20
-
Flint Sullivan #20 Hál'isten, végre! Az Alien vs Predatorral úgyis televolt a hócipőm (na jó, sok Alien-Predator fan megvet érte, de nekem kellemes élmény volt a Requiem a kiábrándító első rész után, tettszett na!). Idén nyáron Antal Nimród szabadít ránk egy csapat Predit, jövőre pedig maga a mester, a Nyolcadik utas alkotója hozza el ismét kedvenc szörnyikénket. Várom ezt is nagy szeretettel többi Társammal egyetemben:) -
bmw #19 Hat kivancsi vagyok, de megint noi foszereplo.... -
Zolthen #18 Jah, a hirdetés is passzol, "égető érzés a gyomrában?" :D (Quamatel) -
Zolthen #17 A címe "Megszületik a halál" lesz? -
Rolee83 #16 Nálam is váró listán van a film!! -
Barakukk #15 Ez is igaz, de szerintem 745 millió dollárból jutott bőven mindenkinek és még nem tettük hozzá a közel 2 milliárdos nemzetközi bevételeket plusz, hogy a DvD és BD megjelenések is rekordot döntöttek. Továbbá más bemutatók sem hagyták cserben a stúdiót, nem nagyon emlékszem Fox-os bukásra az utóbbi időkben. Talán a Párterápia, ami még nem érte el amerikában a költségeit, de az is túl lesz rajta hamar. Van hova nyúlnia a Fox-nak és biztos nem fognak spórolni. Amúgy én speciel nem örülnék egy 150 millió dolláros effektparádénak, inkább egy jól felépített az első részhez hasonló hangvételű lassan csordogáló thrillerre vágyom. -
gulyasandras #14 Többször leírták már, hogy a ktgvetés legalább kétharmadát nem a Fox adta, hanem mindenféle befektetők, akik biztosan igényt tartottak a nyereség nagyobb részére. -
Barakukk #13 Miután a Robin Hood az egyébként is sorozatos buktákkal előálló Universal stúdióhoz tartozik, addig az Alien filmet jegyző 20 Century Fox az Avatar óta jó dolgában azt sem tudja, mibe fektesse a milliárdjait. Szóval, ha arról van szó, biztos nem fognak skótoskodni a költségvetéssel. Most megtehetik. -
Etinger #12 Miután bebukja az új Robin Hood filmet, nemtom mennyi pénzt kap mondjuk erre.... -
nessboth #11 Bármennyire is jó film a bolygó neve halál James Cameron sikeresen lealázta azzal az alieneket, hogy bogarakká gyalázta őket... -
Justil #10 én is örülök, hogy készül. csak ne basszák el...azért szvsz 1-4-ig érezhetően csökken a színvonal, tehát az ötödikkel emelni kéne rajta egy nagyot! -
kissssss #9 :-DDDDDD hát ez oltári
ja igen természetesen én is örülök az új alien film készülésének
jjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#8 -
Bren X #7 Na, akkor most örülök :-)))))))))))))))))))))))))) -
#6 Csatlakozom a jeeeeeeeehez! -
ZeemanX #5 Űűűű bazz...
Ez télleg jeeeeeee.....
:-) -
#4 jeeeeeeeeeeeeeeee -
bladesoft #3 Hmmm. Vajon túlélte valaki az első találkozást?? Csak ez a kérdés nincs megválaszolva.. (ha Ripley ugye a második (AVSP-t nem számoljuk)) -
Caine #2 Neat! -
strar #1 jeeejejeee.
ja és
jee jee jeee!