1490
  • Tomy Lee
    Battleground-os coin-t váltott már be v.ki?
    Merre lehet?Melyik npc-nél?
  • Monoton
    Én most egy kaszással aprítok. Az se rossz :D
  • MR ME
    ja nincs nagyon értelme venni, jönnek azok maguktól mindig
  • MR ME
    nem vettem észre h lassabb lenne, skillek jóak :D
  • Gibor
    Öööö, átalakítani tudod azt hiszem... Mármint valami anyaggá lehet alakítani, bár annyi féle kombináció van hogy így most nem tudom megmondani :D
  • Pupuci
    A cuccokat ( fegyó, ruha, mittudomén ) nem lehet szétszedni "alkotó elemeire" ??
  • Gibor
    Idővel biztos... de mob ok is dobnak...
  • allock #283
    ne vegyél semmi fegyvert se ruhát
    mobokból esnek sokkal jobbak
  • Rowlend
    Lesz olyan quest ami 15ös ruhát ad? Nem akarom megvenni 9600ért
  • Gibor
    Na látom kezd beindulni a tápig :D Ideje :D

Előzményekhez, hát még egyenlőre kevés a választék de hát ez még CB, remélem mire "kiadják" a játékot azért több választék lesz ruha téren, persze ne csak ruha legyen több :D
    Na én meg kezdem úgy érzem a mai futamot :D:D
  • gfreak
    nem lasabb a kardnál? és a skillek ott is jófélék?
  • pxxl
  • MR ME
    lehet, énis szórakoztam a könyvekkel
    énis karddal kezdtem, de utána kaptam egy elég tápos baltát amit azóta 1 kard se tudott lefőzni szal maradt az :D
  • gfreak
    ja juteszembe:

és hogy miért? mert te most melóban is játszogatsz (megszakad a szívem hogy akad, de igazán ) én meg várhatok megint estig
  • pxxl
    elvileg
  • gfreak
    óóó, baltás gyilkos lettél? én kardforgató vagyok...ha most menet közben váltok fejszére, akkor az első két unlockolt skillem ami kardra van gondolom nem resetelődik magától...de könyvvel lehet, nem?
  • aaasdd
    nincsen valakinek 1 vagy 2 fölösleges beta kulcsa? már nem lehet szerezni azon az oldalon ami a 44-es hozzászólásba van. előre is köszi annak aki adna egyet.
  • MR ME
    xp-gold-item
  • MR ME
    a strike and crit-re gondolsz? én azt haygtam egyesen, az axe damage-t toltam fel keményen :D
  • pxxl

1024x768*16 low minden xD és így is szaggat a melóhelyi gépen. be kell hoznom egy vga-t :/
  • pxxl
    olyan cuccokat lootoltam h beszartam :D lvl 10 körül már 200+ volt a támadás :P minnyá megnézem most hogy áll.
  • gfreak
    szintén xp :) még a Magenek húztam item-et, de semmi extrát nem adott be...jöjjön csak az xp :D
  • Monoton
    Nekem 1x jott egy lada, de az invertoryba nem tette be -.-
  • pxxl
    itemre sztem nem éri meg legalább is nekem nem adott be semmi jót. lootból sokkal jobb cuccok vannak.
  • Rowlend
    gold
  • Monoton
    item és gold
  • pxxl
    xp :)
  • 0Fritz0
    XP ofkorsz
  • gfreak
    baszki

na majd a jackpot beadja :D

tényleg, ki mire pörgeti a jackpotot?
  • Solid Snake
    Ez végzetes, kezdj új karit
  • pxxl
    paszmek véletlenül kidobtam a kezdő HP üccsit. 11 darabot
  • gfreak
    szintén ratingre szavazok...alapt atk+def úgyis nő szépen magától meg alapból adja a vért+a fegyver, a rating viszont esélynövelő, az meg mindig jól jön :D

tényleg kula, mikor beadta neked azt a skillt hogy +1% crit, azt te nyomtad amíg bírtad skillponttal? mert én bizony rávertem ötöt...és már ez is érezhető ;)
  • 0Fritz0
    Van aki meg a HP-ra esküszik és csak azt pakol magára.
  • 0Fritz0
    A defense rt növeli az evesion esélyét, míg a sima defense a bekapott sebzést csökkenti százalékosan.
    Szerintem a defense rt a jobb, mert "látványosabban" lehet növelni és olyan 25% evasion már igencsak jól tud jönni.
  • Tomy Lee
    Sz.tem low lvl normal defense, nagy szinten + pvp-re pedig rengeteg rating(insignia,inscription még hozzá)
  • Tomy Lee
    Sose voltam tank beállítottságu de ha jól tudom 5 rating=1 defense viszont a rating-el nagyobb eséllyel lehet hárítani kritikus találatokat pl,nagyobb a parry esély is rt-el
  • MR ME
    ezeket énse értem nagyon
  • pxxl
    melyik jobb a defense 10 cucc vagy a defense rt. 29?
  • Tomy Lee
    Magas szinten sz.tem elég durva gear-eket lehet majd craft-olni sz.tem.

Minden craft-olt item megosztható bárkivel.Lehet vele kereskedni is..
  • Tomy Lee
    Igazán a Soul-al és inscription-al+insignia-val tudsz upgrad-elni.Azokkal viszont nagyon.
    Ott vannak mindezek mellett az ability-k is.Itt nem az ilyen-olyan full stat-os armor-okon ill.fegyvereken van a hangsúly