8196
Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!
PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra
PvP Szerver: Bloodiron
Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
-
Bhalage #3715 -
#3714 Rendben. Ha megvan, akkor privátban tudsz üzenni, és ha jöttök, akkor megadom az eléréseket a fórumhoz / TShez. -
#3713 Megkérdezem többieket, aztán majd válaszolok mi lesz. -
#3712 Szóval a véleményem az, hogy most ti öten mehettek Defiant oldalra, meg szervezkedhettek, de az sztem nagyon kevés. Mi már nagyjából megvagyunk 20-an a Guardian oldalra, és ha annyira szeretnétek PVPzni, akkor csak jobb nektek is, ha együtt megyünk nem?
Így leszünk 20-25-en, lesznek grpok nagyobb eséllyel, maximum ha mégsem tetszik, akkor váltotok.
-
teb #3711 Mikre nem jó a Google fordító! :))) -
Rannah #3710 Bocs a duplázásért, lehet rámjött a rángógörcs, de csak 1x nyomtam a "mehet"-re. Ha tud valaki törölni, tegye meg pls.
Köszönöm -
Bhalage #3709 robotló <33333 -
#3708 Na mintha nem lenne mindegy... :D Épp egy guild eventet szervezek a srácok között, hogy aki képes egy adott fajból két teljesen más kinézetű karit generálni, annak összedobunk egy havi díjat. :D
Nem hinném, hogy erre sor kerül.. :D -
#3707 Akkora kavarodás van már, hogy én se tudom ki hova megy :D -
#3706 jaaa -
#3705 Baszki, mi a PVP szerveren indulunk Guardian oldalon, a Whitefallon. -
#3704 PvEre nem megyek és guardian oldalon nincs "dark elf" meg robotló! :d -
Gear #3703 PÁNIK!!!!
-
radical #3702 Köszönjük. -
#3701 Másik :) -
Rannah #3700 Ezt honnan szedted???? Ugye kamu? -
Bhalage #3699 много всего происходит Icewatch товарищ, так гильдии руководство решило, что славные Steampike RUScorp начнется
mi a szar van ezekkel a serverekkel? -
#3698 De most komolyan. Ebben a játékban sztem nincs olyan nagy különbség az oldalak között, mint máshol. Gyertek velünk a Guardian oldalra a Prophecybe, szívesen látunk, és azzal már lennénk 20-25-en. -
Rannah #3697 Köszi minden döntési pozícióban levőnek:) -
#3696 Énfritz, vagy Másikfritz? :D
-
#3695 Zdrasztvujtye Továrisi!
Vengrija PVE ribjata igyot Steampike server.
Vagy mi a fasz, nem emlékszem már rá szerencsére. :D
-
#3694 Mind1, akkor megcsináljuk a mi 5 fős guildünket :d
Fritz te hova mész? -
Gyogyito #3693 Köszönjük :D -
sanyiiiii #3692 Szolok az oroszoknak hogy steampikera kell menni :D -
Shadowboy #3691 Ebben reménykedtem egész nap! :) -
Murmur #3690 Az szerintem valami 5fős nemzetközi guild lehet. :P :( -
Madmano #3689 Kösz itt is a a választ,segítséget. -
#3688 Hangoveresek még mindig nincsenek jelen a fórumon? :D -
Gyogyito #3687 Sziasztok!
Fontos bejelentés:
Ts-en történt egyeztetés után a három PvE klán úgy döntött,hogy shardot vált, és a Steampike szervert jelöli ki otthonául. Minden magyart szeretettel várunk a Steampike shard Guardian oldalán! -
Laroa #3686 Úgy tudom a tankot meg a kombinátfogót szokták elvinni :D -
sanyiiiii #3685 #3570 -
Murmur #3684 Nincs! Elvitték az oroszok! -
#3683 Patch notet akarok!44 -
tusken #3682 És akkor mi van ha felhivnak ?
imél cimet meg nevedet el tudod mondani nem?
-
Madmano #3681 Kösz a választ.A telefonhívásos macerára valaki? -
#3680 Igen, megszakad. Én 3 játszottam el ezt és le is tiltották a vásárlásomat. :) -
#3679 Erre rögtön megkapnád a választ, hogy ennyi erővel miért ne maradnátok. :DDDDD -
Madmano #3678 A D2D-oldalon már annyira közel voltam,hogy megvegyem a sima verziót....Erre beb*szta azt amit itt pá embernél,hogy felhívnának,adjam meg a számom.Erre szépen visszalépegettem egész a kiválasztásig.Aztán jött egy email a d2d-től,hogy csináljam meg az ott megadott email címem ellenőrzését.Ezt a telefon hívásos mizériát akkor csinálja,ha nincs ellenőrizve a mailcím?A másik:úgy láttam a paypal-on és a folyószámlámon is hogy nyoma sincs ennek a tranzakciónak.Azzal,hogy amikor kérték a telefonszámom,nem adtam meg,megszakadt a rendelés folyamata,igaz? -
radical #3677 Ami még feltűnt, hogy az Icewatch-on maradás mellett voksolók eddig csak azokat az indokokat cáfolták, amiket a távozás mellett érvelők vetettek fel.
Meg tudná valaki közülük mondani, hogy akkor mi az előny, ami miatt érdemes az oroszokkal egy szerveren maradni? Vagy ha semmi előnye, se hátránya, akkor miért ne mehetnénk másik szerverre? Mert csak? -
#3676 Sztem meg egység akkor lenne, ha nem három, hanem egy guild lenne. Csak itthon senki se képes félretenni a saját igazát.