1490
-
Monoton #210 Az nem pixel hanem a láthatatlan energia :D -
#209 Nah En mar toroltem is a jatekot. Nem jott be. Mindekinek tovabbi jo gyilkolaszast, Sziasztok! -
#208 ezt is alig bírtam összevadászni hogy pörgős lehessen :D szval jóóez xD -
#207 kiscit pixxel-es a pörgő karika :DDDD -
#206 nincs most melóm...
-
vzajcev #205 Ezt jól elchest-ted -
#204 én állat meg tegnap véletlen szétbontottam a zöld chest-em -
#203 questmob,kapsz hozzá egy pálcát odamész use-olod és szétcsapja egy ütéssel... -
Gibor #202 Rajta vagyok, lvl25 kell hozzá, folyamatosan megyek mert kéne egy magyar guild egységesen. Nem tudom szerintem 2-3nap és megvan, már lvl6-7 környékén eszembe jutott de lvl10 nél mentem el megnézni, megláttam mondom akkor most gyúrunk rendesen :D -
#201 ja, vagy henteljenek macskákat :D -
#200 Akkor ideális goldfarmerek, hajrá. :) -
#199 áhh, esélytelen :D itt mindenki sztahanovista :D -
vzajcev #198 Küggyé nekik is béta kulcsot /hátha/ -
#197 jah gyanús xD -
#196 talan még át tudnám paszírozni az ssl-en a játékot, de van egy olyan sejtésem hogy nem fogadná a főnökség kitörő lelkesedéssel :D -
#195 én is :( jobban mondva cask ülök a seggemen, és semmit nem csinálok, mert nincs meló :D na mind1 ezért is fizetnek -
#194 jó neked, én ilyenkor dolgozom :D -
WNW #193 Na, este en is megoldottam a problemat egy visszaolvasassal.. Erdekes ez a betakulcs, se a rendes oldalon a regisztracional, se a gamigo acc-nal egy fia szo nem esik rola, hogy az is kene.. Valahol biztos irjak, no de ahol a lenyeg tortenik, ott nem..
A karakterem ranger, claw-os, es Solina a neve.. Most rohangalok ossze-vissza a Caeles palace nevezetu varos szerusegben.. -
#192 Igen azok -
#191 aztakurva de komoly :DDD már alig várom hogy jól szétposszantsak egy iylet :D ő valami minibossnak tűnik...vagy tévedek?
F6-F10: nekem iylen social cuccoknak tűnnek mint /cheer meg /thanks meg hasonlók (vagy megint tévedek :D ) -
Tomy Lee #190 Szerintem hagyjuk meg open beta-ra a guild-et(mivel pár héten belül wipe lesz) viszont akkor szigorúan összehozunk 1-et!:)
-
#189 Sikerült legyőznöm annyira nem erős csak nagy és ijesztő. Azok pedig ilyen animációk -
#188 szép pókica :D
mi az az ott F6-F10-ig? -
#187 vagy feltornászod kis mobokkal a fury-t, és széjjelcsapod a zagyát a nagy ellenek :D -
#186 Jézusom mekkora pókkal küzdöttem, nem fért bele a kamerába.
Remélem látszódik mekkora vagyok hozzá képest
-
#185 partyba kell lecsapni -
#184 elakadtam :D
francért adnak küldinek sokkal erősebb mobot mint amit letudok ütni :D
aztán van ilyenből 3 is -
#183 én azzal tolom karddal, nekem bejön -
#182 láttam harcolni mobok ellen, a szokásos harcos jelek, lassan üt, nagyot. én meg azt nem szeretem. inkább gyorsan kisebbeket :) -
#181 a nagydarab drabális harcost kipróbáltátok? egy baltás/kardos nebgán agyalok...tapasztalatok? -
#180 A cseten healer kasztot emlegetnek, majd kiderül.
Amit gyengének érzek az a szokásos mmorpg betegség: az end game content.
A térképeket nézegetve sajnos nem túl meggyőző, de ne legyen igazam. -
Pupuci #179 Bizony-bizony.A mage-nek nevezett ( csúfolt? ) kari hamar elfogy.Pedig a körpengék nagyon látványosak ;) Én is váltottam, karmos macával tolom.
Kipróbáltam tőrrel is és szerintem a karom durvább.
Kíváncsi leszek arra, hogy a kreálásnál mit rejt a kérdőjel de az biztos, hogy nagyon kellene healer / buffer / igazi mage.
Guild ? -
navahok #178 Kaszás mage-el nyomom lvl 5 eddig -
#177 jah az baja a mage-nak :( 2 master corpse leverése 9es szinten, és már nyomni kell a meditálást :/ -
#176 Én is Dagger Ranger. -
#175 Jah, a Csontozó Rozi.
Ahogy néztem a Mage hamarabb "lemerül", még akkor is ha rendesen gépészkedik az ember és egyszerre fogy el a HP,MP,SP triót.
Jelentős damage különbséget meg nem tapasztaltam, de ez csak alacsony szintű (mindkettő lvl 16) tapasztalat. -
#174 a csajjal? akinek a bokáján van a 2 penge? gondoltam este megnézem mit tud, de a mage-el nagyon beindult a járókelő hullák hentelése :D -
#173 A késes ranger-rel szerintem kicsit könnyebb PvE-zni. -
Monoton #172 Szinten Mage :D -
#171 én is mage-el nyomom :D a körpengékkel. nagyon vad :P