8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Probatbicol #3274 Azért voltam óvatosabb, mert lehet hogy az élesben csökkentik kicsit az xp revardokat. Bár nagyon nem tudják, mert akkor új questeket is be kellene rakni, ha tovább időzne a karakter egy szinten. -
#3273 Beta alatt emelve volt az xp szerzés. Mondjuk én tuti csak rifteznék, azzal nagyon jól lehet fejlődni. Egy invázió alatt simán lehet fejlődni 1-2 szintet. -
Laroa #3272 Pár hét? 24én headstart ugye és márc 4én nyílnak majd a szerverek a nem preorderesek előtt. Ezalatt a 8 nap alatt rengeteg 50es fog születni mert eszméletlenül egyszerű a szintezés, még ha casualban tolod akkor is max 2-3 hét. -
Probatbicol #3271 Én megfontolnám a későbbi kezdést, ez tipikusan az a játék ahol az elején induló tömegben jó hömpölyögni a riftek és inváziók miatt. Pár hét múlva amikor már mindenki 30+, hervasztó lesz szerintem a kezdő zóna kihaltsága. -
#3270 Pl: én.
Ha ennyire leszarod, miért írsz magyarul?:)
Gyogyito: Rendben, várok. -
teb #3269 Azért annyira remélem nem leszünk elszórva. Mi 31-en vagyunk most. Remélem, még lesz jelentkező. De ha többen is várnak a megvétellel, akkor tényleg alig leszünk. :) -
Gyogyito #3268 Megnyugtatlak, nem lesz 50 magyar 5 shardon 5 különböző guildbe szét szórva. Két shardon ( egy PvE guardian oldal és egy PvP defiant oldal ) lesznek a magyarok, és 4 guild ( 3 a PvE szerveren, 1 a PvP szerveren ) fog előre láthatólag megalakulni. napi kapcsolatban vagyok a guildek vezetőivel, amint végleges listát kapunk a shardokról, közzétesszük annak a két szervernek a nevét ( itt, a blogomon, és minden más ismert csatornán ) amit a magyar játékosok számára ajánlunk, és amelyen a guildek meg fognak alakulni 24.-én este. Egy kis türelmet kérnék mindenkitől, egyrészt nincsenek pontos információink a shardok nevéről, így felesleges jelen pillanatban ajánlott szerverről beszélni. Másrészt kérnék egy kis bizalmat, időben közzé tesszek(ünk) minden fontos információt. -
#3267 Ezt honnan veszed, hogy 5 különböző szerveren lesznek szétszórva? Arra alapozod, hogy a bétában mit láttál? Mert a startkor új szerver nevek lesznek és tudtommal a magyar klánok egyeztetnek az "ajánlott magyar szerver" ügyében is. -
Bhalage #3266 ki nem szarja le a magyarokat ;d mmo szepsege h eltunnek a foldrajzi hatarok ! -
#3265 Jó kis videó.
Viszont én eldöntöttem, hogy várok kicsit a vásárlással. Nekem nagyon nem tetszik, hogy kb 50magyar lenne elszórva 5 különböző szerveren 5 különböző guildbe. Várok 1 hónapot, hogyan fejlődik a dolog és lesz ami lesz. Szívem szerint már most igent mondanék, de ez visszatart... -
Bhalage #3264 1.000.000 meglesz! -
#3263 -
DragonKnight #3262 Gondolom azokból lesznek majd a teszt szerverek. -
#3261 -
#3260 Na azt akkor meg kell néznem :) -
dzsihad2 #3259 az alpha szerverek még mennek :) -
Murmur #3258 (Remegés helyett Dragon Age 2 demó holnap.) -
DragonKnight #3257 Hmm egy kis elvonókúra meg egy kis rehab lehet jól jönne :D -
#3256 Na kezdődhet a 3 nap remegés :D -
Bhalage #3255 24en kivancsi leszek a mobok altageletkorara. -
DragonKnight #3254 Logikus lenne de pont ezért a válasz NEM :D
A windows xp kompatibilitási mód csak win32 api szinten emulál néhány funkció meglétét vagy meg nem létét valamint enged olyan hibás hívásokat amik az xp-n még működtek, valamint a program ha lekérdezi a verziókat akkor mindenhol xp-t kap vissza.
Ez nem befolyásolja azt hogy ha a directx-et meghívja a program akkor az ne mondja meg neki hogy mi a legmagasabb verzió, vagy driver mit támogat.
Hiszen DX10-től felfele a driverbe költözött egy nagy rakás dolog. Ezért nincsen olyan rendszeres dx10/dx11 update mint ahogy az dx9-nél megszokott volt. Itt ha update van akkor töltsd le a legfrissebb drivert és annyi.
-
whisper #3253 És,ha beállítod a windows XP-be futtassa . Akkor nem állítja vissza 9-esbe? -
radical #3252 ennek már nincs sok értelme mert állítólag javították. -
whisper #3251 Nem tudom Én champion/riftblade/ waroldot tolom mert nagyon ász mikor 1 flame strike meg egy 2 AP-t rakó Disruptive Stnike-ot eltolok és mehet proper timing 1200-as Titans strike (5 sec stunt is add) aztán rögtön a crit miatt, frenzied strike. megy crit maitt 15 secig 50% heal felezés..
Megmég szoktam azt ,hogy 2 Flame spear egy charge az stun aztán 3 apból Firey Burst. aztán mehet 1 flame spear aztán 2 aps Distruptive Strike és utánna Titans. vagy ha tömeg van akkoe a prper timinggel Blade fury így 6-n kapják megy a dmget meg a 15 seces 50% heal felezést 8) és AOe fear így atrget ot tmarad és addig megitn egy flame spear és 2aps- Distruptive strike és utánan 5 sec stunos Titans.
1v1-be nagyon beszokott jönni. 8)
na meg ez a2mről is chargeolok és stunolok haláli vicces 8) -
#3250 A DX10/11-et is vedd figyelembe, szemben az XP DX9-ével.
Ezzel kapcsolatban egy kis okosság. -
Laroa #3249 beast? lol. sose használnám.
rift/champ/void vagy warlord. -
#3248 Na sikerült kipróbálnom. Hát ez valami iszonyat durva! Champion/beast/rift kombó felejtős.
Hát ezzel aztán lehet dps-t tolni, nem semmi! Köszi! -
#3247 Na ne kamuzzál. Jobb gépem van és kevesebb fps-t tol ki magából... És nem nálam van a hiba. Csutkára húzz fel mindent és máris nem lesz annyid. 4850-es kártyán..omg.. -
whisper #3246 Szóval oda rakja a % jelent viszont csak 32-t add -
whisper #3245 Warriorok. Lehet sőt tuti sokaknak nem újdonság viszont jó pár embernek lehet . msot néztem ,hogy a warlord Call To Battle aurája nem +32 apt és 32 SP-ad hanem 32% -ot . nem tudom ,hogy lehet belinkelni print screen-t mert Nem vagoyk VIp-s így csak 20 kbyteto lehet -
Murmur #3244 Én is így szoktam. Ahol be lehet állítani, ott a futtatott program döntsön. A Catalyst AI-t és a Adaptive Anti-Aliasing-t meg letiltom alapból, mert okozhatnak gubancot. -
#3243 A catalyst sokszor csak bezavar, ilyenkor elég feltenni a sima driver-t.
Az is megoldás lehet, hogy fent hagyod, de egyik beállítása sem írhatja felül a futtatott programokét. -
DragonKnight #3242 Pl nekem akkor sikerült a catalysttal újra bootolni a gépet mikor az overdrive részben valahogy sikerült manuálisra állítani a ventilátor kontrolt.
Ezután mikor jól megizzadt a kártya egy játékban akkor túlmelegedett majd láthatatlan kék halál és reboot. Kb egy hétig nem tudtam hogy mi a gond, volt már ott minden tesztelve de semmi se volt semmi baja. Míg véletlenül megtaláltam a hiba okát.
-
whisper #3241 Amúgy Én meg azt vettem Észre Rift-ben ,hogy alacsonyabb felbontáson VGA nem is annyira mint CPU. Viszont Full HD-ban. Elszáll a CPu prioritása és a VGA szerepe kezd dominálni. -
DragonKnight #3240 Én az ATI tray tools fps mérőjét használom az hazudja be nekem a dolgokat, de jól hazudik mert néha megnézem a beépített cucc szerinti értéket is és szinkronba vannak.
-
Bhalage #3239 ez a 60fps erdekes, en hatarozottan emlekszem 75re is, de eztmajd este csekkolom, sztem nincs vsync, de lehet h tevednek ;o) de sztem nem -
whisper #3238 Érdekes ez a catalyst téma. mert a laptopomon,ha fent van a catalyst akkor 8 FPs-em van ,ha leszedem akkro 18-25. és a guild társamnak is neki meg a catalyst levágdosta a gépét. Most meg ,hogy leszedte teljesen frankón megy. Hol itt az igazság? VIVA catalyst. őszintén ez a bajom Szívem szerint ATI 6850-et választanám AMD párti vagyok . Viszont Ez a szenvedésük a driverekkel felfoghatatlan. Főleg,hogy egyiknek megy másiknak meg nem -
DragonKnight #3237 WTB edit gomb.
No azt akartam még oda írni hogy lehet fogadni FAKE vagy REAL :D -
DragonKnight #3236 HMMMM....
http://forums.riftgame.com/showthread.php?75196-Server-list-Beta-servers
-
DragonKnight #3235 No 2x írom mert az előző eltűnt a nirvánában.
Szóval ami nekem furcsa az hogy mintha vsync-es lenne a dolog. Pedig nincs bekapcsolva sehol se.
a 60-fps úgy néz ki hogy stabilan 60 néha 61 mikor is gyorsan visszaesik 60-ra.
ÉS ami még furcsább, ha az ati kártya energiatakarékos módban van (250Mhz core és 500Mhz ram freki) akkor ugyanezek a fps jönnek csak pont felezve. Akkor a maximum 30 fps ami néha 31-re ugrik. A freki értékek viszont kevesebb mint 1/3 a rendes frekinek. Szerintem itt van a gond.
Bár ami még érdekes hogyha az aniso minőséget feljebb tolom mint 2, az nem nagyon látszik meg a textúrák minőségén (0-ról 2-re határozott javulás van) de vagy 10 fps-sel romlik a teljesítmény.