18
  • bmw
    Megint egy tini baromsag...
  • Zolthen
    Az angolt oviban is tanítják már, 3 éves kortól...
  • DeviloftheHell
    mellesleg legjobban várt filmje? hát ennél a szarnál szerintem van jobb film amit várnak és hát a sok elfajzott tinipicsa meg nem mérvadó az igényesség terén
  • DeviloftheHell
    miért is? tudtommal 10 éves kortól tanítják az angolt jobb helyeken :)
  • Justil
    egy ilyen filmhez azért nem is kell perfekt angol tudás. amúgy ja, természetes, de nem is erre akartam kilyukadni, hanem hogy tanuld meg :) akkor 20 évesen majd nem lesz gondod a feliratos filmekkel, felirat sem kell majd!
  • Barakukk
    "FAIL" ???
    Sagen Sie bitte noch einmal in ungarisch!
  • Krisz01777
    Igaz, de 15 évesen szerintem természetes, hogy nem tudok perfekt angolul.
  • csikebogyo
    HÁt ez az itnró jobblett mint az előzők.
    De a film ugyanolyan nulla lesz...
  • nessboth
    ...És most megnézhettük teljes egészében a film összes akciójelenetét. Ennél több nem lesz, ráadásul ez a farkas grafika: S.U.X.
  • Justil
    meg kell tanulni rendesen angolul :)
    nyilván nem fognak neked olyan stílusban beszélni a film alatt, mint egy magnóhallgatás-feladat során..
  • kalapos01
    LOL. Mert általában a rendező a béna és, amit a stúdió akar, az a jó. Ezért nem érdekelnek soha senkit a rendezői változatok. Nyilván nem volt benne elég nyál.

Utódforgatás, ez mekkora FAIL.
  • Csak77
    LOL, David Slade annyira "jó" munkát végzett, hogy a stúdió utódforgatást kért pár hete, amibe nem szólhatott bele a rendező. Ennyit erről.
  • Krisz01777
    Nekem meg a felirat nem tetszik. Folyton olvasni kell, ráadásul az angol színészek folyton csak motyognak.
  • mynameisbence
    Ez személyes vélemény de szerintem a vasembert többen várják mint az alkonyatot mer nem csak a tizenéves tinilányok várják sikongatva hanem az idősebb korosztály is(mégegyszer mondom hogy szerintem)
  • mynameisbence
    Ha ennél is olyan szar lessz a szinkron mint az elsőnél akk ne akard megnézni úgy, jobb a feliratos
  • runny
    Engem csak az érdekelne, mikorra várható szinkronos rész a másodikból, illetve hol lehet ennek utánanézni. Előre is köszi a segítséget!
  • mynameisbence
    Na ez valszeg pörgősebb lessz min az előző 2
  • opeca
    Hát az a Sötétség 30 Napja nem volt valami nagy durranás.
    Bár ezzel az Alkonyat saga-val érdekes helyzetben vagyok, mert ezek azon ritka filmek közé tartoznak, amik azt hozzák, amit várok, se többet, se kevesebbet. És nagyon jó kis délutáni mozik.

Remélem tartják a jó szokást...