Ridley Scott az Alien 5-ről nyilatkozott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hál'isten, végre! Az Alien vs Predatorral úgyis televolt a hócipõm (na jó, sok Alien-Predator fan megvet érte, de nekem kellemes élmény volt a Requiem a kiábrándító elsõ rész után, tettszett na!). Idén nyáron Antal Nimród szabadít ránk egy csapat Predit, jövõre pedig maga a mester, a Nyolcadik utas alkotója hozza el ismét kedvenc szörnyikénket. Várom ezt is nagy szeretettel többi Társammal egyetemben😊
Hat kivancsi vagyok, de megint noi foszereplo....
Jah, a hirdetés is passzol, "égetõ érzés a gyomrában?" 😄 (Quamatel)
A címe "Megszületik a halál" lesz? <#buck>
Nálam is váró listán van a film!!
Ez is igaz, de szerintem 745 millió dollárból jutott bõven mindenkinek és még nem tettük hozzá a közel 2 milliárdos nemzetközi bevételeket plusz, hogy a DvD és BD megjelenések is rekordot döntöttek. Továbbá más bemutatók sem hagyták cserben a stúdiót, nem nagyon emlékszem Fox-os bukásra az utóbbi idõkben. Talán a Párterápia, ami még nem érte el amerikában a költségeit, de az is túl lesz rajta hamar. Van hova nyúlnia a Fox-nak és biztos nem fognak spórolni. Amúgy én speciel nem örülnék egy 150 millió dolláros effektparádénak, inkább egy jól felépített az elsõ részhez hasonló hangvételû lassan csordogáló thrillerre vágyom.
Többször leírták már, hogy a ktgvetés legalább kétharmadát nem a Fox adta, hanem mindenféle befektetõk, akik biztosan igényt tartottak a nyereség nagyobb részére.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Miután a Robin Hood az egyébként is sorozatos buktákkal elõálló Universal stúdióhoz tartozik, addig az Alien filmet jegyzõ 20 Century Fox az Avatar óta jó dolgában azt sem tudja, mibe fektesse a milliárdjait. Szóval, ha arról van szó, biztos nem fognak skótoskodni a költségvetéssel. Most megtehetik.
Miután bebukja az új Robin Hood filmet, nemtom mennyi pénzt kap mondjuk erre....
Bármennyire is jó film a bolygó neve halál James Cameron sikeresen lealázta azzal az alieneket, hogy bogarakká gyalázta õket...
én is örülök, hogy készül. csak ne basszák el...azért szvsz 1-4-ig érezhetõen csökken a színvonal, tehát az ötödikkel emelni kéne rajta egy nagyot!

:-DDDDDD hát ez oltári

ja igen természetesen én is örülök az új alien film készülésének

jjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

jaspercry

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Na, akkor most örülök :-))))))))))))))))))))))))))
chase
Csatlakozom a jeeeeeeeehez!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Ûûûû bazz...
Ez télleg jeeeeeee.....
:-)
Narxis
jeeeeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hmmm. Vajon túlélte valaki az elsõ találkozást?? Csak ez a kérdés nincs megválaszolva.. (ha Ripley ugye a második (AVSP-t nem számoljuk))
Neat!

jeeejejeee.

ja és

jee jee jeee!