18
  • xyl
    #18
    Megnéztem, tetszett. Jackie Chan jól hozza a kémet is és a szürke kisembert is. Ami a "hiteltelen románcot" illeti: Csak körül kell nézni egy kicsit az embernek maga körül, és máris talál olyant, hogy "ugyan mit eszik azon a pasin/nőn?" A gyerekek is jól játsszák a szerepüket, a legnagyobbik csaj készakarva utálatos hozzáállása nagyon jó, a kis srác tudálékoskodása szintén. Amivel nem voltam megelégedve, azok a f?gonoszok. A figurát túlzottan nevetségesre veszik, így ők a hiteltelenek. Szinkronnal láttam, nem tudom, hogy eredetiben hogy van, de ha már egymás között beszélnek jobb lett volna felirattal. Az akcentusos beszéd itt valahogy nem az igazi.
  • MsUser
    #17
    A film nézhető, bár nem a legjobb filmje Jackie Chan-nek attól is függ mit várunk tőle aki oscar díj-as alakításokat az ne nézze. Én személy szerint bírom a filmjeit és annak megfelelően nem is csalódtam, inkább az ilyen túlfikázós cikk írókat kéne moderálni nem hagyni hogy befolyásolja azokat akik esetleg tisztelik annyira a szinészt hogy a negatív lehúzós vélemény ellenére is megnézik.
    Vannak akik imádják a Barátok közt meg a Brazil sorozatokat, nem is kevesen "bár én nem tartozom közéjük" akkor most kezdjük fikázni hogy vannak jobb filmek is.....
  • Skynet
    #16
    Lejtmenetben egy francot,csak simán a tartalmas filmeket nem hollywoodban csinálja hanem a hazájában.
    Akit érdekel: Little Big Soldier. Jó és tartalmas film,idei terms Jackie-től.
    Egyébként ennyi idős fejjel szeretnék én is így pattogni:)
  • kalapos01
    #15
    Aki kikapcsolódásra vágyik, az is jó filmet akar nézni, nem? Akkor pedig nem ezt választja.
  • KAWAszaki
    #14
    Megnéztem. Jó, jó nem egy egy Oscar-díjas alakítás, hanem amolyan délutáni családi mozi, de azt, hogy sz@r, azt tényleg nem mondanám rá.
    A filmbéli párkapcsolat tényleg sántít, a wire-fu részek néha mókásak, de szórakoztató az összkép, és nem fárasztó. Persze ha filmkritikus lennék, és az lenne a melóm, hogy ilyet kell néznem, mert muszáj írni róla valamit biztos fikáznám én is...
    A helyén kell kezelni a dolgokat. Lehet, hogy a mélyenszántó filmdrámák "szakmailag" nagyon ott vannak, de van, hogy az ember inkább kikapcsolódásra vágyik.
  • barack1
    #13
    Nekem nagyon tetszett ez a film. A gyerekeimmel néztem meg, és nekik is tetszett.
  • Chocho
    #12
    Na nehogy már azért is sírjunk, mert HD a trailer... Ezer éve ez a szokás.
  • Tetsuo
    #11
    LOL A legtobb mai film ugyanez.
    Egy kalap szart sem ernek. Gyerekfilm? Ez? A gyerekemnek (ha lesz), erosebben szelektalok, mint nekem. A Ludas Matyi meg a Vizipok Csodapok mellett hol vannak ezek a hollywoodi fosok?! Sehol..
  • Balumann
    #10
    Erről a filmjéről nem is hallottam. A The karate kid viszont szerintem ütős lesz, bár már abban sem ő a főszereplő igazán ha jól sejtem, előzetes alapján. Ezt a Da bing xiao jiang megtekintem, ez is valahogy kimaradt eddig :I
  • endrev
    #9
    Kösz a HD-trailert, nem mindenki tudja lejátszani ám..! :S
  • Jimmyke
    #8
    A legszörnyűbb az egészben, hogy ezt a filmjét meg nem nyomatják emellett a családi vígjátéknak csúfolt valami mellett, pedig nem olyan rossz.
  • adampierson
    #7
    Nos... Ami engem illet, ha tehetem, el olvasom a kritikát mielőtt megnézem a filmet. Sajnálatos azonban, hogy a legtöbb írásban átszűrődik egy amolyan "tökömtele" érzés. A kritikusoknak szerintem pártatlannak kellene lennie. E helyett azonban szakadásig zúznak majdnem minden filmet. Mert, asszony nem volt kapós előző éjjel, vagy mert a főnökük zrikálja őket, esetleg mert határidejük van. Nem csoda hát hogy például a gülüszemü kritikus-műsorvezető (vagy fordítva) a tv-ben (abban a Fix. félében) folyton aláz mindent. Nem is nézem már egy ideje. Mindegy. A lényeg, hogy a rossz kritika ellenére sok filmet néztem már meg, amelyek ráadásul még tetszettek is. Erről a filmről meg csak annyit mondanék, hogy aki látta a csúcsformában 3-at, az nagyon jól tudja hogy Jackie bizony öregszik. Hisz a filmben jóformán csak a szája járt a keze és a lába helyett, és inkább a gegekre helyezték a hangsúlyt. Persze azért bunyó is volt, de az addigiakhoz mérten nagyon kevés. Ami ezt a filmet illeti, a barátnőmmel megnéztük, és ő nagyon jóízűeket kacagott rajta, én pedig ha csak egy kicsit is, megint a filmvásznon láthattam Jackiet. Ezért már megérte.
  • csocso14
    #6
    gyerekek 56 éves mit vártok, hogy pattogjon és rúgjon le mindenkit, amúgy is ázsiai filmjei még jók tessék azt nézni
  • Tyler1
    #5
    Jackie csatlakozott Eddie Murphy "basszuk el a karrierünket mindenféle családi-gyerek hülyeséggel" nevű klubjába.
    egyébként nem értem h azokután amilyen filmeket csináltak ezek a színészek, és amelyek miatt megkedvelte őket egy világ, hogy képesek ilyen filmekhez az arcukat adni...nevetséges.
    Jackie Chanen nőttem fel majdnemcsak és mára ilyen filmekben kell látnom.
  • Loverman
    #4
    "Az a megdöbbentő, hogy akadt ember, aki itthon is megnézte Jackie Chan új filmjét, holott tudta jól, hogy mennyire gyenge lesz"

    Ja persze mert biztos minden magyar ember filmkritika-oldalakat olvas mi? Volt ismerősöm aki anno A király nevében-t is megnézte mert szombat volt, bevásárlóközpontban volt a barátnőjével és meg akartak nézni valamit. Uwe Boll nevét meg még sosem hallották. Merthogy ilyen is van. Elég buta emberre vall a "ha én tudom/csinálom, meg még pár ember is, akkor biztos mindenki" felfogás
  • FoodLFG
    #3
    Korrekt az utolsó bekezdés (a többit nem olvastam el).
    Állítólag Jackie Chan kínai filmjei, azok még jók...
  • newc22
    #2
    Nekem tetszett és egyáltalán nem jöttem ki a moziból csalódva! :) Azért megnézném hogy valaki 56 évesen is így ugrál mint ő! Respect Jackie nem a legjobb filmje de kellemes kis délutáni filmecske volt!
  • opeca
    #1
    Hogy lehet Hollywood-ban rendezőnek és forgatókönyvírónak lenni? Csak ez a kérdésem...