Amerikában cenzúrázták a South Parkot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beszarás ebben a kurva világban már egy poénnak számító rajzfilmet is cenzúráznak hol a faszomba van a szabad vélemény nyilvánítás? :D

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Ábrázolni nem lehet, ellenben a nevét felvenni igen. Gratulálok Mr. Muhammadnak.
Amúgy nem gondoltam volna, hogy a cenzúrázását kifigurázó 'álcenzúrázott' rész után majd a folytatásba még jobban bele fognak cenzúrázni.
de azért csak meghalt valahogy az a filmes csóka...

most a konkrét hírtõl függetlenül mondom, azért nem kell benyelni az arabokról mindent amit a "felvilágosult", "modern" nyugati médiában hallasz :)

nem, nem kell, de ha halállal fenyegetnek valamelyikért az azért megfontolandó nem? bár te tudod...

De a vallasi tanok nem csak azokra vonatkoznak akik kovetik az adott vallast? Vagy nekem most a vilag osszes vallasanak osszes marhasagat be kell tartanom?...logika ecsem..
ez nem nézet hanem "isteni törvény" és ott nem kell terjeszteni, tudja mindenki. itt úgy látszik csak az okosabbak :D

"A honlapon ugyanakkor közzétették azt a linket, amelyrõl bárki megtudhatja, hol lakik a két South Park-alkotó, és szerepel a Comedy Central New York-i irodájának, valamint Parker és Stone kaliforniai produkciós irodájának címe is"

tisztára mint a kuruc.info

Köszönöm szépen, terjesszék csak a begyepesedett nézeteiket az arab világban, és na a filmeseket gyilkolásszák.

Tudom, southparkstudioson akartam megnézni, de le kellett töltenem.

talán mert nincs benne a vallásuk tanaiban nagyon erõsen kimondva hogy ne ábrázold Allahot és Mohamedet?

Cenzúrát kapott a rész, meg a fenyegetõ homepage is:)
Szánalom. Csak tudnám, hogy a keresztények, a buddhisták, a mormonok, a zsidók, Krisna hívõk,a taoisták (meg a Sea-man rajongók:D) miért nem fenyegetõznek ilyenek miatt.