1490
-
Tomy Lee #290 Battleground-os coin-t váltott már be v.ki?
Merre lehet?Melyik npc-nél? -
Monoton #289 Én most egy kaszással aprítok. Az se rossz :D -
#288 ja nincs nagyon értelme venni, jönnek azok maguktól mindig -
#287 nem vettem észre h lassabb lenne, skillek jóak :D -
Gibor #286 Öööö, átalakítani tudod azt hiszem... Mármint valami anyaggá lehet alakítani, bár annyi féle kombináció van hogy így most nem tudom megmondani :D -
Pupuci #285 A cuccokat ( fegyó, ruha, mittudomén ) nem lehet szétszedni "alkotó elemeire" ?? -
Gibor #284 Idővel biztos... de mob ok is dobnak... -
#283 ne vegyél semmi fegyvert se ruhát
mobokból esnek sokkal jobbak -
#282 Lesz olyan quest ami 15ös ruhát ad? Nem akarom megvenni 9600ért -
Gibor #281 Na látom kezd beindulni a tápig :D Ideje :D
Előzményekhez, hát még egyenlőre kevés a választék de hát ez még CB, remélem mire "kiadják" a játékot azért több választék lesz ruha téren, persze ne csak ruha legyen több :D
Na én meg kezdem úgy érzem a mai futamot :D:D -
#280 nem lasabb a kardnál? és a skillek ott is jófélék? -
#279 -
#278 lehet, énis szórakoztam a könyvekkel
énis karddal kezdtem, de utána kaptam egy elég tápos baltát amit azóta 1 kard se tudott lefőzni szal maradt az :D -
#277 ja juteszembe:
és hogy miért? mert te most melóban is játszogatsz (megszakad a szívem hogy akad, de igazán ) én meg várhatok megint estig -
#276 elvileg -
#275 óóó, baltás gyilkos lettél? én kardforgató vagyok...ha most menet közben váltok fejszére, akkor az első két unlockolt skillem ami kardra van gondolom nem resetelődik magától...de könyvvel lehet, nem? -
#274 nincsen valakinek 1 vagy 2 fölösleges beta kulcsa? már nem lehet szerezni azon az oldalon ami a 44-es hozzászólásba van. előre is köszi annak aki adna egyet. -
#273 xp-gold-item -
#272 a strike and crit-re gondolsz? én azt haygtam egyesen, az axe damage-t toltam fel keményen :D -
1024x768*16 low minden xD és így is szaggat a melóhelyi gépen. be kell hoznom egy vga-t :/ -
#270 olyan cuccokat lootoltam h beszartam :D lvl 10 körül már 200+ volt a támadás :P minnyá megnézem most hogy áll. -
#269 szintén xp :) még a Magenek húztam item-et, de semmi extrát nem adott be...jöjjön csak az xp :D -
Monoton #268 Nekem 1x jott egy lada, de az invertoryba nem tette be -.- -
#267 itemre sztem nem éri meg legalább is nekem nem adott be semmi jót. lootból sokkal jobb cuccok vannak. -
#266 gold -
Monoton #265 item és gold -
#264 xp :) -
#263 XP ofkorsz -
#262 baszki
na majd a jackpot beadja :D
tényleg, ki mire pörgeti a jackpotot? -
#261 Ez végzetes, kezdj új karit -
#260 paszmek véletlenül kidobtam a kezdő HP üccsit. 11 darabot -
#259 szintén ratingre szavazok...alapt atk+def úgyis nő szépen magától meg alapból adja a vért+a fegyver, a rating viszont esélynövelő, az meg mindig jól jön :D
tényleg kula, mikor beadta neked azt a skillt hogy +1% crit, azt te nyomtad amíg bírtad skillponttal? mert én bizony rávertem ötöt...és már ez is érezhető ;) -
#258 Van aki meg a HP-ra esküszik és csak azt pakol magára. -
#257 A defense rt növeli az evesion esélyét, míg a sima defense a bekapott sebzést csökkenti százalékosan.
Szerintem a defense rt a jobb, mert "látványosabban" lehet növelni és olyan 25% evasion már igencsak jól tud jönni. -
Tomy Lee #256 Sz.tem low lvl normal defense, nagy szinten + pvp-re pedig rengeteg rating(insignia,inscription még hozzá) -
Tomy Lee #255 Sose voltam tank beállítottságu de ha jól tudom 5 rating=1 defense viszont a rating-el nagyobb eséllyel lehet hárítani kritikus találatokat pl,nagyobb a parry esély is rt-el -
#254 ezeket énse értem nagyon -
#253 melyik jobb a defense 10 cucc vagy a defense rt. 29? -
Tomy Lee #252 Magas szinten sz.tem elég durva gear-eket lehet majd craft-olni sz.tem.
Minden craft-olt item megosztható bárkivel.Lehet vele kereskedni is.. -
Tomy Lee #251 Igazán a Soul-al és inscription-al+insignia-val tudsz upgrad-elni.Azokkal viszont nagyon.
Ott vannak mindezek mellett az ability-k is.Itt nem az ilyen-olyan full stat-os armor-okon ill.fegyvereken van a hangsúly