Szülők a számítógépnél

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez aranyos😊

every damn day

kakaoskalacs
Hát elrontani nem tudjak
én ha anyámat ultetem le a géphez mindig megmondom nek iha valam iszarul meg restart és kész , majd ha nagyob ba gond én megoldom : ) amugy nem remenytelen magyarazni nekik

Sajnos az idösebbek nagy része nem ért/érdeklödik ezen tema irant.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

<#taps>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tommygear
keresztapámnak mondom 1x: mennyél a start menübe, erre beírja a futtatásba h start<#eljen>
nonicks
nagyanyádnak tudod milyen igaza volt...
ha az északi-sarkon gépezel persze hogy rosszat tesz a gépnek a hideg😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

The Protector
Anno mikor anyám tanulta a gépet kezelni rettentõen nem értett hozzá,mondjuk most sem de már jobb a helyzet.
Emlékszem mikor az egeret tanítottam neki kezelni,mondtam hogy vigye a kurzort a képernyõ felsõ részére.Erre fogta és felemelte az egeret.
Egyszer nagyszülõmnek mondtam h rossz a gép(ez még a 486 idõszaka volt) mert elkapott valami vírust.Erre öreganyám mondta h le kell takarni éjszakára nehogy megfázzon,mert a hideg rosszat tesz neki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Ide várnék minden sztorit,észrevételt azzal kapcsolatban ahogy szüleink és nagyszüleink valamint az idõsebbek viszonyulnak a számítógéphez.Minden ami segítheti a számítógép kezelésének tanítását és védelem ellenük.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

← ElőzőOldal 4 / 4