal fogja eldönteni és ha nem épp azon vagyunk akkor hiába az egyéni érdek, ezt a részét én sem fogom eröltetni a pvp szervernek akkor inkább pve. -
#1611 Az alpha patchnotesban van mar egy uj jatekmod, az viszont nagyon jol hangzik. -
radical #1610 igen én is így értettem de akkor átfogalmazom. thx -
#1609 Félreérted. A PvE/PvP flaggal magával van a problémám. SWG-ben láttam hogy működött, és nem igazán győzött meg. Valami olyan megoldás jobban tetszene, hogy a másik fél területére csak egy jól felépített csapattal lenne értelme átruccanni, mert különben a helyi játékosok / NPC-k úgy vernek laposra, ahogy nem szégyellik. Az kellene, hogy valóban háború hangulata legyen. De ezt nagyon nehéz megvalósítani, hiszen egyfelől ott a frakció balance problémája, másfelől ott az a probléma, hogy a területen PvE-zni nem nagyon lehet.
Oké, ez sem igazán életképes, de a PvP flag sem tetszik igazán... :\ -
#1608 Nem kell azon semmit se összehozni. Aki ennyit nem mer bevállalni, annak tényleg ott a pve szerver. -
#1607 Az a része még tetszene is az OPvP-nek, hogy céljai vannak a két oldalnak, nevezetesen a saját "NPC-hőst" vagy csapatot elkísérni a másik fél Source stone-jaihoz, és azt lerombolni, miközben véded a saját source stoneokat. Mivel ezeknek gyakorlati következményei vannak, még ha ideiglenesek is, van cél.
Csak éppen ezt hogy fogják összehozni azzal, hogy az OPvP ne váljon gankfest-é, a questelés ne legyen ellehetetlenítva illetve az insták bejáratánál ne állson sorfalat egy PvP guild? Oké, ott van a PvP flag, de ez lenne az igazi megoldás? A fene tudja... -
#1606 Lehet mi is oda megyünk páran. -
#1605 open world pvp and balance riftjunkiesról. -
#1604 Rezget a léc Boncmesternél és nálad is. De a mai elakadásjelző tábla adagot már kiosztottam. Remélem nem kell utánpótlást vételeznem. :)
Viszont a következőnél már nem leszek ilyen elnéző, szóval ezt lehet figyelmeztetésnek tekinteni. Boncmester ez rád is vonatkozik... -
#1603 Ereztem, hogy elobb-utobb hazaersz, es megkapom a felkialtojelem :) -
#1602 PvP vs. PvE vita: Nem értem miért fáj az valakinek, ha egy másik játékos az adott játék egy másik részét élvezi, mint amit őt. Miért érzi egy PvP-s személyes sértésnek, hogy vannak PvE játékosok, vagy vica-versa?
Lehet emiatt pattogni, csak ha nagyon elgurul a gyógyszer, akkor én az ilyesmit adott esetben büntiponttal, szélsőséges esetben kitiltással jutalmazom...
Oldalgyűjtés és egyebek: Köszi a linkeket, ezek is bekerültek a FAQ-ba. :) -
#1601 Akik velem egyutt a nyugdijasok guildjebe jelentkeztek, azoknak fellottem egy Ts3 szervert, Gyogyito toborzo topikjaban az elerhetoseg. -
Eksz #1600 Koszi, hogy osszeszedted az infokat! Egy apro pontatlansagra hivnam fel a figyelned, a CEhez nem egy 24 slotos bag jar, hanem az alap baget noveli 24 slotosra. -
radical #1599 Ha valakinek infó kell előrendeléssel vásárlással kapcsolatban, talál a http://rift.freeblog.hu/ oldalon. -
#1598 Rift Wiki
server status -
Murmur #1597 PvP szerveren, Defiant oldalon szerveződik magyar guild? -
#1596 Egészen pontosan a gumiszobába vezet az ilyen stílusú beszélgetés, legalább is ott kellene folytatni, ezt a topicot meg jó volna meghagyni a konstruktív, témával kapcsolatos társalgásnak.
Például összeszedhetnénk milyen Rift-el foglalkozó magyar, illetve külföldi site-ok vannak, akár blog-ok, akár adatbázis szerű wiki-k.
Kezdem is egy rövid listával, aztán lehet bővíteni:
Magyar
------
Rift Hungary (blog)
Rift - Planes of Telara magyar oldal (blog)
Angol
-----
ZAM Rift (portál, soul calculator, wiki)
Rift Junkies (portál)
RiftCore (blog) -
Eksz #1595 Olyan megoldas ugysem lesz soha, ami mindenkinek, mindenkor megfog felelni. Az meg, hogy ki kit mi alapjan itel puhapocsunek, megint egy olyan dolog, amibe folosleges belemenni, nemvezet sehova. -
gatyo #1594 Hát nemtudom.. szerintem ha egy játékban van 2 ellenséges frakció egy közös világ bajárható területén akkor az a minimum, hogy lehessen harcolni bármikor egymással. Számomra elég kiábránditó ha pár emote-on kivül mást nem tudok tenni az "ellenséggel", hiszen erről szól az egész. Én szivem szerintem nem is csinálnék ilyen PvP PvE szervereket, hanem hasonlóan mint DAOCban lenne egy rész ahova az ellenség nem tud bejönni de szerényebb nyersanyag forrásokkal illetve mob lootokkal, illetve egy közös de nagy bejárható háborús övezet várakkal, gazdag nyersanyagokkal, járőröző ellenségekkel stb. Igy mindenki ott mulatja az idejét ahol akarja. Azaz puhapöcsüek a kapun túl a kemények pedig belül