13
-
kalapos01 #13 Most komolyan. Szerintem létezik ember a FÖldön, aki nagy elvárással indult neki? -
#12 Nemtudom szerintem jó film volt. az a baj hogy sokan túl nagy elvárással indultak neki a filmnek azért csalódtak benne. Én csak Jennifer Aniston (L) miatt néztem meg, aki mellesleg még mindig nagyon jól néz ki ahhoz képest hogy már túl van a 40en. Szerintem egy könnyed délutáni kikapcsolódásnak elmegy a film. -
#11 ilyen elvárásaid SGn ne legyenek :D -
#10 Érdekes, hogy mikor én hívtam fel erre a figyelmet, jöttek páran, és elneveztek "nyelvtan nácinak". -
lcee #9 Azon a kaszinós képen elég jól átlátszik Jennifer blúza. :)
Kicsit jobban átlátszott volna a film is jobb lett volna :)
-
bippo #8 Könnyed kis vasárnapi ebéd utáni tévéfilm. Egynek jó.
Én csak a színészek miatt néztem meg, nem volt extázis, de csalódás sem.
Butler nagyon csúnyán eszi a taco-t, Aniston viszont még mindig elég formás :) -
Moonchild #7 Szerintem ez a film indul a legrosszabb film kategóriában az év végén! Nincs igazam? -
opeca #6 Marha érdekes film lehet, biztos megéri moziban megnézni:) -
Yany #5 Ez az "unszimpatikus" szó sokkal szebb _antipatikus_ formában? Egy cikk írásakor érdemes figyelembe venni. -
#4 "sikerült két, abszolút unszimpatikus (gyógyszerészellenesek, ide lőjetek!) figurát papírra vetni,"
BUMMM A FEJBE! Már annyire trendiek vagyunk, hogy elfelejtünk írni/beszélni? -
goger #3 a film nekem egyébként tetszett, nem unatkoztam rajta egy percig sem, épp annyira poénos mint egy átlagos mai vígjáték. sem több sem kevesebb! -
#2 pont erre gondoltam én is , már nem sok van neki hátra Hollywodba -
AZTA #1 vénlány lesz már lassan ez is :D