18
-
bmw #18 Megint egy tini baromsag... -
Zolthen #17 Az angolt oviban is tanítják már, 3 éves kortól... -
DeviloftheHell #16 mellesleg legjobban várt filmje? hát ennél a szarnál szerintem van jobb film amit várnak és hát a sok elfajzott tinipicsa meg nem mérvadó az igényesség terén -
DeviloftheHell #15 miért is? tudtommal 10 éves kortól tanítják az angolt jobb helyeken :) -
Justil #14 egy ilyen filmhez azért nem is kell perfekt angol tudás. amúgy ja, természetes, de nem is erre akartam kilyukadni, hanem hogy tanuld meg :) akkor 20 évesen majd nem lesz gondod a feliratos filmekkel, felirat sem kell majd! -
Barakukk #13 "FAIL" ???
Sagen Sie bitte noch einmal in ungarisch! -
Krisz01777 #12 Igaz, de 15 évesen szerintem természetes, hogy nem tudok perfekt angolul. -
csikebogyo #11 HÁt ez az itnró jobblett mint az előzők.
De a film ugyanolyan nulla lesz... -
nessboth #10 ...És most megnézhettük teljes egészében a film összes akciójelenetét. Ennél több nem lesz, ráadásul ez a farkas grafika: S.U.X. -
Justil #9 meg kell tanulni rendesen angolul :)
nyilván nem fognak neked olyan stílusban beszélni a film alatt, mint egy magnóhallgatás-feladat során.. -
kalapos01 #8 LOL. Mert általában a rendező a béna és, amit a stúdió akar, az a jó. Ezért nem érdekelnek soha senkit a rendezői változatok. Nyilván nem volt benne elég nyál.
Utódforgatás, ez mekkora FAIL. -
Csak77 #7 LOL, David Slade annyira "jó" munkát végzett, hogy a stúdió utódforgatást kért pár hete, amibe nem szólhatott bele a rendező. Ennyit erről. -
Krisz01777 #6 Nekem meg a felirat nem tetszik. Folyton olvasni kell, ráadásul az angol színészek folyton csak motyognak. -
mynameisbence #5 Ez személyes vélemény de szerintem a vasembert többen várják mint az alkonyatot mer nem csak a tizenéves tinilányok várják sikongatva hanem az idősebb korosztály is(mégegyszer mondom hogy szerintem) -
mynameisbence #4 Ha ennél is olyan szar lessz a szinkron mint az elsőnél akk ne akard megnézni úgy, jobb a feliratos -
runny #3 Engem csak az érdekelne, mikorra várható szinkronos rész a másodikból, illetve hol lehet ennek utánanézni. Előre is köszi a segítséget! -
mynameisbence #2 Na ez valszeg pörgősebb lessz min az előző 2 -
opeca #1 Hát az a Sötétség 30 Napja nem volt valami nagy durranás.
Bár ezzel az Alkonyat saga-val érdekes helyzetben vagyok, mert ezek azon ritka filmek közé tartoznak, amik azt hozzák, amit várok, se többet, se kevesebbet. És nagyon jó kis délutáni mozik.
Remélem tartják a jó szokást...