1490
-
#250 igen, nem túl meggyőző...de sanszos hogy ez még csak a minimálosztás az elején..mondjuk fegyverek terén sem volt túl nagy a választék eddig...pl trooper's vs imperial atk rating vs atk :D -
Monoton #249 Lehet ismételhető küldi :D -
#248 Azt hiszem találkoztam egy buggal de nem biztos. Van egy küldetés amit már harmadszorra kapok meg és mindig ugyan az. -
Monoton #247 Nagyobb szinten több a választék ruha és fegyver terén? Kis szinten az hogy, az egyik ruha +10 def-et a másik meg +100 hp-t ad elég sovány. -
#246 ja, akkor ez a deathblow :DDD jót oszt a benga is :D -
#245 ilyet majd kapsz kardos fószerhoz is :) -
#244 most reggel én is kreáltam egy böszmét karddal..idáig tetszik..nem olyan vészesen lassú a csávó (persze az adrenalin rush segít)..
@Fritz: ez vmi deathblow mozdulat? -
#243 Billentyű kiosztását lehet valahol változtatni?? -
Tomy Lee #242 Profi:-) -
-
Gibor #240 Hát néha akad egy-kettő... De szerintem az direkt ilyen party quest lenne, de akkor jelezni kellene... -
#239 azért vannak szopatós küldik, döglődöm megfele sokszor :S -
#238 pénz fogy mint állat :/
nem érdemes meghalni és vissza megvenni az elvesztett xp-t :D -
#237 igaz, poénfika félretéve, banner fasza ;) -
Tomy Lee #236 -
#235 Köszi szépen -
#234 http://martialempires.gamigo.com/beta/ -
#233 Szedtem arról az oldalról beta keyt.Hova kell azt beírni h tudjak gamelni? -
#232 -
Gibor #231 Jaja bőven jó :D köszi pixxel :D és a munka helynek ahol ennyire unatkozik az ember :D -
#230 ez egy GM no para -
#229 Jó lett a banner -
#228 ezt énis láttam ebbe a faluba ma, nincs élete az tuti :D -
Gibor #227 Hogy ezt most megkérdezhesd :D
Am biztos díííísz :D mert úúgy szebbb -
#226 ha esetleg a nagyot bennfelejti valakiben a csata közben -
#225 minek van az oldalán még 4 kard? -
#224 pont ez történt velem is :DDD
Rowlend: aztasúlyos :DDD lehet beleölt pár órácskát :DDD
Gibor: legyen igazad :D bízom benne :D -
Gibor #223 2. -
#222 kocka innen látom :D vagy GM :D -
#221 Hát volt bőven unalmas quest, Nagyon rá kéne vennem magam hogy újra kezdjem. Jó a 14es szint nem olyan nagy de nézzétek meg őt:
-
Monoton #220 Allods Online-al elkövettem azt a hibát hogy CB alatt gyorsan fejlődtem, majd jött a wipe és OB-re elment a kedvem a játéktól :D -
#219 inkscape na...nem lightscape :DDD
színkezelés..hmm...xcalib megoldja:DDDD -
Gibor #218 Hát szerintem nem lesz wipe, eddig amiket próbáltam ott nem volt... De őszinte leszek, ne legyen igazad :P Már kezdem egész jól kiismerni a játékot lassacskán, mármint hogy mi micsoda stb.... hát mitne mondjak elég tartalmas lesz ez későbbiekben (lvl 20,30+) -
#217 corelnak mi nem ad gyomrost? :D nagy bughalmaz az egész -
Monoton #216 És a színkezelése milyen? :) -
#215 ja, ívírni fasza...nézzel rá erre a lightscape-re is, ad egy gyomrost a corelnek...amit idáig illustratorban nyomtam, azt ez is megcsinálja simán..és még gyorsabb is (bár ha egy fasza almán tolod, akkor ez nem is számít)
Gibor: úgyis jön majd a kasza mindenkire :D aztán OBn már mégéri teperni lv25-ért :DDD -
vzajcev #214 Na ezért pörög ilyen tutin xD -
#213 dolgozok vagy mi :D nemtok jáccani :(
na most játszhatnék, mert mindenki elment, én meg 6ig itt vagyok :)
be kell rakatni bannerba, vagy kérek HG jogot vagy mittomén.
#211: nemtom nálam az illustrator van, meg a corel is nagon ritkán. leginkább vonalkód miatt, meg az ívre írás jó még benne, másra nem használom :) -
Gibor #212 Nagyon ráérsz látom :D Én küzdök a lvl25ért te meg bannert csinálsz :D Nembaj szerintem bőven jó legalábbis ideiglenesnek főleg.
Hmm
Minden szabad időmet amit játékra tudok fordítani azt erre fordítom, ritkán van olyan játék ami ennyire lefoglal :D:D -
#211 hát vektorizáld :DDDD úgyis ráérsz, rajzold át szépen, ha már nem akarsz vmi tracert használni :DDD
tényleg, tök nem idevágó kérdés: InkScape-et próbáltad-e már? ha igen, akkor vélemény? én asszem lecserélem az Illut/Corel-t ;)