Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljesen mas szintet kepvisel a ket jatek, ugy jatekelmenyen, mint megvalositasban.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gaming is believing.
Komolyan azt mondja valaki, hogy jó ahogy megcsinálták? Odalövöm magam elé a kampót, fölránt és elõveszem az ejtõernyõt, aztán ha túl alacsonyra érkeznék akkor újra kilövöm és tovább ejtõernyõzök, közben rakétával lövöldözök? Teli ilyen fizikai lehetetlenségekkel ráadásul szándékosan ugye (mégcsak nem is azért mert a valóságos megoldást nehezebb lenne megvalósítani!), amik egyszerûen teljesen elrontják az egészet, számomra legalábbis nem fér bele a határba.
Másik ami borzasztó, hogy az AI már az 1-ben is teljesen ugyan ez volt, vagy egyhelyben áll, vagy teljesen ésszerûtlenül megy valamerre. Ha eltalálnak párszázszor, ugyan... van még bõven élet... nekik is túl sok. Egyszerûen borzasztó az egész megvalósítás, és leginkább az, hogy ebbõl tényleg egy sikeres játékot lehetett volna összehozni.
Csak irigyelni tudom azokat, akik ezzel 15 percnél többet bírtak játszani. Ennél még a GTA 3-at is milliószor jobban élvezem, aminek nekikezdtem a kisgépemen.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Na meg a mac már 128bites is!
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
fel sem..., ugye fel sem merül benned, hogy nem a másik a hülye, hanem te?😊 lehet, hogy nincs így, de fel sem merül benned, igaz?
"Biztos jó kis pénzt kaptak érte."
ja. aki nem ért veled egyet, az pénzt kap. napi hány órát nézed magadat a tükörben, hogy ennyire el vagy telve? neked a metro2033 mennyit fizetett?
http://emulehelp.uw.hu
Nállam kb félorát volt fenn, iszonyat unalmas és bugos játék, a grafika se egy nagy szám tele van idegesitö elmodosáokkal, és effektekkel,és nagyon elavult.
Én már az 5. ismétlédõ küldetésnél meguntam, semmi történet semmi izgalom, csak menj és pusztits.. nagyon eredeti. Ha ez a max 5 csillag az nagyon nagy baj.
A metro2033-at lehuzzák ezt a xart meg istenitik. Megvan a szinvonal..
Biztos jó kis pénzt kaptak érte.
A gta közelébe se ér, még mindig csak egy szánalmas klón történet nélkül.