Az izlandi hamufelhővel reklámozzák a Crysis 2-t

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkerlomy
"ezren ragadtak egy idegen városban." mármint földönkívüliben? 😄 na jó mondjuk egyetértek hogy most az Ea túl messzire ment...

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Ez a szöveg, ez a font, ez a szerkesztés....
Ez ilyen "Elsõ napom a fotosoppal"...
Sajnos a képek "eredetiek", fent vannak a sosnewyork.com oldalon is.

ezen most teljesen ledbbenten. Ezek kore a kepek kore cikket irni?

Azt hiszem hogy az sg azon munkalkodik hogy bebizonyitsa hogy a nyomtatott medianak van letjogosultsaga.

Szerintem az itteni napjaim meg vannak szamlalva.
Szerintem ez csak egy sima fanwork vagy egy belsõs poén, amit poénból megcsinált egy fejlesztõ és kirakta facebookra, ilyen képekkel senki se reklámozna... Nemhogy ilyen paint"retus" minõségben...
De jó lenne, ha nem csinálnának megint mûbalhét... A hivatalos Crysis Facebook oldalra meg Twitpicre került ki az egyik kép, azt láttam. A másikat inCrysis fórumon találtam. Attól az egytõl eltekintve én semmilyen hivatalos oldalon nem futottam bele egyetlen reklámba se, ami ezeket használná. És a fentebb említetteknél se olvastam semmilyen negatív visszhangot egyikrõl se...
Netalán a cikkírót érinti személyesen érzékenyen a téma (aki amúgy se forrást nem jelöl meg, se egy akár kitalált nevet nem vállal MEGINT)? Mást nem tudok elképzelni.
hiftu
Pláne, hogy a Crysis 2 NevJorkban játszódik...

hát ez kábé olyan, mintha én csináltam volna...

motyodlee
nosss igen egyetértek... nem hiszem hogy ennyire lejjebb adnának

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

LeventeV
biztos, hogy ezt az EA csinalta? eleg gagyik a kepek.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0