40
Uccai Okosságok
-
Cris88 #40 Köszi a véleményt Andika! -
Andika8911 #39 Szia Cris!
Nekem tetszik a Telik az idő, egy kicsit másabb mint a többi de nekem a többi is tetszik, nem a legforróbban rappeled el de a szövegek nagyon jók!
-
Cris88 #38 Hamarosan összeáll egy teljes album 13 zenével addig is
8 zene van fent, várom a véleményeket!
http://www.myspace.com/uccaiokossagok
-
#37 Én sem régóta tudom, de szerintem igen nagy. -
Cris88 #36 Szevasz caby, ugylátom te nagyon elvagy tévedve, azthiszed hogy én egy kitalált személy vagyok. Nézz utánam: Szombati Krisztián, akár iwiw en vagy ahol akarsz sőt Debrecenben a Lencz Telepen lakok a Marokszedő utcában, a széna tértöl 3 utcával arrébb, és a megyei börtönben ültem 2008ban amire igazábol senkisem lehet büszke de ez van és ezek mennek, honnan tudod hogy én hogy élek?? Én nem törtem meg sőt 23 kilot hiztam ( sőt nekem kellett is ez mert teljesen szétvoltam csuszva a drogoktol és igen 17-18 évesen suli helyett egy bmwben ültem és hollandiábol hozattam a cuccot havi 3-5 milliot kerestem) , amint irtam ezek miatt feltételes szabadlábon vagyok szoval még ülnöm kell majd de ez van, leszarom nem utolag kell panaszkodni ha visszatekerhetném ujra ugyanigy csinálnám..
Amugy miért gondolod hogy gigagkirály csávo vagyok, ettöl az leszek???? Mégis nehéz az élet és ezek után igen itt verem a nyálam!
A Barátoddal kapcsolatosan: Biztos nagy csicska a barátod és ez sulytol és izomtol függetlenül mondom, a börtön fele csicska mert ugyanannyi arányban van felső és alsó ágy, de gondolom neki nem az volt az életcélja hogy a börtönben legyen negymenő mint ahogy egyik normális embernek sem, szoval mielött irosgatsz gondold át..
Jah és utóiratnak ha ettöl raj vagyok miért ugyanolyan nehéz az életem mint pl a tied? -
#35 édes gyermekem kevés vagy te ehhez mint lopótökben a bűnözési hajlam, hogy stílszerűek legyünk
Ha te ilyen gigakirály csávó vagy, hogy 13-14 évesen(már ezen röhögtem) terítetted a keménydrogot, akkor nem itt vernéd a nyáladat.
Te csak ilyen szeretnél lenni.
Börtönt pedig csak fényképről láttál. Hidd el, ismerek olyan embert aki sokkal idősebb mint te és sokkal keményebb, mégis úgy jött ki a börtönből megtörve 2év után mint aki 20évet öregedett.
Nőjjél fel, iratkozz be egy iskolába és próbálj meg teljes életet élni. Mert egy nagy nulla leszel. Még ennél is nagyobb.
üdv.
A többiektől pedig elnézést kérek, csak egyszerűen kinyílik a bicska a zsebemben az ilyen önelégült önjelölt kiskirályoktól akik kb. annyit érnek, hogy nyakonszarják őket, mégis azt hiszik ők fingták a passzátszelet. -
Cris88 #34 Ez nem gangsta rapp ez az életem, ismerem a fila rap jamet is sőt az animal cannibals is ismer velük levelezgettem kb 6 éve és hallgattam a filarapjamet anno de én inkámb ezen nöttem fel: http://www.youtube.com/watch?v=-lBEvKyTDuI
és ezeket hallgatom most: http://www.youtube.com/watch?v=li21xeObQdM
a legeredetibbek..
Sub Bass szerintem is jó, őt csípem a legjobban a magyar rapp világban mert szerintem ő a legeredetibb itt!
Nem vagyok producer mert ighazábol nincs is hozzá tul nagy érzékem meg nembirok 20percnél tovább egy helyben ülni.
Hallgassatok bele az uj zenémbe ma raktam fel ez egy kicsit másabb stílus mint az előzőek, várom a véleményeket!
-
#33 -
#32 geci, nem is tudtamhogy gőzi és suppah anno egy krúban tolta !! -
#31 Pl.:
Bár rengeteg van... -
#30 Picit talán bánom hogy nem születem 10 évvel hamarabb. Így lemaradtam a 90-es évek ug-járól, a mai meg szánalmas (tisztelet a morzsányi kivételnek). -
#29 áh...mondjuk ha már fila rap james éra akkor idő urait (nks) is nyomhattál volna
a forrón szereti meg kb. akkora spliffbegyújtós szám mint a 2fél kb:D -
#28 aki nincs benne az ug hiphopban az minek jön ide oltogatni? valószínüleg más anyag sem tetszene nekik.
szerintem jól küldöd, az alapok odabasznak, csak így tovább!
producer is vagy amúgy? -
#27 Nem értem miért egyenlő a rap a drogokkal meg a fegyverekkel? A rap önkifejezés/történetmesélés. Annyi jó téma van. Lásd anno sub bass monster, Geszti Peti, stb. Gangsta rap nem magyar világ. Erőltetett és nevetséges. A kartel legalább belevitt egy kis hangulatot, egyedi előadásmódban.
A 2000-es évek elején voltak a FilaRapJam versenyek. Na azok jók voltak. Itt van egy ékes példa az ötletes szövegre:
vagy egy másik:
Ajánlom a többi Fila Rap Jam korongot is oktató jelleggel:) -
#26 primitiv. -
#25 valahogy én is így érzem :D
nos.... ágyő :D
az uccai drogdíler gyereknek meg kívánok sok jót :D nyomjad papa :D hozd el Amerikát ide -
#24 [center]Ezennel kérném meg minden fórumozó pajtásomat, hogy ne írjunk ide több hozzászólást. egyszerűen felbosszant ez a gyerek. ha meg nincs ki táplálja a tüzet... :) -
Cris88 #23 Igen 3 nyelven beszélek, szoval jol vágom az angolt ,gyerekkoromban csak angolul rappeltem, de ez lényegtelen szerintem.
A tartalom az életem, és ha ez nem tetszik sajnááálom
A hangom lehet fura 1-2 zenében egyszer vannak felmondva és mind1ik kb 30perc alatt lett felvéve, nincs master-olva, szoval teljesen vágatlanok és DEMO felvételek(ezek nincsenek szarrá gyakorolova és 20szor felvéve szerintem igy mégeredetibb Demo felvételnek)
A magyar rapp szerintem is szar!
csumi
-
#22 na azért ezt így nem lehet kijelenteni, elvégre maygar rap/hip-hop szcénában is vannak igényes produktumok...ez spec. nem az :D -
#21 "szóval ez az új szar, ami bekavar"
Hát nos, jah. Ugyanolyan szar mint a többi magyar rap. A "művészúr" hangja meg mintha valaki a tökein álna:)
Kípápbro:) -
USAMEN POWER #20 Ha a szerkezetet nézem, a rímeket, a zenét, a zene illeszkedését a szöveghez, meg ahogy "elmondod" kezdésnek kibaszot jó. DE a tartalommal qrwára nem értek egyet. -
#19 gondolom te is perfektül nyomod az angolt brada
-
#18 -
#17 gyakorolj még szerintem -
#16 mmanapság már minden rappernek van saját rapzenéje. -
#15 _?:SAD?:SADSA -
#14 nekem bejön nagyon!
valami koncert ha lesz akkor írj egy privátot kérlek :)
[apro][right]anyádnak :) -
#13 "És most 2010ben is ezen vagyok, minél több okosságot tudjak átadni "
tuti össze fog jönni, csak halgassátok az okosságot :| -
#12 haver szerintem kevesebb mocskot és több minőséget kéne hallgatnod...és szólni is valamiről ;) AKPH, NKS, Idő Urai, Bankosék...őket nyugodtan lehet példaképként tekinte is alkotni valami jót...vagy inkább nem nyúlni a michoz és csak élvezni a zenét ;) -
#11 hát ez nagyon szar :| -
Cris88 #10 Kösz a véleményeket
Egyetértek veletek ne is mutassátok a gyerekeknek! Bár ők tudni fognak angolul mire felnőnek veletek ellentétbe és elég csak a rádiot bekapcsolni, sokkal rosszabbakat fognak hallani
És igen ez itt Mo, Debrecen
Kösz a véleményeket -
#9 Ha már ucca :D
ez jobban bejön... :D
-
#8 Hahó, ez itt MO.. -
trevorbácsi #7 Nagyon menő vagy.Annyira menő vagy, hogy felakszthatnád magad az ilyen 'okosságaiddal'. -
DIESEL DOG #6 Na b*meg így kell mintapéldát mutatni a felnövekvő generációnak, gratulálok...
Plusz e helyesírás... "uccai"... zomg O_o -
#5 ez nagyon szar :D
töröld magad az életből :S -
#4 Juhéé de jó!
Remélem, az én gyerekem is ezt hallgatja majd, és kedvet kap az efféle társadalomépítő tevékenységekhez, mint: drogozás, "igazi pénzek csinálása" a fekete tásvírekkel, iskola mellé és rendőrségre járás. És akkor majd biztosan megkereslek és szétverem a deviáns fejedet! Miért nem lehet a rombolás helyett építeni már ezt a társadalmat? -
#3 "Egy kicsit hanyagoltam a rappet és belemerültem egy kicsit a Drogok,Bulik, Kurvák, és főleg a gyors meggazdagodás iránti vágy, elvittek egy irányba aminek a vége mindig a Rendőrségi ügyek lettek."
as_?SA:asSA -
#2 az a szöveg az oldalon :D -
Cris88 #1 http://www.myspace.com/uccaiokossagok
Hallgassatok bele ha van időtök