Letartóztatták Sam Fishert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne higyjétek, hogy öngyilkosság, semmilyen reklám nem az. Vannak bõven fõleg fiatalok, gyerekek közül akik fogékonyak, így meg pláne.
"A francia kiadó azonnal kiadott egy sajtóközleményt, melyben elnézést kér mindenkitõl, és azonnali kivizsgálást rendelt el az ügyben."
Magyarul itt vége is az egész ügynek, akárcsak nálunk, ha az adott ügy befolyásos emberek érdekeit képviseli 😄
"A francia kiadó azonnal kiadott egy sajtóközleményt, melyben elnézést kér mindenkitõl, és azonnali kivizsgálást rendelt el az ügyben."
Magyarul itt vége is az egész ügynek, akárcsak nálunk, ha az adott ügy befolyásos emberek érdekeit képviseli 😄
Az legalapvetõbb marketing szabályok egyike, az van.
Hírverés.
De ha nem hiszed, hogy mûködik, nézd meg a Kiszel Tündét. Az a rémség egy semmi, semmi tehetség, semmi külsõ, semmi értelem, semmi beszélõképesség. Semmire nem jó, a média mégis elintézte, hogy ebbõl megéljen: a semmibõl. Bár nekem lövésem sincs, hogy mivel foglalatoskodik, de a nevét is csak azért ismertem meg, mert már a neten is vele viccelõdtek egy pár éve. Szóval ennyi. Hírverés.
Hírverés.
De ha nem hiszed, hogy mûködik, nézd meg a Kiszel Tündét. Az a rémség egy semmi, semmi tehetség, semmi külsõ, semmi értelem, semmi beszélõképesség. Semmire nem jó, a média mégis elintézte, hogy ebbõl megéljen: a semmibõl. Bár nekem lövésem sincs, hogy mivel foglalatoskodik, de a nevét is csak azért ismertem meg, mert már a neten is vele viccelõdtek egy pár éve. Szóval ennyi. Hírverés.
És akkor mi van?
Attól még nem fogja megvenni ettõl a hírtõl meg aztán még inkább nem.
Attól még nem fogja megvenni ettõl a hírtõl meg aztán még inkább nem.
Ha 1. szólta volna inkább a színészek, hogy itt egy reklám készül elkerülhetõ lett volna ez a kis félreértés. 😊
ez pl jó, ár itt off 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez a marketing fogás szerintem taktikai öngyilkosság..
Egészen addig, amíg egy ijedt járókelõ nem kap infarktust illetve egy elszántabb nem nyit tüzet, megelõzendõ az "ártatlanok" testi épségének csorbulását (Texasban már nem élne a srác). (Játék)Fegyverrel viccelni nem bölcs dolog szerintem.
Miért? Te is a játékról olvasol, ahogy sokan mások. Jó marketing munka.