A Ubisoft megszünteti a kézikönyvet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le fog amortizálódni. Na jó nem 2-3 év, de 5 év múlva gyere vissza ebbe a posztba, és akkor már írhatod, hogy hú bazz,igazad volt, tényleg...
Khm AC2. Nagyon rég nem kötött le játék ennyire.

Ez sajnos így van. Az új Ghost Recon játékról is azt lehetett olvasni, hogy az akció és a pergõsebb játékmenet kerül elõtérbe (a trendeknek megfelelõen), szemben az elõzõ részek taktikázósabb játékmenetével.

ezek milyen barmok, egyébként ott baszták el, hogy megszüntették azt hogy minden játék baromi szép meg hangulatos dobozban volt egy jó kis egycenti vastag kézikönyvvel váá

A blizz fejesei 10 dodoert az anyjukat is eladnak.....
Sheltem
Az Ubisoft mostani játékai annyira egyszerûek és addiktivitás hiányában szenvedõek,csillogó villogó grafikákkal, hogy nem is nagyon lenne mit írni a kézikönyvekbe...

Hálistennek a Blizzard nem indult el ezen az úton(még legalábbis).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Atkamon
Úgy beszél itt mindenki a DRM-rõl, mintha az Ubinak csak a PC adná minden bevételét😄 Közben az kb a 10%-a az egésznek... Nem fog becsõdölni a cég, szimplán nem fognak PC-re játékot csinálni, a konzolos verziókba meg nem raknak kézikönyvet.

Törölt felhasználó
Jó ronda a logójuk,utálom az ubi-t mostmár..
Pedig régen jó gémeket adtak ki anno ps2-re is,áig megvan a 187 ride or die,néha átjönnek haverok nosztalgiázni😄
egy szépen kidolgozott kézikönyv - a borítóval, a lemez nyomásával együtt - vonzerõ a dobozos változat mellett. egy szép kiadás olyasmi, amit sokan szívesen feltesznek a polcra (hasonlóan a könyvekhez).
ez és a lemez ellenõrzése a digitális terjesztés felé terel, és van rá sansz, hogy nem egy ember fogja úgy gondolni, hogy ha már a polcra nem lehet feltenni, akkor már talán inkább nem is fizetne érte: letölteni ingyen is lehet...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Szeretem a kézikönyveket, míg telepít a játék, beülök szarni a budira és olvasom.
A legviccesebbek azok a kézikönyvek, amik teljesen egy izgalmas háttértörténetet írnak, misztikus kombinálásokkal, feltesz kérdéseket a játékosnak: "kiben bízhatsz?" "Számíthatnak rád a társaid?"...a játék meg kimerül annyiban, hogy mész jobbra és ugrálsz...
Hajrá környezetvédelem.Az hogy a DRM miatt meg kellett egy rakat szerverközpont meg ilyesmi az mennyire "zöld"? 😊

Lost Lont
Én már azt sem bírom, hogy a játékok olcsóbb kiadásaiból kihagyják a kézikönyveket, nem szeretek gépen olvasni, mellesleg a kézikönyv hangulatosabb is. A Ubisoft meg szép lassan kezdte elásni magát (nálam), ez meg csak újabb rúgás a halottnak (nálam).

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Jó kezdeményezés, csak minek?😊
Arra a 2-3 évre, amíg becsõdõl a DRM-zsonglõr?😊)
Narxis
Digitális disztrib. 4ever!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem soká a EA példáját követik a RA3:UR volt csak digitállis formában lehet elérni ha nincs lehetõséget akkor irány a warez.