20
  • Flint Sullivan
    Hál'isten, végre! Az Alien vs Predatorral úgyis televolt a hócipőm (na jó, sok Alien-Predator fan megvet érte, de nekem kellemes élmény volt a Requiem a kiábrándító első rész után, tettszett na!). Idén nyáron Antal Nimród szabadít ránk egy csapat Predit, jövőre pedig maga a mester, a Nyolcadik utas alkotója hozza el ismét kedvenc szörnyikénket. Várom ezt is nagy szeretettel többi Társammal egyetemben:)
  • bmw
    Hat kivancsi vagyok, de megint noi foszereplo....
  • Zolthen
    Jah, a hirdetés is passzol, "égető érzés a gyomrában?" :D (Quamatel)
  • Zolthen
    A címe "Megszületik a halál" lesz?
  • Rolee83
    Nálam is váró listán van a film!!
  • Barakukk
    Ez is igaz, de szerintem 745 millió dollárból jutott bőven mindenkinek és még nem tettük hozzá a közel 2 milliárdos nemzetközi bevételeket plusz, hogy a DvD és BD megjelenések is rekordot döntöttek. Továbbá más bemutatók sem hagyták cserben a stúdiót, nem nagyon emlékszem Fox-os bukásra az utóbbi időkben. Talán a Párterápia, ami még nem érte el amerikában a költségeit, de az is túl lesz rajta hamar. Van hova nyúlnia a Fox-nak és biztos nem fognak spórolni. Amúgy én speciel nem örülnék egy 150 millió dolláros effektparádénak, inkább egy jól felépített az első részhez hasonló hangvételű lassan csordogáló thrillerre vágyom.
  • gulyasandras
    Többször leírták már, hogy a ktgvetés legalább kétharmadát nem a Fox adta, hanem mindenféle befektetők, akik biztosan igényt tartottak a nyereség nagyobb részére.
  • Barakukk
    Miután a Robin Hood az egyébként is sorozatos buktákkal előálló Universal stúdióhoz tartozik, addig az Alien filmet jegyző 20 Century Fox az Avatar óta jó dolgában azt sem tudja, mibe fektesse a milliárdjait. Szóval, ha arról van szó, biztos nem fognak skótoskodni a költségvetéssel. Most megtehetik.
  • Etinger
    Miután bebukja az új Robin Hood filmet, nemtom mennyi pénzt kap mondjuk erre....
  • nessboth
    Bármennyire is jó film a bolygó neve halál James Cameron sikeresen lealázta azzal az alieneket, hogy bogarakká gyalázta őket...
  • Justil
    én is örülök, hogy készül. csak ne basszák el...azért szvsz 1-4-ig érezhetően csökken a színvonal, tehát az ötödikkel emelni kéne rajta egy nagyot!
  • kissssss
    :-DDDDDD hát ez oltári

ja igen természetesen én is örülök az új alien film készülésének

jjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • jaspercry
  • Bren X
    Na, akkor most örülök :-))))))))))))))))))))))))))
  • chase
    Csatlakozom a jeeeeeeeehez!
  • ZeemanX
    Űűűű bazz...
    Ez télleg jeeeeeee.....
    :-)
  • Narxis
    jeeeeeeeeeeeeeeee
  • bladesoft
    Hmmm. Vajon túlélte valaki az első találkozást?? Csak ez a kérdés nincs megválaszolva.. (ha Ripley ugye a második (AVSP-t nem számoljuk))
  • Caine
    Neat!
  • strar
    jeeejejeee.

ja és

jee jee jeee!