Javít elődje hibáin a Two Worlds II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Pl. téged, elvégre írtál :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hopp, a második bekezdés Tinmannek szólt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Engem sem érdekel. Kevés eredeti játékom van, de a Two Worlds köztük volt. Aztán néhányat eladtam (azóta persze vettem egy Dragon Age-et, meg egy Risent).

Two Worldsöt azért adtam el, mert nem kellett, annyira nem jó, hogy megmaradjon, de összességében jó játék. Ja és csak jelzem, hogy az egyjátékos kampányhoz is regisztrálni kellett. Ezért is vettem meg.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Na, megint egy önjelölt szoftverrendõr 😊
Szerinted bárkit is érdekelsz?

Nincs már meg. Vedd akkor wareznak, nem nagyon izgat, hogy bizonygassam.

Megjelenésekor valóban nagyon bugos volt a játék. Ezért a csalódott játékosok megfogalmazása.

Tinman
Képet... SG hátérrel, addig csak lufi ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na szóval ezért jobb ez: Two_Worlds-Razor1911
Simán végiglovaoltam mindenhol.

És nem tudom milyen csalódott gémerekrõl van szó, de nekem nagyon tetszett az elsõ rész. Örülök, hogy lesz II.
Csak szólok, hogy eredeti volt. Máskor kérdezz okoskodás elõtt.

Tinman
Legközelebb ezzel próbáld

ne ezzel

Two_Worlds-Razor1911 <#ejnye1>

Nekem nagyon tetszett az elsõ rész. Tavaly vittem végig (áprilisban). Egyetlen dolog zavart: nem tudtam teljesen kipörgetni, mert az utolsó földdarabka nem jelent meg, ergo nem tudtam befejezni az utolsó elõtti fõküldetést.