Megint sorozatokat pakolászik a TV2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nem teljesen új sorozatokat ad a TV2? 😄
Az Rtlklubon adnak a legjobb sorozatokat 😄 Imádom az RTL-t 😄
A Coolt is szeretem hétvégénként nézni 😄 Utoljára az Agymenõk címû vígjátékot néztem nagyon jó 😄 Vasárnap van 10h50kor 😄 Érdemes legalább 1x-er megnézni 😄

Nem is mindíg ugyan az! Pl multkor a gyilkos fegyver nem balra hanem jobbra volt eldobva<#hehe>. Félre téve a viccet CSI már egy vicc jah és lesz film is ugye, bár nem tudom mi újat hozhatna. Amúgy kíváncsi lennék hogy egy részben Horáció hányszor teszi fel és veszi le a napszemüveget😄

hát én bármikor sorozatos adóra kapcsolok, 90% hogy valamelyik csí megy. Hogy a picsába nem unkják már ezeket a gyilkosos rávezetõs szarokat? 40 éve ugyan az megy.

Tower Guard
Hát helyszínelõsbõl kb van vagy 10. De a dokis sorozatokat sem kell sajnálni 😊

Mostanában ez a "menõ"

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

cool tv éjjel nappal a CSIIIII MEGY DE CSÚNYA

Te nem nézed a 6 féle helyszínelõket?? Miféle ember vagy te????????? Horáció önmagában felér 6 magdi nénivel 😄😄😄
Nézi egyáltalán valaki ezeket a fos sorozatokat? Vagy a RTL-t nézi Jóska bácsi meg Piri néni, a TV2 meg megy miközben Béla szundikál mellette? Éééés 2:1 arányban gyõzött is az RTL!!!