8196

riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!

PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • Laroa
    Ismert guildek és shardok
  • [NST]Cifu
    @hopp: Tisztában vagyok vele, hogy mindkettőnél mi volt az, ami miatt a játékosok jó része elpártolt a játéktól egy-két hónap után.

A kulcsmondat az, hogy itt maradnak-e a játékosok egy hónap után... Erre a választ előre senki sem tudja még szerintem.

@Laroa: Megvallom nem tudtam az utóbbi időben úgy követni a dolgokat, ahogy szerettem volna. PvE Guardian téren Icewatch, kb. itt ragadtam le. Ha összegyűjti valaki, hogy merre és hogyan a PvP és a PvE/Defiant oldalon, akkor természetesen szívesen kirakom.
  • Fritz Von...
    A Vanguard még nagyobbat bukott annak idején, mert asszem 1,5 milláról esett le iszonyatosan. :)
  • Laroa
    Cifu FAQ-ot nem akarod updatelni a z ajánlott szerverekkel, vagy kirakni inkább a fejlécbe?
  • hopp
    AoC-ban a kezdő sziget hihetetlenül jó volt, sehol nem láttam még annyira kidolgozott kezdő területet. Aztán ahogy kijutottál a szigetről, szembe találkoztál a félkész dolgokkal. Olyannyira félkész dolgokkal, hogy nem egy helyen mouseover-es info dobozokban lorem ipsum dolor sit amet volt a szöveg (aki nem tudja mi az: lipsum.com). Üvöltött a játékról, hogy az elejét 120%-osan akarták megcsinálni, mivel a review-kat készítő újságírók úgysem jutnak ki a kezdő szigetről. Ha kijutottak volna, akkor nem 98%-ot adnak rá, hanem 48-at.
    Ha szántak volna még fél évet a fejlesztésre, akkor nem bukott volna ekkorát, de a kiadó sürgette őket. A Rift ellenben már a Béta alatt is nagyon kiforrottnak tűnt, legalábbis az, amit láttunk belőle, biztosan az.
    Én kizártnak tartom, hogy akkorát bukjon, mint az AoC.
  • Laroa
    Azt a kurva. A warhammernek volt félmillás létszáma és az volt addig a legjobb kezdés. Igaz az 1 hónap után csúnya bukta lett :D
  • Torzonborz
    najó de AoC hót bugos/tartalom hiányos fos volt.

Aion passz azt messzire elkerültem.
  • [NST]Cifu
    Az AoC és az Aion is hasonlóval kezdett, a fő kérdés, hogy mennyit tud megtartani belőle.
  • TDC Geronimo
    RIFT™ HEAD START KICKS-OFF TODAY AS TRION ECLIPSES ONE MILLION REGISTERED ACCOUNTS

Names of Rift public servers revealed on the game’s official forums

Trion Worlds announced today that more than one million accounts have been created to date, signaling a high level of interest for the company’s first massively multiplayer online game, Rift™, which is scheduled to launch March 1st in North America and March 4th in Europe. The news hits just as the game’s Head Start period begins, giving pre-order customers advance playtime before servers officially open on launch day. :OO

Jó ez nem annyi amennyi el is kezdi, de azért szép szám :D
  • Anthrax
    Másnál is a letöltési sebesség töredékével jön lefele a rift ?
  • BoneDragon
    Köszi! Végre, bejutottam én is erre a sz*rra. :D
  • DragonKnight
    No a meghirdetett CE kulcs valamint még egy újabb elkelt.
    Többet nem intézek mert a tetű D2D egy accountra csak egyet ad el és nem akarok 2 accountnál többet csinálni.

Jó játékot a nyerteseknek.
  • DragonKnight
    Ment PÜ
  • Laroa
    Én próbáltam tőlük, de mikor láttam, hogy dobozos ganét küldenek, azt is csak márciusban, így elég hamar letettem róla.
  • Fritz Von...
    Épp ezt mondjuk, hogy ők is jönnek velünk.
  • Uniel
    A Hangover guildal mi a helyzet ők is váltottak vagy maradnak withfall/defiant pvp oldalon?
  • Clay
    Zavvi-ról rendelt esetleg valaki?
  • Fritz Von...
    Egy, csak egy legény van... :D
  • Bhalage
    hahaha
  • Murmur
    Az oroszoknak ehhez semmi köze. Valamiért "mindenki" a guardian oldallal szimpatizál. PvP szerveren meg csak egy guild indul.
  • hopp
    köszi, megírtam a jelentkezést.
  • TDC Geronimo
    Megyünk mi is oda eldöntöttük. Mivel senki se lenne defiant :(
  • Fritz Von...
    Egyelőre nem, guardon indulunk.
  • Uniel
    Defiant pvp oldalon indul akkor magyar guild, mert ahogy látom az orosz invázió kicsit felkavarta a kedélyeket?
  • Laroa
    Megjön a levél az atwről szinte azonnal, csak spamként van kezelve, szóval spam könyvtár ellenőrzése első körben mindig :D
  • Gyogyito
    Aktiváltalak.
  • Fritz Von...
    Úgy értem, hogy ez számomra azért nem egy olyan game, ahol elolvasom a történetet is. :)
  • hopp
    sebaj, időm, mint égen a csillag
  • hopp
    Történet szempontjából a Defiant sokkal királyabb, mint a Guardian, bár ez nyilván egyéni ízlés kérdése.
  • DragonKnight
    Nem fog jönni az ATW ratyi szerverei nem küldik, ha észreveszi itt vagy ott valaki akkor majd aktivál.
  • hopp
    Regeltem hopp néven, de 5-10 perc alatt még nem jött meg az aktiváló e-mail. Galambok hozzák, vagy nem is fog jönni, amíg egy admin nem klikkel jóindulatúan?
  • Fritz Von...
    Megmondom teljesne őszintén, hogy fingom nincs a két oldal közti különbségekről történet szintjén. Valahoyg ez a része nem mozgat a Riftben. Szedj 10 gombát, ölj meg 6 farkast, nagyjából ez.. :)
  • Me0w
    Valoban, arra torekszunk :) Legyszives jelentkezz a forumban.
  • Torzonborz
    nem lesz estére szóval jöhetsz velünk ratyulni
  • 0Fritz
    Amennyiben estig nem üti fel a fejét egy épkézláb Defiant kompánia, akkor kénytelen leszek a druszával és a többi ratyival együtt imádni a hamis isteneket a Prophecy-ben.
  • hopp
    Ejj, úgy látom, hogy mégis csak Guardiant kell indítanom, mert kb. nulla érdeklődés van Defiant oldal iránt. Gyogyito, van még hely a Zephyrben egy mage számára? Ha jól értelmezem, a Zephyr egy nyugis tempóban haladó PVE guilddé szeretne formálódni.
    Jelentkezzek a fórumon?
  • Bhalage
    daocba volt 3500 a max capacity úgy ?10 éve...
  • Fritz Von...
    1501.

• variand
    Ez lemaradt, a lényeg az, 1500 hely egy nagyon régi ircből van, és azóta jóval több lett, nem irják mennyi de nem 1500.
  • variand
    Az 1500 ferőhelyes szerverek kamu.

Few server question answered.