Újabb Battle.net tisztogatás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a WC 3 ROC/FT abban tuttira nem lehet csalni, vagy van valami alkalmazas ami segit optimalizalni az egysegeket harc kozben?
"Az, bazdmeg, NEM igaz, hogy a magyar az egy csíter nemzet, ezt ÉN kérem ki magamnak"

Az tök jó hogy te kikéred magadnak, rajtad kívül még van pár millió magyar, azokról honnan tudod? a gárdád ellenõrizte õket? Én is kijelenthetem hogy a Földön kívül nincs élet, csak elég szarul hangzana mivel nem láttam az univerzum összes többi bolygóját.
Ha meg egy francia azt mondaná magáról, valszeg mindenki körberöhögné, és ennyi. Attól hogy magyar vagy (vagy akármi), még nem kell magyarkodni. Ez olyan mint a feminizmus. Oké hogy a nõk nõk de miért kell emiatt tüntetni? Evidencia

ahol a Rosszabbik 12 százalékot ér el ott elég sok agyhalott kell hogy legyen

Idióta kockák, szopassátok egymást, tényleg ennyi agyhalott él itt?
Minimum túloztok...

Én évekig játszottam egy bizonyos játékkal multiban, és voltak jópáran magyarok is. Soha nem csalt közülünk senki. Mondjuk ez CoD-hoz képest jóval kisebb közösséget jelentett. CoD2-ztem is rövid ideig, most a 4-el játszom idõnként, de én nem vettem észre, hogy a magyarokkal akkora baj lenne, ahogy ti beállítjátok (mondjuk nem is vagyok klánban, tehát "war-ozni" nem szoktam, szóval ez a része passz).

Hegi90
mi? <#fejvakaras>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szerintem ti festitek magatokat...

Hegi90
Énse szoktam letagadni, hogy magyar vagyok, meg nem is szoktam szidni semmilyen népet, de magyarokkal meg oroszokkal (vaj' miért?) én se szívesen játszok...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

dronkZero
Akkor most nézd meg, hogy ki veri a mellét, hogy mekkora magyar! Segítek: az a kis pondró, akit védelmedbe vettél. (#13)

Közben meg nemzetközi mezõnyben, nagy nyilvánosság elõtt gyalázza a hazáját, meg a honfitársait.

Szépen leírtad, hogy miért egy féreg, igen.

Az, bazdmeg, NEM igaz, hogy a magyar az egy csíter nemzet, ezt ÉN kérem ki magamnak! Ellenben egy magyar szájából nemzetközi szinten felér egy vallomással. Neked a továbbiakban mi lenne a véleményed, ha jönne egy francia, aztán közölné, hogy "ja, mi franciák ilyen csíter köcsögök vagyunk"?

És leszarom, hogy a magyarok nagy részére igaz CoDban. Õk is ugyanekkora csúszómászók, ha így képviselik Magyarországot nemzetközi szinten.

De az ilyen kijelentésekkel pontosan ugyanarra a szintre süllyedtek.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

csuszi
...és soha nem is fogom letagadni. de nem is leszek szemellenzõs, hibáink vannak, lesznek, voltak.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ha egy kicsit is tájékozottabb lennél, talán nem beszélnél ökörséget. a cb-én messze a legrohadékabbak a magyarok, csalnak, flémelnek, tiszteletlenek, vereséget nem fogadják el, ott szabálytalankodnak ahol tudnak, moráljuk a béka segge alatt van. ez tény, lehet ellene ágálni, de felesleges. lassan azért nem tudok wart leszervezni, mert látják hogy magyar vagyok. én ugyan nem tagadom le magyarságom, de szégyenkezni szégyenkezem. és az olyanok miatt is mint te, akik azért kurva anyáznak, mert nem ugyanaz a véleményük mint neked. tipikus nacionalista magatartás, aki nem áll be a sorba, az áruló.
ui.: nálam nem az a magyar, aki veri a mellét hogy nagy magyar, aki száz nemzedékkel ezelõtt is magyar volt, hanem aki tisztességesen beszéli anyanyelvünk, magyarnak vallja magát, és tesz a hazájáért. akkor is ha ír a szülõje, vagy bantu néger. de gondolom jobbik felé nem ez a szokás, akik egy Neumann Jánost, vagy Teller Edét letagadnának, mert zsidó (sor végtelen, hála isten).

MJ rulz Pink Team The Only One

WAR az melyik játék is jelen esetben?

tudjátok az ilyen Rosszabbikosoknak csak az magyar aki benne van a Rosszabbikban...

ffxi
Mi már nem is WAR-zunk magyarokkal. És nem egyszer történt, hogy WAR keresve. Kérdezték tõlem: From? Válasz: Hungary. Õk: Then no war. thanks!

Ez mindent elárul.

Fákjúal!

gondolom árpádsávos wc papírral törlöd a segged minden nap.
vigyázz a szádra, fõleg ha a magyarokat akarod védeni, mutass jobb példát. már feltéve, ha magyar vagy egyáltalán, és nem csak szeretnéd azt hinni.

Kezeltesd magad öreg. Mit akarsz kompenzálni?

Nem vagyok magyar? Azt hiszem kevés ember van itt Magyarországon, aki messzebb tudna menni a családfáján mint én és végig magyar õsöket tudna felmutatni.

És azt akkor hogy is gondoltad, hogy egy magyar asszonyt lekurvázol? Kurva ország?
Sötét barom iq light...

mi haverral úgy csaltunk, hogy egyik eldobott valamit, másik felvette, és az aki eldobta, folyamat leállításával lépett ki (így nem mentõdött), tehát a cucc megmaradt neki is 😄 bár ezt lanban csináltuk, de gondolom online is menne, mivel a mentést nem online tárolja.

Anno énis maphackeltem D2ben, lehet most kaptam volna a banánt <#eplus2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

"Hungarian=cheater national" ????

Barátom, te nem vagy normális...
na, újabb Rosszabbik-os. éljen a Rosszabbik!

dronkZero
Nem jogi értelemben beszélek, leszarom, hogy az öltönyösök szerint mi számít bûnnek. Magyarként ilyet mondasz nyilvánosan, hogy a magyarok mind csalók?

Ja, hogy nem magyar vagy? Akkor meg csak szimplán a kurva anyádat!

Hulljon a férgese.. 😄
dronkZero,

Ebben mi is a hazaárulás? Tisztában vagy te a fogalmakkal? Nézz már utána a törvényben, hogy mi a hazaárulás definíciója...

Ettõl függetlenül az összes cheater egy kis pondró, és nagyon helyes a kitiltásuk

Egyetértek az elõttem szólóval. Szégyen, amit mûvelsz. <#levele> De legalább angolul talnulnál meg minimális szinten...

Az a druva, hogy meg sem érzik hogy 300.000 gamert kidobnak...
dronkZero
Csak szólok, mielõtt nagyobb bajod lesz belõle, hogy a hazaárulás sokak szemében nagyobb bûn, mint csalni egy játékban. Az egész nemzetet nevezed kollektívan bûnösnek, te szarházi köcsög?!

Az már csak a hab a tortán, hogy milyen baszott büszke vagy a nulla angoltudásodra, közben három kibaszott szót nem tudsz helyesen leírni.

Errõl ez a "klasszikus" jut eszembe 😄

Törlik a WOW accountot
ffxi
Az összes csíternek az üzenem: Hoppá!

Igaz én COD 2-be utazok, de akkor is. Néha már fáj és külföldinek álcázva angolul írok, hogy: "Hungarian=cheater national"

Egybõl kussolt a vérpistike és a többiek is bátrabban lépnek fel ellene 😄DD

Fákjúal!