Rift - Planes Of Telara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat fel nap jatek utan en is meguntam!

az nem mmo, hogy ha grpolni akarok akkor bejoinolok egy public groupba, amugy meg mindenhol mindenki rohangal, mint a fejetlen csirkek.

egyelore ennel pvpben jobb a war (daoc meg fenyevekkel) pveben meg jobb a wow :d

egyetlen remeny, hogy talalok vmi ubergeci szolo castot, aztan majd addolok minden szarra

anti hero

Tatyla
ja igen 30gold :/

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

JethroHUN
Meddig lesz még beta?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

BoneDragon
Én személy szerint meguntam és nem is folytatom tovább a béta tesztet se. Kicsit egyhangú és unalmas lett számomra, fõleg hogy a pvp is sz*r, mert mindig veszítünk. 😞

tudod, a kasztod trainerjénél, persze goldért

Tatyla
ha a skillfa egyik ága mégse tetszik tudom resetelni valahol?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Cloudbornon játszik valaki? Kezd teljesen kihalni a szerver vagy nemtudom, orák ota keresgélek, kiabálok party után fc vagy kb be de senki. Se semmi másra. ugye pary finder nincs szal csak ez maradt.
A questek nekem teljesen behaltak 25 után befejeztem mert teljesen feleslegesek anélkül is seperc megy a fejlödés. PVP be meg mindig a vesztes oldalra dob be és sose nyerek elég frusztráló. Contested area-n pedig az oldalamon alig van valaki, igy azse nagy móka. Mindenki csak zárt körü partykba nyomul vagy ennyire érdektelenné váltak az emberek és tünnek elfele? Még mindig várnék guild invet innen de ezek szerint az sincs.

én is a hellhoundot választottam <#vigyor>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

ti betartjátok hogy melyik classhoz mit ajánl a gép ? mert én teljesen mashogy képzeltem a kombokat / de azt irja ugy nem jó
TDC Geronimo
Láttam azt a teki mountot, hát az mekkora 😄

Ja meg kaptam petet postán triontól. Az hellhound jópofa.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem rossz, de nem toltam sokat.
viszont megneztem mindenfele karikat ;D

tehat merre vagytok ?

anti hero

0Fritz0
Fraps-al.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Na miaz bejön a cucc? :p

Nézz körül a blogom, ott megtalalod a klánok elérhetõségét.
A mi klánunk is megalakult az Icewatch szerver Guardian oldalon Zephyr néven.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Prody
Milyen programmal vetted fel?

nem azért mondtam. Ifjúkorom meghatározó zenéje volt. Még koncserten is voltam + a póló még mindig megvan <#vigyor>

van valahol nagyobb magyar guild ?
csatlakoznek, hogy legalabb vmi izgalmas is tortenjen a chaten ;d

anti hero

0Fritz0
Nekem annyira nem fekszik a sikoltozós stílus, de ez volt kéznél amit pont 6:22-re lehetett megvágni és nincs jogi tiltás alatt a jútyúbon.
Mondj jobbat és lecserélem. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

És tényleg Stratovariust kellett berakni alá?? <#vigyor5><#vigyor5>

0Fritz0
Alacsony szinten elég kellemes a csapat gyógyítása, a WAR sámlijára emlékeztet.
Amikor ész nélkül nyomom a gyógyegereknek a gyógyzenét, akkor annak szegény pet-em látja kárát, de az eredmény látványos.

Tegnap esti lámulás:

Belegondoltam és lehet, hogy tényleg én emlékszem rosszul
BoneDragon
Na jó van kivétel, de ott van hp-ja a lónak. Itt olyat én nem látok.

BoneDragon
Én még nem találkoztam olyan mmo-val ahol leesel a mountról :/

Miért kellene javítani? Az nem hiba, a legtöbb mmo-ban leesel a mountról ha sebzést kapsz be. Ellenkezõ esetben a mount god mode lenne.
Forrest Tomee
Ne (csak) pvp alapján válassz karaktert szerintem, ez nem pvp játék lesz.
Általában a rangedek itt is erõsebbek ha pvp-rõl van szó.

Szasztok.Most kezdeném a játékot.Egy kis segítség kéne.Alapból a fizikai karik jönnek be nekem.Érdemes olyannal pepecselni?Mert az AION-ban ahol ugye a pvp is jelen volt,úgy voltam,hogy a távolsági(pl.ranger)szétszedett,mire benyomtam volna neki egyet.Egyáltalán:van olyan karakter,ami jobb mint a többi?

BoneDragon
Komolyan nem akarják kijavítani, hogy ne szedjen le a mountról a mob? Engem ez idegesít a legjobban...

Morpheus_v2
Pedig mostmár mutatja a bossokat is. 😊))
Morpheus_v2
Én csináltam magyar csatornát a Whitefall-on "/join hun"-nal bárki csatlakozhat hozzá.
Tatyla
kicsit siralmas amikor vannak a raid questek és mutatja a map merre kell menni persze hogy a tömeg teljesen más irányba megy...

Pyotr
Cloudborne-n pont a másik oldalra hirdettek itt asszem ,de tökmindegy mert chat-en senki nem recruitol legalábbis én még nem láttam😊

&#9608;&#9608;

Klassz. Meg ugye adsz még mellette egy csomó buffot. Egyébként szerintem szintezni se rossz vele.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

17-es szinttõl mehetsz (legalábbis guardian oldalon). Random keresõ nincs, egyelõre nem is lesz, mert nem titkoltan az õs-wow hangulat van megcélozva ebbõl a szempontból, tehát ne ücsörögjön mindenki a városban random dungeonra várva.
hun chanel vagy hasonló van ? klánt hogy lehet találni? Cloudborne szerveren vagyok defiant oldalon ha minden igaz.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

megnéztem tényleg nagyon jó D
hanyas szintöl lehet pl instába menni ? és itt van ilyen random keresõ vagy mehet a generalon hogy lfg ez az ?
Milyen komoly némelyik stun effekt pvp-ben, mikor fejbe kólintanak, a kép elhomályosul, a hangot leveszi és csak fülcsengést lehet hallani 😊.
BoneDragon
Nagyon nem szereti az ATI kártyákat. Nálam átlag 30fps ami kicsit vicc kategória.

BoneDragon
Most komolyan, hogy lehet lecserélni egy soult? Azt tudom, hogy guardiansnal van olyan terület ahol questel fel lehet venni újat, de az szerintem hülyeség ha csak ott...

Me0w
Akkor a te keszulekedben van a hiba, nekem 4870-el highon 40-60 fps.

Together we'll fly someday...

dueleztem egyet. gondolom nincs olyan beállítás, hogy mágussal mindig az ellenfelem felé nézzek. valami melee ellen harcoltam de egy varázslatot sem tudtam elcastolni mert körülöttem ugrált. 😮

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Casseus
de azt azért elvárhatnánk hogy 6970en menjen nem?

ha te azt tudnád...^^

0Fritz0
A bárddal elég kellemes hílt lehet leosztani, ezt ma hoztam össze lvl 17-en.

Hamed
Sztem ne nyuzzad nagyon ha mar tobb betan nyomtad. En se szintezek mar, csak nezelodok, vegigjartam az npc-ket a fovarosban, tesztelgetek mindenfele buildet max lvl20-ig, stb.
A jatek mar meggyozott elso proba utan, nem akarok megint abba a hibaba esni hogy rafeszulok a betara, aztan elesben meg mar hanyok a kezdozonatol mint aionban.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TDC Geronimo
Na fasza 😊

Megy, majd elmesélem. 😊
Egy egy bard/ranger/saboteur-t, baromi jó. Szerintem bard leszek majd live-on is. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

[NST]Cifu
Tank build
Healer build

Én heal terén egyedül az Orbs of Steam hiányát vélem gondnak, az jól jött volna, de a build építésénél a Deluge-ra koncentráltam, mert az az egyetlen egy célpontos, nagy erejû healje a Wardennek ilyen szinten. Azzal nem számoltam, hogy még a mindig 5+ másodperces CD ennyire gyilkolja a hatásfokát.

Szvsz ebben a formában a Warden magában kevés oda. :\

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Me0w
Cifu, megmutatod a buildedet valami builderben?

[NST]Cifu
Az adott fõkaszt trainerénél lehet azt hiszem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

1 kerdesm lenne miutan kivalasztottam a harom soul speckot van ra mod hogy valtoztassak rajta mert az 1 iket megondolatlanul valasztottam ki es nem illik a tobbihez

Me0w
Azert ne varjuk mar el, hogy egy 9600pro-n menjen ultraban 😊