1490
  • Monoton
    Az nem pixel hanem a láthatatlan energia :D
  • TopGun
    Nah En mar toroltem is a jatekot. Nem jott be. Mindekinek tovabbi jo gyilkolaszast, Sziasztok!
  • pxxl
    ezt is alig bírtam összevadászni hogy pörgős lehessen :D szval jóóez xD
  • gfreak
    kiscit pixxel-es a pörgő karika :DDDD
  • pxxl
    nincs most melóm...

• vzajcev
    Ezt jól elchest-ted
  • Tatyla
    én állat meg tegnap véletlen szétbontottam a zöld chest-em
  • Tatyla
    questmob,kapsz hozzá egy pálcát odamész use-olod és szétcsapja egy ütéssel...
  • Gibor
    Rajta vagyok, lvl25 kell hozzá, folyamatosan megyek mert kéne egy magyar guild egységesen. Nem tudom szerintem 2-3nap és megvan, már lvl6-7 környékén eszembe jutott de lvl10 nél mentem el megnézni, megláttam mondom akkor most gyúrunk rendesen :D
  • gfreak
    ja, vagy henteljenek macskákat :D
  • 0Fritz0
    Akkor ideális goldfarmerek, hajrá. :)
  • gfreak
    áhh, esélytelen :D itt mindenki sztahanovista :D
  • vzajcev
    Küggyé nekik is béta kulcsot /hátha/
  • pxxl
    jah gyanús xD
  • gfreak
    talan még át tudnám paszírozni az ssl-en a játékot, de van egy olyan sejtésem hogy nem fogadná a főnökség kitörő lelkesedéssel :D
  • pxxl
    én is :( jobban mondva cask ülök a seggemen, és semmit nem csinálok, mert nincs meló :D na mind1 ezért is fizetnek
  • gfreak
    jó neked, én ilyenkor dolgozom :D
  • WNW
    Na, este en is megoldottam a problemat egy visszaolvasassal.. Erdekes ez a betakulcs, se a rendes oldalon a regisztracional, se a gamigo acc-nal egy fia szo nem esik rola, hogy az is kene.. Valahol biztos irjak, no de ahol a lenyeg tortenik, ott nem..
    A karakterem ranger, claw-os, es Solina a neve.. Most rohangalok ossze-vissza a Caeles palace nevezetu varos szerusegben..
  • Rowlend
    Igen azok
  • gfreak
    aztakurva de komoly :DDD már alig várom hogy jól szétposszantsak egy iylet :D ő valami minibossnak tűnik...vagy tévedek?

F6-F10: nekem iylen social cuccoknak tűnnek mint /cheer meg /thanks meg hasonlók (vagy megint tévedek :D )
  • Tomy Lee
    Szerintem hagyjuk meg open beta-ra a guild-et(mivel pár héten belül wipe lesz) viszont akkor szigorúan összehozunk 1-et!:)
  • Rowlend
    Sikerült legyőznöm annyira nem erős csak nagy és ijesztő. Azok pedig ilyen animációk
  • pxxl
    szép pókica :D
    mi az az ott F6-F10-ig?
  • pxxl
    vagy feltornászod kis mobokkal a fury-t, és széjjelcsapod a zagyát a nagy ellenek :D
  • Rowlend
    Jézusom mekkora pókkal küzdöttem, nem fért bele a kamerába.
    Remélem látszódik mekkora vagyok hozzá képest
  • MR ME
    partyba kell lecsapni
  • allock #184
    elakadtam :D
    francért adnak küldinek sokkal erősebb mobot mint amit letudok ütni :D
    aztán van ilyenből 3 is
  • MR ME
    én azzal tolom karddal, nekem bejön
  • pxxl
    láttam harcolni mobok ellen, a szokásos harcos jelek, lassan üt, nagyot. én meg azt nem szeretem. inkább gyorsan kisebbeket :)
  • gfreak
    a nagydarab drabális harcost kipróbáltátok? egy baltás/kardos nebgán agyalok...tapasztalatok?
  • 0Fritz0
    A cseten healer kasztot emlegetnek, majd kiderül.

Amit gyengének érzek az a szokásos mmorpg betegség: az end game content.
    A térképeket nézegetve sajnos nem túl meggyőző, de ne legyen igazam.
  • Pupuci
    Bizony-bizony.A mage-nek nevezett ( csúfolt? ) kari hamar elfogy.Pedig a körpengék nagyon látványosak ;) Én is váltottam, karmos macával tolom.
    Kipróbáltam tőrrel is és szerintem a karom durvább.

Kíváncsi leszek arra, hogy a kreálásnál mit rejt a kérdőjel de az biztos, hogy nagyon kellene healer / buffer / igazi mage.

Guild ?
  • navahok
    Kaszás mage-el nyomom lvl 5 eddig
  • pxxl
    jah az baja a mage-nak :( 2 master corpse leverése 9es szinten, és már nyomni kell a meditálást :/
  • Rowlend
    Én is Dagger Ranger.
  • 0Fritz0
    Jah, a Csontozó Rozi.
    Ahogy néztem a Mage hamarabb "lemerül", még akkor is ha rendesen gépészkedik az ember és egyszerre fogy el a HP,MP,SP triót.
    Jelentős damage különbséget meg nem tapasztaltam, de ez csak alacsony szintű (mindkettő lvl 16) tapasztalat.
  • pxxl
    a csajjal? akinek a bokáján van a 2 penge? gondoltam este megnézem mit tud, de a mage-el nagyon beindult a járókelő hullák hentelése :D
  • 0Fritz0
    A késes ranger-rel szerintem kicsit könnyebb PvE-zni.
  • Monoton
    Szinten Mage :D
  • pxxl
    én is mage-el nyomom :D a körpengékkel. nagyon vad :P