13
  • kalapos01
    Most komolyan. Szerintem létezik ember a FÖldön, aki nagy elvárással indult neki?
  • Hunter of Deer
    Nemtudom szerintem jó film volt. az a baj hogy sokan túl nagy elvárással indultak neki a filmnek azért csalódtak benne. Én csak Jennifer Aniston (L) miatt néztem meg, aki mellesleg még mindig nagyon jól néz ki ahhoz képest hogy már túl van a 40en. Szerintem egy könnyed délutáni kikapcsolódásnak elmegy a film.
  • bertino
    ilyen elvárásaid SGn ne legyenek :D
  • Chocho
    Érdekes, hogy mikor én hívtam fel erre a figyelmet, jöttek páran, és elneveztek "nyelvtan nácinak".
  • lcee
    Azon a kaszinós képen elég jól átlátszik Jennifer blúza. :)
    Kicsit jobban átlátszott volna a film is jobb lett volna :)

• bippo
    Könnyed kis vasárnapi ebéd utáni tévéfilm. Egynek jó.
    Én csak a színészek miatt néztem meg, nem volt extázis, de csalódás sem.
    Butler nagyon csúnyán eszi a taco-t, Aniston viszont még mindig elég formás :)
  • Moonchild
    Szerintem ez a film indul a legrosszabb film kategóriában az év végén! Nincs igazam?
  • opeca
    Marha érdekes film lehet, biztos megéri moziban megnézni:)
  • Yany
    Ez az "unszimpatikus" szó sokkal szebb _antipatikus_ formában? Egy cikk írásakor érdemes figyelembe venni.
  • azirafael
    "sikerült két, abszolút unszimpatikus (gyógyszerészellenesek, ide lőjetek!) figurát papírra vetni,"

BUMMM A FEJBE! Már annyire trendiek vagyunk, hogy elfelejtünk írni/beszélni?
  • goger
    a film nekem egyébként tetszett, nem unatkoztam rajta egy percig sem, épp annyira poénos mint egy átlagos mai vígjáték. sem több sem kevesebb!
  • bakvarnyu
    pont erre gondoltam én is , már nem sok van neki hátra Hollywodba
  • AZTA
    vénlány lesz már lassan ez is :D