33
  • morden
    #33
    Okos Hegi90 kérlek vegyél meg 1 db játékot 3x13500 forintos áron ( cdgalaxis listaár) 1 db játékért elkérnek 40 ezret és ez szerinted normális .... ügyes !
  • Hegi90
    #32
    mondtam már. ha nem tetszik, akkor ne vedd meg. fasznak írsz ide hülyegyerek?
  • cateran
    #31
    Eljen a flood:D
    Masreszt nem tudom figyeled-e mi tortenik a masik Activision csoporttal,az Infinity Warddal? Vagy nem tudom tudod-e, hogy az eredeti Diablo csoport sincs mar (jo regota) naluk...de ezek biztosan veletlenek es minden a legnagyobb rendben....
  • cateran
    #30
    Amugy a lenyeg nem a hir..a kulcsmondat ez:" it clearly shows Battle.net is already well adapted to handle monthly fees, if the need for them should arrive at a later date."
  • cateran
    #29
    " Valljuk be: single rajongóként te is örülnél egy olcsóbb csomagnak, amit megveszel, végigtolod a kampányt, aztán ha még játszanál vele akkor kifizetsz pár eurót a multiért"
    No comment:D Fizess csak kispajtas..aki hulye,haljon meg:D
    Ugye nem olvastad a cikket (vagy csak a felet?:D)
    a, megveszik az olcsobb alapot,semmi extra fizetes es akkor csak oroszokkal tolhatjak 120 napig
    b, megveszik az olcsobb alapot, havi 3 euro es akkor europaikkal is tolhatjak "akarmeddig"
    c, megveszik az olcsobb alapot, rafizetnek meg 1x annyit es akkor europaikkal is tolhatjak "akarmeddig"

    Namarmos,ebbol az 1. verzio kimeriti a trial fogalmat,ami jobb helyeken ingyenes....a masik 2 meg a "fizess tobbet" fogalmat
    Nem fogod elhinni,de az Activision (es a Blizzard is) profitorientalt ceg...ezzel meg nem is lenne baj,csak a mertek szaladt meg 1 kicsit..persze fanboyok ("a blizz sosem adott ki szart" vagy " az SC2 uberkiralybrutal lesz a kepek alapjan") ezt esszel fel nem foghatjak..ki is a hulye?:D
  • Hegi90
    #28
    Nem szereted ha hülyének néznek? Akkor mondd már meg, hogy milyen embernek hívják azt, aki egy olyan játékról vitázgat, amit tuti, hogy nem vesz meg?
    #26: húha az oroszok nagyon rosszul jártak... nekik 10 euróval drágább a játék ha egész nap akarnak vele játszani több évig. Akik meg csak hétvégi játékosok, azoknak meg ott az olcsóbb csomag. Nem veszed észre, hogy az activison ezzel nem feltétlenül szopatni akar, csak kipróbál egy másik értékesítési formát is? Persze ők csak azért vették meg ám a Blizzardot, hogy jól megszopassák a potencális vásárlókat...
    Valljuk be: single rajongóként te is örülnél egy olcsóbb csomagnak, amit megveszel, végigtolod a kampányt, aztán ha még játszanál vele akkor kifizetsz pár eurót a multiért. Bamm...
    Nem is értem miért vitázom veled, egyszerűen csak felbasz az emberi butaság.
  • cateran
    #27
    Nem,csak nem szeretem ha -ellentetben veled- komplett hulyenek neznek..de neked jol all:)
  • cateran
    #26
    uhh avass be hogy megy nekik tobb penz a multibol? Gondolom az ingyenes Bneten keresztul...vagy varjunk csak...hopp,de hiszen a mapek penzert lesznek megszerezhetok..vagy mi lenne ha -ez csak spekulkacio es meg cak nem is tolem:)- havidijas lenne a multi? Akkor ugyebar aki multira van rakattanva azonnal fizet a jatekert ES havidijat perkal..a single rajongok meg fizetnek 3x a jatekert...hmm-hmm,tuti osszeeskuves elmelet:) Vagy varjunk csak....
  • Hegi90
    #25
    erről van szó
  • Lost Lont
    #24
    "Egyébként a 3 játékot csak akkor kell mindegyiket megvenni, ha a teljes sztorit végig akarod küldeni, a multi rész mindegyik részben teljes értékű lesz (az SC1-ben is ezt nyomatják és kedvelik a legtöbben"
    Akkor, ha tényleg totálisan a kizsákmányolásra és pénzszerzésre irányulna a Blizzard tevékenysége, akkor ezek szerint a többjátékos módot kellene három részre darabolniuk (pl. egy rész - egy faj), mert abból szereznének több pénzt és az egyjátékos módú küldetést akár lesz*arni, ahogy van. Ennek ellenére a szingülpléjört darabolták fel, tehát vagy mégsem az a céljuk, amit itt majdnem mindenki hadovál, vagy nagyon hülyék. És akár még az is lehet, hogy tényleg háromszor annyi tartalom lesz azon a három cédén.
    Mellesleg ennyi erővel minden játék minden kiegészítő lemeze szemétség, mert hogy miért nem adták ki azt is rögtön az eredetivel együtt.
  • niof
    #23
    Sziasztok!

    Én jelentkeztem a béta tesztre, és hála az égnek bekerültem a tesztelők közé, bár közel sem vagyok egy Pro gamer, ez a statomból is tisztán látszik :) .
    Annyit el tudok mondani, hogy a látvány és a játékélmény fantasztikus multiban, de az összeválogatás amit a szeró csinál, azért nem teljesen klappol. Sokszor volt hogy egy olyan profival húzott össze, hogy 10 perc alatt ronggyá vert az ellen, de azért voltak sikeres küldetések is. Meg kell szokni az új egységeket, mi mire jó, mivel mi ellen kell menni. Szerintem az egyensúly is rendben lesz. Ki kell még tapasztalni kicsit jobban, bár én a Zerg-et és a Protoss-t favorizálom....
    A bug-okról annyit, hogy néhány kisebb grafikai zavaron kívül (pl átlőtt az ellen egy földsáncon úgy, hogy a sugár az egyik oldalon be, a másikon ki, a Zealot-jaim képébe :) ) mással nem találkoztam, de ez csak a multi részen volt, a bemutató pedig a Single mission-ről szólt, ott azért lehetnek még hiányosságok.
    Én összességében azt tudom mondani, méltó folytatása lesz az első résznek, kicsit más hangulata van, de végülis nem egy grafikailag feljavított SC1-et szerettünk volna kapni, és ez így van rendjén. Egyébként a 3 játékot csak akkor kell mindegyiket megvenni, ha a teljes sztorit végig akarod küldeni, a multi rész mindegyik részben teljes értékű lesz (az SC1-ben is ezt nyomatják és kedvelik a legtöbben (nagyon várom az első Fastest Map-okat az SC"-ben is... :) )). És nem is kötelező a Single-t végignyomni, szégyen nem szégyen, de én sosem játszottam végig a Single-t az elsőben sem, amióta megvan original-ban, csak a Battlenet-en játszunk, hol haverokkal, hol a világ többi SC-rajongójával....
  • mcwolf
    #22
    "Sokkal szebb mint elődje..." -> Azért ez elvárható 12 év után.
    Amúgy hamár 3 részre darabolták ezek a faxok, mind3 teljes áron lesz majd megvehető? 3x7-8000 Ft kicsit húzós :-(
  • Hegi90
    #21
    jah bocsánat, nem tudtam, hogy te ilyen warezgyuri vagy. Engem pedig nem bannoltak
  • cateran
    #20
    Marmint ha csak makszemnyi agyad is lenne,feltunt volna hogy a single kampanyrol beszelunk...de hat sajna elarultad magad es bizony ezzel egyutt az iq szintedet is...
  • cateran
    #19
    " Egy farokkal kevesebb a bneten."
    Bannoltak? Azert ennyire ne alazd magad:D
  • Hegi90
    #18
    Akkor ne vedd meg. Cső.
    Egy farokkal kevesebb a bneten.
  • cateran
    #17
    25-30 palya,mar 3 eve volt gameplay video....kulcsszavak: 1 faj vs 3....jah,persze upgradek...whatever...
    Ha nem lenne kibaszott mocskos penzehes bagazs mar az acti-blizz is,akkor talan elhinnem,hogy ertunk teszik...de hat nem ez a helyzet..10 dollarert az anyjukat is eladnak(vagy mar el is adtak...)
  • Vanek úr
    #16
    Miért? Te azt szeretted volna, hogy legyen egy 10-10 küldetéses játék, meg két kiegészítő? Nem ugyanott lennél? Ráadásul honnan tudod, hogy a történet úgy lenne jó? Vagy csinálják meg a történetet úgy, hogy folyton változtatni kell, és lassan már Te se tudd, hogy ki kivel van?
    Szerintem csak egyszerűen nem tudod, mi lesz, és már így kritizálod.
  • cateran
    #15
    A remeny hal meg utoljara:D Csak sajna a Blizznek en mar azt sem hiszem el amit kerdez...olyan hihetetlenul elkurvultak,hogy az vmi elkepeszto:(
  • warchief
    #14
    Nem hiszem, hogy így kellene kezelni. Szerintem nem úgy készül, hogy a teljes történetet szétszedték, oszt csókolom, korrektül ki lesznek dolgozva az egyes epizódok. De még ha nem is lesz igazam, akkor is több tartalom lesz benne, mint pl. a modern warfare 2-ben, ami ugye egy "teljes" játék.
  • Rage47
    #13
    simán hozzá lehet szokni a tempóhoz, nekem legalábbis sikerült. meg nem rak be egyből a prók közé, mivel itt megnézi a játék, hogyan játszol, és aszerint kategorizál, és hasonló játékosokkal rak össze.
  • tttttom
    #12
    Sorry de félre érted. :S

    Én nekem a játék mechanizmusa nem tetszik...Az hogy felmek egy szeróra oszt 10 perc után ledarálnak és nesze game over...ez nekem nem a stratégiával egyenértékű.
  • cateran
    #11
    Jah,csak hat a peldaid pont nem passzolnak..CiV 3, Heroes 3 TELJES jatek volt kiegekkel....a SC2 1/3-ad jatek (akar tetszik,akar nem),majd a 3. resz utan lesz teljes..
  • Justil
    #10
    inkább tanuljatok meg angolul, baszki.
    ha korbácsolnának se lennék hajlandó ilyesmit szinkronosan játszani, mondjuk gondolom nem is lesz, max felirat...
  • morden
    #9
    Jóval több mint 10 év fejlesztés és " a garafika jobb mint az elődje" :P több 10 ezer önkéntes munkás: bemutatón való elszállás, 1 programot eladni 3x :D és mégis kultikus imádat, azt hiszem a céget és a rajongókat is minősíti...
  • Andrew01
    #8
    LostLont: youtubeon láttam jópár olyan videót amiben a felpáncélozott marinék nyomtak még magukba egy steampacket. Szóval mindkét fejlesztés elérhető lesz.

    Vasziszdasz: Nem kötelező megvenni. A további 2 rész amolyan kieg. lesz. Nem egy játék kapott már temérdek kiegészítőt. Pl. Civ4, Heroes 3!

    tttttom: Első ránézésre én is ezt gondoltam, főleg a grafika nem tetszett. Ahogy csordogáltak az infók, videók, rájöttem hogy ennél szebb real-time strat. játékot - aminek már akkor is hatalmas hangulata van ha csak nézi az ember, nem pedig játszik - nem láttam.

    A fent elmondottak videója: http://www.youtube.com/watch?v=X-5hcv-gUyM&feature=player_embedded

  • tttttom
    #7
    Nem tudom, de nekem nem tetszik ez a starcraft...Ezt meg se veszem, mert én sztem gagyi.
  • Rage47
    #6
    lesz magyar felirat sztem 100%, csak várni kell rá, míg leforditják itthon
  • BCS pixel
    #5
    király, megmaradt a komoly sci-fihangulat, ha magyarul is kiadnák akkor tuti megvenném
  • Loverman
    #4
    :D :D touché
  • Hegi90
    #3
    vasziszdasz pedig megint bebizonyította, hogy még mindig ugyanaz az egydimenziós retardált pöcs
  • vasziszdasz
    #2
    A Blizzard ismét bebizonyította, hogy képes
    ... 1 játékért 3x pénzt elkérni.
  • Lost Lont
    #1
    Azért borult feketébe a játék, mert ott is megjelent Zeratul és lekapcsolódtak a fények, mint a videóban. :D
    Amúgy, ha nem a stimpack mellett, hanem helyette lehet megszerezni azt a pajzsot, akkor szerintem érdemes elgondolkodni rajta, hogy megéri-e, mert így gyakorlatilag a gyors támadás és az erős védekezés közötti választásra kényszerül az ember (gondolom) és nem biztos, hogy megéri "újítani".